Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende koysam mı diyom acaba? isteyenler barnak kaldırsın ona göre koycam dermişim şakkıdı yerimseniben
bennucugum bılmıyorum artık reyhan abla senı gordumu dıger gelın adayını eler gıbı geldı bana:jeyyar:
koy bennu bekliyoz hadi canim cedric cim gercekten cok guzelsin birde zayiflayinca afet artiz olursun kizim sen esin bir hafta yok demissin hadi gelene kadar at uzerinden bir iki kilo falan sporada gidecen ne guzel olur valla
Diğer adayı görmeden yorum yapma istersen :jeyyar: sonradan pişman olabilirsin canım kötükedihüso
bennucugum bılmıyorum artık reyhan abla senı gordumu dıger gelın adayını eler gıbı geldı bana:jeyyar:
peri çok tatlısın...seni gördüm gerçekten çokda sempatiksin maşallah sanaaa
hadı saskınım pısman et benı:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim cnım. O senin tatlığından.. Bakan güzel olunca...
kiz bennu senin bu yarismada ne isin var
sen zayifmissin kuruyup napacan sende deliymissin kizim bence sen boyle dur canim daha cok kurursan annen uzulur masallah sana pek guzelmissin
ee pişman mısın?? Nuri Alço gibi oldu bu cümlede sengözlerimebaksanab :jeyyar:
ohh masaallahbutun guzeller bızım grupda kızlar bu ne guzellık.bakcam sımdı resımlerde fotoshop mu vardır nedır:roflol:yerimseniben cok begendım hanımlar szıa.s.
valla resimde öyle görünmüşüm bacaklarım kollarım kalın,daha doğrusu iri kemikliyim,at gibi derler ya işte ben öyleyim...üzülüyorum 42 bedenim nerem kurumuşşş...
beni bu sözlerinizle gerçekten mutlu ettiniz ama işte...göbeğim çıkıyor hala,bi 60 kilo olsam boyumda 176 gerçekten istediğim gibi giyinebilcem...
ama çok tşk ederim dediğim gibi hepinizin güzel olduğundan görmeden bile eminim...şişman insanlar gerçekten güzel yüzlü oluyor allah öyle yaratmış yani...