Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süperrrrr...inanılmaz zayıflamışsın ablacımmm...allah nazarlardan saklasın..ayrıca çokda şıksın...

Son düzenleyen: Moderatör:
reyhan abla kızları arkadas lıstene eklemen gerekıyor.ben senı ekledım ama bı zahmet kabul edrsen gorebıleceksın ablacıgım

aeben bu senmisin giiiiiiii?
fistik gibisin seker allah sahibine bagislasinkaydirigubbakcemile5
benim ablam cekedi yeni aldımdıda 6.takıma kıslara koymuştum . sizinde resim faslını okuyunca burayda koyyum dedim ...kaydirigubbakcemile3

tamam gördüm kizlar. allahim ya cok tatlisiniz. merak ettigim kadar varmis. benimi beklediniz cok sevindim valla sagolun güzellerim

aeben oncekı resımlerınıde gormusdum ama fıstık olmusun artık:nazar:
sende öyle olacaksın canım zannedersen boyunda uzun benden hiç kilonu göstermıyosun .......hihoyyyt
şaşkın seni göremedim kıs .......
yenimi koydun albümü ..... bu arada üstte albümler varya oaray tıklayın akrebimde resim koymuş yeni güzel akrebim ..... arkadaş olmanıza gerek yok bilginize....:nazar:

ayy size doyum olmuyor ancak ben kaçar okadar pc başında kaldımki boyun ağrılarım başladı yinee hadi allah rahatlık versin çok yazmayında sabah okuması kolay olsun haa:))

saskin cadisi yerimseni ben. cok sempatiksin.Şeniz
bennu hayatim nekadar cekicisin valla bayildim
aeben güzelim ne güzel bir sürpriz yaptiniz bana
tesekkürler

tesekkürler

çok tşk ederim reyhan ablacımmm...kızlar kilolu olmadığımı düşündüler ama kiloluyum işte:) 40 beden olmak istiyorummm

tesekkürler

:eek: teşekkür ederim ablacığım utandım şimdi bak.. Cdıyım madıyım ama utanma duygumda var hani arada da olsaa kaydirigubbakcemile3

gelelim bugün neler yediğime...

sabah canım hiçbirşey istemedi,ankarada balgatta tarihi sultan ahmet köftecisi açılmış,oraya gittik kızlarla ve bi prosiyon köfte yedim ve salata ve ayran:çok üzgünüm:

akşam eve geldim çok toktum arkadaşıma kahve içmeye gittim oda en sevdiğim şeylerden biri mercimek köftesi yapmış iki tane mercimek köfteside yedim bide 2 tane burçak bisküvi:eek:

şimdi şiştim oturuyorum,pişmanım çokkkk

canlarimsiniz benim. saskinin kilosu görünmüyorda bennu hic kilolu gibi degil.

abla ağzından bal damlıyor tşk ederim keşke göründüğü gibi olsa yemin ederim kiloluyum 42 beden giyiniyorum şuan 69.5 kiloyum işte...

60 kilo felan olsam 40 beden giyinsem keşkeee:Saruboceq:

X