Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

koy bennu bekliyoz hadi canim cedric cim gercekten cok guzelsin birde zayiflayinca afet artiz olursun kizim sen esin bir hafta yok demissin hadi gelene kadar at uzerinden bir iki kilo falan sporada gidecen ne guzel olur valla

koy bennu bekliyoz hadi canim cedric cim gercekten cok guzelsin birde zayiflayinca afet artiz olursun kizim sen esin bir hafta yok demissin hadi gelene kadar at uzerinden bir iki kilo falan sporada gidecen ne guzel olur valla

koydum zenancım bakabilirsin...

ya sorma zenan yarın spora gıtcekdım.mayoyu bı deneyım dedım.popoda hafıf bı acılma var.yuzme dersı de 10 daymıs.yarın mayo almaya gıtcem.persembeye gıderım artık belkı bıde ctesı gıderım ama yuruycem bu hafta cok cok.

bennucugum bılmıyorum artık reyhan abla senı gordumu dıger gelın adayını eler gıbı geldı bana:jeyyar:

bişeyi biliyorum oda şişman insanların yüzlerinin güzel ve sempatik olduğu...bu gruptaki herkesin güzel,sempatik ve alımlı olduğunu düşünüyorum...

peri çok tatlısın...seni gördüm gerçekten çokda sempatiksin maşallah sanaaa

kiz bennu senin bu yarismada ne isin var
sen zayifmissin kuruyup napacan sende deliymissin kizim bence sen boyle dur canim daha cok kurursan annen uzulur masallah sana pek guzelmissin

ohh masaallahbutun guzeller bızım grupda kızlar bu ne guzellık.bakcam sımdı resımlerde fotoshop mu vardır nedır:roflol:yerimseniben cok begendım hanımlar szıa.s.

kiz bennu senin bu yarismada ne isin var
sen zayifmissin kuruyup napacan sende deliymissin kizim bence sen boyle dur canim daha cok kurursan annen uzulur masallah sana pek guzelmissin

valla resimde öyle görünmüşüm bacaklarım kollarım kalın,daha doğrusu iri kemikliyim,at gibi derler ya işte ben öyleyim...üzülüyorum 42 bedenim nerem kurumuşşş...
beni bu sözlerinizle gerçekten mutlu ettiniz ama işte...göbeğim çıkıyor hala,bi 60 kilo olsam boyumda 176 gerçekten istediğim gibi giyinebilcem...

ama çok tşk ederim dediğim gibi hepinizin güzel olduğundan görmeden bile eminim...şişman insanlar gerçekten güzel yüzlü oluyor allah öyle yaratmış yani...

ee pişman mısın?? Nuri Alço gibi oldu bu cümlede sengözlerimebaksanab :jeyyar:

e e ımm sey ben aranızdakı rekabet durumlarını dırek reyhan ablama paslıyorum aradan cekılıyorum.ıyıkı oglum falan yok tum kızları almak ısterdım kesınkaydirigubbakcemile3

ohh masaallahbutun guzeller bızım grupda kızlar bu ne guzellık.bakcam sımdı resımlerde fotoshop mu vardır nedır:roflol:yerimseniben cok begendım hanımlar szıa.s.

he biliyormusun sende hiç 110 kilo gibi görünmüyorsun...gerçekten bak...ben bi ara 103 kiloydum senin gibi görünmüyordum...şanslısın kilonu göstermiyorsun ve ben yemin ederim senin kilona bakmam yanında olsam öyle güzel yüzün varki ne 28 yaşında gibisin ne de 110 kilo gibi...eşin çok şanslı

Yok harbi tutmayın beni yaa. Ben bunu parçalarım hatta hızımı alamıyım ısırım koparım o şişko dediği yerlerinden kötükedihüso adam 176 boy diyo yaaa.. ben nerdeyse onun sadece 76 lık kısmına sahibim :roflol: bu şişko görmemiş yaafff
Neyse Reyhan ablamız gelsinde o seçim yapar artık. Valla beni seçmesi çook karlı görünüyo bu kıza gelinlik alsan dünyanın kumaşı gider duvak desen 1 km olması lazım ama beni seçse kumaşının enini boy kuıllansak tamamdır iş.. Ekonomik kızım diyomda inanmıyonuz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…