Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar ben cikiyorum. resim isi baska zamana kalsin artik. öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakin

baruuuuuuuu millet hafta sonu ii çene yapmış.yok anam yok ben size yetişemem.eee ne var ne yok.mehalim iiyice cozuttu. derse girerken mehter marşı gibi 2 öne 1 arkaya gidiyo.çok mutsuzum diyo.gerçi bende 3 öğrenciyle dertliyim.bir şeyi 25 çeşit yoldan anlatıyom.ama tık yok.:1no2:
ya velilerdende hayır yok .bazen boşa kürek çekiyoz gibi geliyo bana.:çok üzgünüm:eek: yüzden mehalimi anlıyom.ama napalım.aslında diyettede sıkıntı yaratıyo.3 e kadar öğrenci milleti iliğimizi yiiyo.eve gidincede ödev felan hazırla derken laşkan çıkıyo.ölü gibim yatıyom. 7-8 gibi bişiler hazırlayıp yiyiom yatıyom ondan sonra muhterem kilolar geliyo.ya ben yanlış meslek seçtim zannımca:uhm:

Selam canlarım yemek yedim masa tenisi oynadım koşa koşa geldim buraya offf çok yoruldum vallaha yediklerimi bu hafta bende topluca yazayım kallisim sana zor olmasın hatta etiketleyim daha kolay bulursun hımm şuanda başkada bişi gelmiyor aklıma ayyy unuttum cedric ime evi için hayırlı olsun demedim sanırsam allah çok huzurlu etsin o evde canım sizleri.

selam herkeze kallisim bundan sonra bende toplu yazayim canim kiyamam sana
cedric cim evin hayirli ugurlu olsun saglikli bereketli neseli gunler gecirin icinde canim bismek i sormussun kuru ekmek kiz bildigimiz ben koydeyken hic yemedim gormedim ne yalan diyeyim esime sordum tr de adi ne diye ayni dedi bende hep bismek yaziyom biskuvi buyuklugunde kizarmis kuru ekmek resmini bekliycem canim merak ettim spor salonuna gidecekmissin canim cok sevindim daha cok motive olursun orda goster kendini diyorum
kadiscim bende yiyip yiyip kilo almayanlara cok sasiriyorum ne kadar dikkat edrsem edimbende tik yok ara yapmamak bide ac kalmak iyi diil canim bunu anladim
emelim kolay gelsin canim kalbim sizinle oda klavyeyi kullanamiyor cok beyendim bu lafi ya
reyhan ablam baya genc bi kaynana olacak bakimlar kremler ohhoooo ne guzel ya sabah esimlen bulusmayi konustuk nerde bulusacaksiniz dedi ben dedimki ne yapacaksin oda dediki ben sizi okullar kapaninca gondereyim sen koyde kimi goreceksen gez gor ben gelince seni nerde bulusacaksaniz oraya birakayim kendimde gezerim oralarda dedi nasil super haber diymi reyhan abla
buse en guzel meslegi sectin canim hicde yanlis diil tabi zorda bir meslek ama sen guclu ol bikma hemen canim vazgecme yorgunlugun kilolardan hele bir iki kilo ver bak nasil enerjik olcaksin verdikcede gunu boyle cabuk bitirmiyeceksinhep kendin icin bisiyler yapmak isteyeceksin butun isleri bitirip yarin nasil guzel gorunurum diye bakimlar yapacaksin kendine susleneceksin inan
benim resimlerimi kallis gostersin sana yada mehalim gostersin ben simdi napiyorum biliyomusun herkezi gece uyutup kiyafetlerimi deniyorum simdiden yazin neler giyecegimi hayal ediyorum hangilerini dolabimdan cikarayim onlara bakiyom zayifken giydigim ama kiyip atamadigim kiyafetlerim var onlari deniyorum ne zaman girerim diye hesaplar yapiyorum bazen bugun hava yagmurlu yurumeyeyim diyorum fakat odami toplarken elbiselerimi goruyom hayir diyorum yurumem gerek bugun yurumezsem yarinda yurumem diyorum hafif kacirinca hemen vazgecmiyorum bir sonraki ogunde hemen toparliyorum canim ben bunlari 4 cocugum halde yapiyosam sen iki kat daha fazlasini yaparsin ben inaniyorum biliyorum ben evdeyim bunlari demek kolay sizler calisiyosunuz ama isteyince gercekten olabilecegini goreceksin hele bir basla canim gerisi kendiliginden geliyo ben seni cok seviyorum inan kardes takimdayken sizin tatildi sen daha cok paylasimda bulunuyodunya ben hep senin mesajlarini takip ediyodum bizim takima gelmene cok sevindim dedim bu kiz hergun bize gulumsetecek ayyy ne cok yazmisim elim dustu gene mehalimi seni cok opuyom hadi gorusuruz

ne cabuk kesmisim ama yaziyi kallisim sali gunu yediklerimi bulamadin sanirim tekrar tarama canim ben hemen yazayim deftere bakip
sali gunu bunlar
sabah 2dilim ekm tam bug 1domates 13 gr peynir tam yag. 4 5zeytin 1tas kahve tek sek
ara yok oglen 1 kase yogurt 2 tene bismek (kuru ekm)
ara 3 4 ceviz
aksam yarim kepce sebze corb.zeytinyagli kabak kavurmasi 3 kasik bol yesil salata tuzsuz az yagli limonlu gun boyu 3 lt sudan bir buyuk bardak kalmis icememisim buraya oyle yazmisim

inanmıyorum olanlara bak....şaşkınla reyhan abla neler konuşmuşşşşş uuuuuuu diyorummm..
yalnız reyhan abla gelin olarak düşünüyorsan bu kız cadı hemde süpürgeli cadı temizlikte yapıyorya....
ben sana söyliyem valla senin taktirine de bırakıyorum...

Bennu senin saçını başını yolarım bak :mymeka: sen cadı görmemişin kötükedihüso sana uyuz olmaya başladım bak kısmetimle oynuyosun çekil aradan... Reyhan ablamın oğlunu sana yar etmem ulennn kötükedihüso
allah sana ne diyeyim ben zenanim. güldüm sabah sabah. ne cabuk ektin oglumu diyorkaydirigubbakcemile3

bennu ben kiz bakmaya cikmisken senide düsünmüyor degilim yanidelikafadulden bekardin degilmi sen?

düşünme onu onun yavuklusu var hem bak oraya aşık yazmış.. onu alma beni al... o daha öğrenci yemek memek yapmayı bile bilmez anası topluyodur arkasını sen benden şaşma derim ben sırnaşık şey

güzelim fiyati cok falan degil yeterki sonuc iyi olsun. dedigin gibi bir bakalim 10 gün uzun zaman degil haftaya söylerim iste hic degilse cildimde güzel bir degisiklik var falan diye . fiyati200 ml lik tüplerde 7,95euro. haaa siz geliyormusunuz cesmeyedelikafadulden
ablam gelmezmiyiz kızlara söyledim takla atacaklar neredeyse :dance: babamız en son öğrenir değilmi şakkıdı planlardan haberi olmasın şimdilik böyle iyi, he-e-ee izin filan meselesi değil ama izni belli olmayan bir adam, uyuzluk olsun diye o zamana çıkartabilir :nazar: son anda sürpriz yaparız ay sanki olacak bu iş baksana ablacım zenanda eşiyle konuşmuş sorun yok allah sağlık versin inşallah hepimizede buluşalım ne kadar güzel bir anı olur...

ablam sen kremi çok pahalıya almışsın :roflol::roflol: yok şaka tabiki bende nasıl bir şey diye arattırdımda 5.90 çıktıydı sabah ayrılırken kızıma baktırdım yazdınmı diye yazdığını görünce merak edip bir bak bakalım demiştim çok iyiymiş inşallah işe yararda... ama cedricimle dayanamayıp alıcaz biz bundannaniknanik
cedricim bugün kızım bakarken bir kaç tane daha gördüm sabah onları bulayım hem foto hem bilgi vereyim sana netten eşine iletirsin ayy çok zahmet olacak ama heveslendim şeker ne yapayım...

ablam bu ürünmü kullandığın.

1489814.jpg

baruuuuuuuu millet hafta sonu ii çene yapmış.yok anam yok ben size yetişemem.eee ne var ne yok.mehalim iiyice cozuttu. derse girerken mehter marşı gibi 2 öne 1 arkaya gidiyo.
sen yetişmeye bakma zaten sınırlı zamanında bunu bekleyemeyiz senden canım ama en azından hafta sonu yazıştıklarımızı bulup bir değerlendir bakalım önemli konulardan bahsettik...

Selam canlarım yemek yedim masa tenisi oynadım koşa koşa geldim buraya offf çok yoruldum vallaha yediklerimi bu hafta bende topluca yazayım kallisim sana zor olmasın hatta etiketleyim daha kolay bulursun hımm şuanda başkada bişi gelmiyor aklıma ayyy unuttum cedric ime evi için hayırlı olsun demedim sanırsam allah çok huzurlu etsin o evde canım sizleri.

canım öyle yap inanki gözlerime biber sürmüş gibi oldu arama yapmak çok vakit alıyor zaten ben şimdi bunları toparlayacağım yarın sabaha bir değerlendirelim emelle ve haftayada aynı olayı yapalım bakalım düzelmeler varmı yediklerimizde veya değişikliğe karşı kilo durumuzda ne gibi gelişme olacak .. sadece bu haftalık değil yani o yüzden yalvarıyorum herkes toplu yazsınnnnn:Saruboceq:

ne cabuk kesmisim ama yaziyi kallisim sali gunu yediklerimi bulamadin sanirim tekrar tarama canim ben hemen yazayim deftere bakip
sali gunu bunlar
zenanım çok sağol canım benim kaçırmışım sanırım... iyi oldu hemen geridekki listeye ekleyeyim bakalım..

eşinin tutumuna çok sevindim canım :teytey:

Kallisim bak ne yaplım ozman bu yedişklerimizi toplu yazmak için hafta bir gün belirleyelim aynen kilo bildirimi gibi atıyorum mesela cumartesi yada evde neti olmayanlar için hafta içi bir gün belirleyelim ve zorunlu tutalım o gün herkes toplu yazsın hem düzenli olur hemde sende yorulmamış olursun ne dersin .

bu arada ben bugun 40 dk yürüdüm eferim kendime

bir süredir yediklerinizi incelemeye çalışıyorum arkadaşlar ama anlamadığım birşey var kusura bakmayın cümleleri düzenleyip yazamıycam olduğu gibi söylüyorum

diyet yaparken ara öyün atlanmaz
diyet yaparken hamurişi light şu bu pasta börek tatlı yenmez
kahvaltı bile olsa bir öyünde 1 simit yenmez
hayatınızdan beyaz şekeri tamamen çıkarın kahvede çayda şeker kesinlikle kullanmayın
meyvelerin küçük boyunu seçin
ana öyünleri meyveyle geçiştirmeyin lütfen

kendiniz için zaman ayırın ve organizasyon yapın
önünüzdeki üç gün neler yiyeceğinizi bilin mesela o anda karar vermeyin hazırlayın önceden mönülerinizi
sebzenizi alışverişinizi ona göre ayarlayın

sen şunu yemişsin sen de bunu demek doğru olmaz ama kaçamak yaptığınızı bile bile kaçamak yapıyorsunuz çoğunuz benden daha kararlısınız kilo vermek konusunda benim iki-üç günlük bir geçmişim var

bakmayın diyette aylar hatta yıllar geçirmiş olmama ben daha 3 gün önce başladım diyete
o eskiden 50 kilo veren emel ile üçç gündür diyet yapan emel farklı kişiler karıştırmayın bunu
herşeyi biliyorum diyet adına ne yapmam gerektiğini ne yapmamam gerektiğini ama uygulamak başka birşey

kallisim bir oy vermem gerekiyor ya verdim oylama yapalım kurallara uymayanın bir haftası olsun ve sadece 2 şansı
diyelimki ilk yarıdan sonra toparlandı ama dağıttı sonradan son kez uyarıp çıkaralım takımdan buna ben de dahil
burası yarışmaysa kuralları olma derece yapmak ana görevimiz olmalı
tabi biz robot değiliz 2*2 metabolizmada her zaman 4 etmez bunun farkında olarak gayret etmeliyiz
gayret göstermeyene yolu gösterelim

cedriccim yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım
ben kiralık bile olsa evimi ilk tuttuğum günleri unutamam sabahtan kalkıp yeni evime gelmiştim tek başıma her köşesine bakmak için
Allah içinden mutluluğu huzuru eksik etmesin canım yeni yuvanızın gönlünüzde ne dileğiniz varsa bu evde hayırlısıyla gerçekleşsin

umutcum haberleri heyecanla bekliyorum bebişinin sağlığıyla ilgili her gelişmeyi yazmayı unutma Allah şifa versin sana da güç versin canım evladınla sınanma inşallah

reyhan ablam yaza düğün var galiba şaşkını çeşmede gelin mi alıcaksın yoksa hepimizi toplayıp ben gelmek isterim inşallah önce siz bana bir gelin de ben de bir pazar günü çıkar gelirim o zaman yanına

zenancım ben de veriyim şu msn adresimi de senle de konuşalım inşallah karşılıklı

şimdi gülü aradım ben de mesaj çektim cevap gelmeyince aradım artık iyiymiş yeni taşınıyormuş işyeri yerleşiyorlarmış şimdi

ay nerden nereye bağladım mesajı mesajın yazılmaya başlandığı saatle gönderildiği saat arasında çok zaman olunca tabi böyle oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
kallisim bu gosterdiigin sari kremin her renginden var benim yesili var sadece goz alti icin kirmizisi var alin ve mimik cizgileri icin sarisini bakmadim siz konusunca ilgimi cekti sarisinida aliyim bari diycem ama once siz bi kullanin iyi olursa bende aliyim
izin iside artik siz karar verin zamanini ben haziranin sonu okul kapanisi ordaymisim insallah bir terslik olmazsa ben gelecem valla ayy ne guzel olurya

emelim sözlerinde son derece haklısın bende dahil kesinlikle diyette kaçamak olmaz bir hedefimiz var ve ona kiltlenmemiz lazım evet bazen herşeye rağmen istediğimiz noktaya ulaşamaya biliriz ancak gayret sarfetmek ana nokta bu nedenle sözlerinin altına imzamı atıyorum.
şayet bende tanınan süre içerisinde gayret göstermezsem bahanelerin arkasına sığınırsma lütfen benide liste dışı bırakın en azından yerime gerçekten buna ihtiyacı olan kişi gelir ve başkası faydalanır.bu nedenle senle aynı fikirdeyim ve takımızı daha dinamik hale getirelim.
gerekirse toplanalım bu konuda bir noktaya varalım.

yaa bu arada alakası yok ama benim her mesaj yazmamda uyarı geliyor Mesaj yazdığınız için Teşekkür ederiz.
Yazdığınız Mesaja yönlendiriliyorsunuz, Lütfen bekleyiniz.
Bu Foruma yazdığınız Mesajlar ön Kontrole tabi ise, -
Siz Foruma yönlendirileceksiniz fakat Mesajınız yayınlanmayacaktır.
Mesajınız Admin veya Moderatörler tarafıdan incelendikten sonra yayınlanacaktır

neden acaba:))

emelim konusalim canim aslinda gul vermisti bigun bende birseyin uzerine yazmistim neyin ustune yazdiysam bulamadim ben verem canimda sen ekle olurmu mehalim evet birgun kararlastiralim ogun butun listeler yazilsin boylece butun mesajlar tekrar tekrar taranmasin demi

ayyy sitedeki yada netteki yavaşlık öldürüyor bu arada kallisimde giremeniş siteye selamı var.
ya benim sipariş verdiğim iyi yaşam günlüğüde iptal olmuş basımı yokmuşşşş falan filan üzüldüm şimdi zenan nerdesin ayol msn açsana emelim senlede konuşmak istiyorum ancak iştesin diye tırsıp yazamıyorum kusura bkma

benim 22 dk sonra dr da randevum var sözde ilaç yazırmaya gitmem lazım ama hala işyerindeyim hoşçakalın
yarın devam ederiz konuşmaya sitedeki yavaşlık zorlaştırıyor işimizi şimdi benim size seminer sözüm var unutmadım ama bugün zaman olmadı sonra inşallah

zenanım kıyama ben sana ya ne guzel yazmıssın cokda guzel yapıyosun.ya bende karar aldım dolabımdakı ne kadar ev kıyafetım varsa hepsını cıkardım camasır suyu degmıs esofmanlar onune leke olmus ama cıkaramadıgım tshırtler sarkmıs sweatler hepsını ayırdım.sadece ıkı kot ve ıkı ust kaldı.kımını ev temızlıgı ıcın bez yapıcam kımını atıcam.artık kendıme de bakımlı olucam.esım gelmeden yarım saat once gıyınırdım normalde evde salas salas gezerdım ama artık bunu degısdırıcem.dun yazan bırı vardı mısafır.cok etkılendımokudularımdan.once kendımız ıcın yasıyoruz sonucda
emel mehalım zenan ev ıcın dıleklerınıze tesekkur ederım.allah ım herkese bu duyguyu nasıp etsın.kallıste canım kremler alında ama 8.5 e:1no2:.neyse kısmet bıraz pahalı almıs real den.tel de soyledım hemende buldu.baska ne yazıcakdım.bugun bende emel den ornek aldım her yedıgımı tartdım.bırazdan aksam yemegı yıycem onuda tartıcam.bu hafta ıyı olucak.buralardayım reyhan abla gelsın sıze resım koyucam ama 5 dk lıgına

BEN İLAÇ YAZDIRMAYA GİDEMEDİM hala burdayım yani
cedriccim ben de merak ediyorum resimleri onun için beni de bekleyin sabah 9a kadar gelir bakarım olmadı özel mesaj atmanızı rica edicem ne diyim başka yüüzsüzlük parayla mı:1closedeyes:

kızlar resımlerı ekledım benı arkadas olarak kaydedersenız gorebılırsınız

X