- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmıyorum olanlara bak....şaşkınla reyhan abla neler konuşmuşşşşş uuuuuuu diyorummm..
yalnız reyhan abla gelin olarak düşünüyorsan bu kız cadı hemde süpürgeli cadı temizlikte yapıyorya....
ben sana söyliyem valla senin taktirine de bırakıyorum...
allah sana ne diyeyim ben zenanim. güldüm sabah sabah. ne cabuk ektin oglumu diyorkaydirigubbakcemile3
bennu ben kiz bakmaya cikmisken senide düsünmüyor degilim yanidelikafadulden bekardin degilmi sen?
ablam gelmezmiyiz kızlara söyledim takla atacaklar neredeyse :dance: babamız en son öğrenir değilmi şakkıdı planlardan haberi olmasın şimdilik böyle iyi, he-e-ee izin filan meselesi değil ama izni belli olmayan bir adam, uyuzluk olsun diye o zamana çıkartabilir son anda sürpriz yaparız ay sanki olacak bu iş baksana ablacım zenanda eşiyle konuşmuş sorun yok allah sağlık versin inşallah hepimizede buluşalım ne kadar güzel bir anı olur...güzelim fiyati cok falan degil yeterki sonuc iyi olsun. dedigin gibi bir bakalim 10 gün uzun zaman degil haftaya söylerim iste hic degilse cildimde güzel bir degisiklik var falan diye . fiyati200 ml lik tüplerde 7,95euro. haaa siz geliyormusunuz cesmeyedelikafadulden
sen yetişmeye bakma zaten sınırlı zamanında bunu bekleyemeyiz senden canım ama en azından hafta sonu yazıştıklarımızı bulup bir değerlendir bakalım önemli konulardan bahsettik...baruuuuuuuu millet hafta sonu ii çene yapmış.yok anam yok ben size yetişemem.eee ne var ne yok.mehalim iiyice cozuttu. derse girerken mehter marşı gibi 2 öne 1 arkaya gidiyo.
Selam canlarım yemek yedim masa tenisi oynadım koşa koşa geldim buraya offf çok yoruldum vallaha yediklerimi bu hafta bende topluca yazayım kallisim sana zor olmasın hatta etiketleyim daha kolay bulursun hımm şuanda başkada bişi gelmiyor aklıma ayyy unuttum cedric ime evi için hayırlı olsun demedim sanırsam allah çok huzurlu etsin o evde canım sizleri.
zenanım çok sağol canım benim kaçırmışım sanırım... iyi oldu hemen geridekki listeye ekleyeyim bakalım..ne cabuk kesmisim ama yaziyi kallisim sali gunu yediklerimi bulamadin sanirim tekrar tarama canim ben hemen yazayim deftere bakip
sali gunu bunlar
kızlar resımlerı ekledım benı arkadas olarak kaydedersenız gorebılırsınız