Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saskinimi zaten goruyodum oda guzel msallah evet cedric cok guzeliz hepimiz beh gormedigim birtek umut kallis emel matem kaldi onlarida gormek istiyom been kimbilir onlarda ne guzellikler sakli ne kadar guzel takkimmizi var bizim bide zayifladikmi alllah tam birer artiz oluruz artikim

he biliyormusun sende hiç 110 kilo gibi görünmüyorsun...gerçekten bak...ben bi ara 103 kiloydum senin gibi görünmüyordum...şanslısın kilonu göstermiyorsun ve ben yemin ederim senin kilona bakmam yanında olsam öyle güzel yüzün varki ne 28 yaşında gibisin ne de 110 kilo gibi...eşin çok şanslı

hımm ne desem sımdı ya.ay bu gece ne havaya gırdım.bılmıyorum artık esım olsada duysaydı bunları.saka bı yana o senın guzellıgın bennu cugum.normalde bellı oluyor kılom canım.ama ona gore resımler secdım:1no2:bak sımdı boydan da koyayım bıde onu gor

anam anam anam ne güzeller varmış bu takımda kafam döndü:bbo: erkek olsaymışım keşkemmm:jeyyar:
cedric çoooooook tatlısın çookkk
bennuuu afeti devranmısın ancım bee
şaşkın zaten sıkıcam o yanakları bayılıyorum sana
offf ben kararsız kaldım hanginizi alsamki kardşime biliyosun reyhan abla annem olur oğluda direk kardeşim oluyo az biraz görüm ceyimdee söylemesi :dilcikar:

bennu ve şaşkın lrel hardi --noktayla virgül gibi oldunuz bee :roflol:

Yok harbi tutmayın beni yaa. Ben bunu parçalarım hatta hızımı alamıyım ısırım koparım o şişko dediği yerlerinden kötükedihüso adam 176 boy diyo yaaa.. ben nerdeyse onun sadece 76 lık kısmına sahibim :roflol: bu şişko görmemiş yaafff
Neyse Reyhan ablamız gelsinde o seçim yapar artık. Valla beni seçmesi çook karlı görünüyo bu kıza gelinlik alsan dünyanın kumaşı gider duvak desen 1 km olması lazım ama beni seçse kumaşının enini boy kuıllansak tamamdır iş.. Ekonomik kızım diyomda inanmıyonuz :roflol:

gelinin öylesi makbul zaten cadıcık...senin gibi kızlar erkeklerin tercihi,erkek kardeşim var 188 boyunda 77 kilo manken gibi valla ama,senin gibi balık etli ve ortaboylu kızlardan hoşlanıyor...bizim gibi kızlara pek bakan yok valla bak:)

anam anam anam ne güzeller varmış bu takımda kafam döndü:bbo: erkek olsaymışım keşkemmm:jeyyar:
cedric çoooooook tatlısın çookkk
bennuuu afeti devranmısın ancım bee
şaşkın zaten sıkıcam o yanakları bayılıyorum sana
offf ben kararsız kaldım hanginizi alsamki kardşime biliyosun reyhan abla annem olur oğluda direk kardeşim oluyo az biraz görüm ceyimdee söylemesi :dilcikar:

bennu ve şaşkın lrel hardi --noktayla virgül gibi oldunuz bee :roflol:

çok tşk ederim mehalimmm

gelinin öylesi makbul zaten cadıcık...senin gibi kızlar erkeklerin tercihi,erkek kardeşim var 188 boyunda 77 kilo manken gibi valla ama,senin gibi balık etli ve ortaboylu kızlardan hoşlanıyor...bizim gibi kızlara pek bakan yok valla bak:)

uyuzsun muyuzsun ama arada güzel laflarda etmiyo değilsin hanii :1hug: yok be canım bende fazla kısayım bakma sen bana kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya benimki o hesap :eek:

allah annemde gelince seçim yapamıcak vallaha hepsinide alimm dicekk:roflol:

kallis gelipte sayfa sayısını görünce kesin yarın akşam süpriz kitledim dicemmm

koymuşunuz ben göremiyom yavvvvv... bende koyyum bari yaaaaa.......

Herkes konuştu ama asıl jüri olan kaynana adayımız yorum yapmadı henüz? Niyeki yoksa o bizi beğenmedi mi? :çok üzgünüm:

uyuzsun muyuzsun ama arada güzel laflarda etmiyo değilsin hanii :1hug: yok be canım bende fazla kısayım bakma sen bana kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya benimki o hesap :eek:

valla samimiyetime inan...okulda erkek arkadaşlarım var boyları hep benden kısa genel olarak yani...bizim kuşak öyle genelde...uzun boylusunu bulmak pek zor...

off dönüyom dönüyom birdaha bakıyom resimlere nasıl kıskandım yafff sizi bayıldım bayıldımm

kızlar bıtanede kıloların bellı oldugu koydum.bu yaz cekılmıs bakarken dıkkat edındurum vahım cunkusenağlama

Bende tip yok Bennucum. Biraz yüzüme bakılıyo o kadar. Papuç gibi bide dil varki sormaaa -tatlicadiarzu- Başka al beni yerim yok yani. Sende maaşallah boy pos endam o biçim... Tek avantajım minyon duruyom yaşımı göstermiyom... :eek:

kızlar kopyamayın alıntıda bakın sileyim ... çogunuz yüzümü biliyo gerçi ama ...

Son düzenleme:
ay artik ben kapatacagim ögleden sonra sohbetine takimi :emir_bebek:
bune ya daha okunacak 10 sayfam var biraktim
haaaaaaaa
merhaba sekerlerrrrrrrrr

mehalim reyhan ablamin isi zor gorumce olarak sen yardim et diycem ama bennucumun zaten bir aski varmis durum boyle olunca saskin kaliyo cokta guzeller masallah allah sahiblerine bagislasin yarabbim
simdi sessizlik reyhan abla konussun hosgeldin reyhan abla kizlar dizilmis bak bakamm oglun hangini beyenir

aeben bu senmisin giiiiiiii?
fistik gibisin seker allah sahibine bagislasinkaydirigubbakcemile5

X