Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anaaaam massallah kiz cok guzelsin cokta genc gozler falan massallah sana kiz:nazar::nazar:
sanki seni coktandir taniyorum kiz insan hissediyo demekki tahmin falan ediyo demekki sagol canim fotonu koydugun icin tabi ya bakimli olalim demi burda ocak ayinda oyle indirimler oldu oyle indirimler olduki ben hepsine bir bir baktim ama almadim her bedeni vardi dedimki almiycam ben artik buyuk beden giysi almiycam dedim icim gitti ama hepsine almadim sadece baktim cunku bu sefer zayifliycam diye soz verdim kendime

zenan ya bende burda cakıldım kaldım resmen reyhan ablayla kallısteyı beklıyorum.onlarda gelsın sılcem resımlerı.cok yenı degıl bu resımler.ama yalnız bulabıldıgım nadır olanlar bunlar.ben de bu sezon pek bısey almadım kendıme.seneye kımbılır kac beden olucamdelikafadulden

ah bennucugum sımartıyosunuz benı.yapmayın lutfen:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile saclarinizdan tutup suruycem simarmayin bakim yoksam bizim burda sokakta deli oculer var onlara veririm sizi:jeyyar: koca kizlarsiniz guzel durun bakim :nazar:

ıslerı vardır heralde.sabah koyucakdım kıyamam reyhan ablada beklemıs ama bankaya gıtmem gerekdı neyse olmadı sabaha kadar kalır.bu gece yalnızım malum ıstedıgım kadar buralardayım.bu arada kızlar bu hafta baskul benden yana haberınız olsunyerimseniben:nazar:

bende silerim herkes baktıktan sonra..cesaret geldi koydum resimciklerimi:)

Ben bu kızı harbi döverim bu neresine zayıflamaya çalışıyo yaa :eek:klava:
Kaptanım sizlerde onaylarsanız bu kızı gruptan atalım... :jeyyar:

yaa benim kemiklerim iri şaşkın ağzından bal damlıyor ama nerdeeeee....40 bedenden daha zayıf olduğumu hatırlamıyorum ve 50 li kiloları lise ortaokul çağlarında bıraktım...öyle iriyimki...allahtan boyum var..
ama sevindim öyle düşünmene...

bennucugum bılmıyorum artık reyhan abla senı gordumu dıger gelın adayını eler gıbı geldı bana:jeyyar::nazar:

X