Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haydi bennucum iyi geceler birazdan bende yatacam gözlerim nasıl acımaya başaladı anlatamam sabah kalkamıyorum ya canım kocam zorla uyandırıyor ayy herkeslerde burda bırakıpta gidemiyorum şimdi ben gitsem kesin kallis gelir ben biliyorum çıkmamı bekliyor hımmmm yoksa şu misafir görünen omuki acep burdan takip edip ben gidince geliyorr hımm bu konuyu düşünmeliyim.

size bir haber daha vereyim cumartesiye size farklı istatistiklerle gelicem çalışıyorum düşünüyorum ohalde varım .

Zenan tam sana fırça çekecektim hiiç benim hatrımı falan sorma diye neyseki sonradan benimde adımı ağzına almışın :eek:klava:
Evet Mehalime katılıyorum Reyhan ablacım hepimiz senin gibi olsak keşke bizim içimiz geçmiş...
aeben bekliyorum canım hareketlerini...
Bennu iyi geceler canım Allah rahatlık versin... Bu arada 250 stepide yaptım... :smiley-cool:

mehalim sakalim neyim yok simdi yarin izle okuldan gelince olurmu killarim yok bitanem
yarin bi killaniyim sonra gorbeni ben koydeyim biz tiyatroya sinemaya gidemiyoz evde yapiyoz neeedek

şaşkınım bak bu benım hereketlerim kendime göre yapabildiklerimi yapıyorum sende kendine göre bi liste yap ..... yana egilmeler sakat ...
pilates ...30 dk .

yereyat bacak karna çe...150..hihoyyyt

bacak havaya .( makas )..150..:teytey:
yarım mekik .. 75...

tam mekik ...10.....

çapraz mekik . ..100.

hayali ip atlama ....100...kez

lulohop . 1 saat ...:teytey:

karın içe çek ...aklıma geldikçe ...

yarım şınav ...150 .

görünmez sandalye 20 sn .

yere çömelme 50...

geri tekme ..20 . şer. kez .

eee ben gittim aklımda burda ama burda olan olmayan tüm grup arkadaşlarını öptüm,mutlu kalın...yarın hepimiz için güzel bir gün olsun...:ecrin_bebek:

aeben banada getir güzelim hareketleri. benim hic durmamam lazimmis kas yapmam lazimmis offffffffff yaa
reyhanım plates yapacan o zaman kas yapmak içim
biliyosunuzdur .. yürüyüş yaparken sadece yürüdügünüz mutdetce kl. harcarsınız ama kas la yaptıgınız sparlarda gece uyurken bile kl. yakarsınız ....delikafadulden o yüzden kas geliştirici sporlarra agırlık verin .. bide karımn çalışırken karnınızı içine çekmeyi ve karnınızı sıkmayı unutmayın bu çok önemli ...a.s

şaşkınım bak bu benım hereketlerim kendime göre yapabildiklerimi yapıyorum sende kendine göre bi liste yap [

geri tekme ..20 . şer. kez .

Şu görünmez sandalye nasıl olii bilmim ben.. Bu arada sende maaşallah süpersin canım. Mekik çekme özürlüyüm ben :çok üzgünüm:

yaşlı kim? sen mi? töğbe estağfirullah yok daha neler . benle maytap mı geöiyosun canım annem .sen daha bizim gibi ellisini cebinden çıkarırsın bakma sen benim yazdıklarıma o benim terbiyesizliğim :)

heheheheh ay ne güldüm. dogru canim dogru. aslinda bildigimiz seylerde iste yazili karsinda görünce yinede kafam bozuluyor napim:1closedeyes:

abowwwwwwwwwwww bu hareketler ne anacım yaffff vallah ağlayacam siz aşmışzınız ben hale yayayım birde 30 dk yürüdüm diyorum off utancımdan kıpkırmızı kesildim yok ben yapmam vallaha bu kadarını yapamam ama bunları ömür boyu yapacaksınız demi yoksa işiniz zor bırakınca fena oluyor ben bi ara ağırlık çalışmıştım süper olmuştu ama bırakınca kaslarımda yığıldı kaldı

reyhan ablaamma yaptin ha yasliymis tovbe artiz gibi kizlar inanmayin ablamin dedigine ben dugun resminde gordum valla
saskin bak agresifim gompleksliyim icimdeki recebi ikartma simdi firca atacakmis
bennu ben seni taniyom giz asiksin ogrencisin gunduz yoksun uykun geldi iyi geceler optum hadi allah zihin acikligi versin
mehalim bigun soz gosterecem sana icimdeki recebi

abowwwwwwwwwwww bu hareketler ne anacım yaffff vallah ağlayacam siz aşmışzınız ben hale yayayım birde 30 dk yürüdüm diyorum off utancımdan kıpkırmızı kesildim yok ben yapmam vallaha bu kadarını yapamam ama bunları ömür boyu yapacaksınız demi yoksa işiniz zor bırakınca fena oluyor ben bi ara ağırlık çalışmıştım süper olmuştu ama bırakınca kaslarımda yığıldı kaldı

Mehalim tamam :eek:klava: anladım destek olmuyon ama bari köstekte olma be haciii

sagol zenanim ya moralim düzeldi birazkaydirigubbakcemile3
saskinim sende sagol canim. ben pilatese basliyorum artik haberiniz olsun. hemide gece gündüz catir catir kalori yakacagim göründe bakin

kıs mehal 2 haftadır yapmıyorum hergünde yapmıyorum kıs vucut alışmasın diye ...... ama artık rutin oldu bunlar .....

kaliş nerde kıslar sabah beri yokkkkkkk

sagol zenanim ya moralim düzeldi birazkaydirigubbakcemile3
saskinim sende sagol canim. ben pilatese basliyorum artik haberiniz olsun. hemide gece gündüz catir catir kalori yakacagim göründe bakin
delikafadulden sonunda düşürdüm birini plates agına ......:roflol::roflol::roflol::sm_cool:

kızlar müsadenizle ben çıkıyorum.. Çok yoruldum bugün yatsam iyi olacak. Sabah erkenden yürüyüş var malum.. Öpüyorum hepinizi :1hug:

hadi ya:) bende hulahup ceviriyorsun belinde sandim. bende aldim hulahup ama ceviremiyorum. cocuklarim gösterip duruyor ama yapamadim . oglum bile ilk defa ugrasti yapabildi bende olmuyor

X