Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ay ay ben geldim hemen unutmadan yazacaklarımı yazayımmm
1 cisi buse için anacım bu kız her öğlen bana göstermeden bişiler yazıyor ben eve gelince okuyorum döfeyim diyorum sbahta dövmeyi unutuyorum. Şimdi kaptanım kraliçem bu busenin evinde yürüme bandı var diyelimki bu her gün yürüsün türüdüğü saati yazsın bize olmazmı haa hanımefendi kendisi suyun yararlarından bahsetmiş buse hanım buse hanım bi zahmet yazdıklarınızı uygulayın olmazmı.bak kallisim ispiyon gibi olmasındaa kendisi hiç su içmiyor ben okulda elimde şişe ile geziyorum ona diyorum iç diye ancak neymiş efendim okulda tuvalate gitmezmiş çok yorucu oluyormuş susuz nasıl yaşıyor hayret ediyorum doğrusu.
şimdi buse için uygulanacak iki madde birincisi yürüyüş bandının tozlarını silecek açacak ikinciside su içecek vallaha okulda takip edecem kaç bardak ne kadar su içti bu kız sıkıya almadan yapmıcak bişi.. görün sen buseeee.

2 si şaşkına ayyyyyyyyy çok şimardım tatlı demiş banaaaŞeniz hadi gene gönlümü aldın cadı seniiiiiii.

3 si emele canım yaşadıklarını buseye anlatman çok güzel o hep üst kilod a olmanın ve vermenin daha zor old söylüyordu bana sen böyle olmadığının canlı örneğin tşkler canım

hımm başka ne yazacaktım haa ben bugun yürüyemedim yağmur yağıdou şemsiyemde yoktu ama yürümek istiyorum yahu ara vermek istemiyorum hazır canım istemişken bakımdaa akşama doğru yağmur yağmazsa kesin çıkıcam kesin

Emelim canım benim için yazdıkların beni çook duygulandırdı :çok üzgünüm: Sağol canım biliyorumki hepiniz benden tecrübelisiniz kendi yaşadıklarınızı ben yaşamıyayım diye hep beni uyarıyorsunuz. Gerek Kalis olsun gerekse Mehalimde bunun için çabalıyor. Hatta Reyhan ablabile uyardı bu konuda beni.. En büyük zaafım bu benim hep bi kilo hedefliyom ve o kiloya biran önce düşmek istiyorum, istediğim olmayıncada dediğin gibi pes ediyorum.. Daha 2, hafta o kadar yürümeme ve yemeklerimi kısmama rağmen 300 gr vermiştim inanılmaz sinirlenmiştim, yürümüyorum ben artık dedim 300 gr neki bi öğün yemesem veririm ben o kiloyu dedim. Neyseki arkadaşım sakinleştirdide aklım başıma geldi... Canım spor olarak dün yaptıklarım sence abartımı? Bide ben öle çok abartı bi diyet yapmıyorum dikkat edersen.. Çünkü bigün bu diyetin sonu gelecek ve ben normal yemeye döndüğümde kilo almak istemiyorum :çok üzgünüm: Her şeyden mutlaka tadıyorum... Çatlayana kadar değil tadına varacak kadar yiyorum yanii...

Mehalim emeğine sağlık canım.çok güzel bilgiler vermişsin... :1hug:

Bugün sabah 8:15 te çıktım evden 15:15 te ancak girebilirdim. Cedric bilir o karşıda oturuyo yaa. Meşur Salı pazarına gittim arkadaşımla öldüm valla yürü yürü. Anam bide nere gitsem kamera pazardan tam çıkıyoz kanaltürk kamerası karşımızda röportaj yapmak istiyolar, bizim tipleri bi görseniz -tatlicadiarzu- nasıl kaçtığımızı bilmiyoz. Sonra vapura bindik dönüyoz oda nee orda da kamera var herkesi çekiyolar biz kaçıyoz kamera peşimizden geliyor. Tamam biliyorum bigün beni keşfedecekler ama şuan değil. Bi 30 kilo verim ondan sonra :roflol: Dünde gittiğimiz cafede resmimizi çektiler ... Nedir benim bu basından çektiğim anacığım sırnaşık şey

şaşkınım şimdi kontrol ettim yaptığın sporu
şimdi diyeceğim tebrikler maşallah diiym nazar değmesin ama bu performansı her gün gösterebilecekmisin bir kerelikmi bu önemli olan

şimdi haftada en az 3 kez bu sayıda yaptığın sporu bir ay devam edersen sonraki ayda 10ar tane artırman yeterli canım aslında çok değilmiş ama dediğim gibi süreklilik önemli olan

cedricim o günlüğü sormuşsun ya evet bu yılın yani yeni 2009 günlüğü ama şöyle oldu... bir site reklam eklemiş önceden ve fiyatı işte 13.400 filan bende siparişi verdim iki gün sonra basılırken haber verdiler fakat sonra bir soun çıktı bu elimize geçmedi siparişinizi iptal edeceğiz diye bende tamam dedim... ertesi gün tekrar aradılar ve arkadaşlarımız bir adet buldu istiyorsanız aynı fiyattan yollayalım diye bence bu siparişin hatasını kapatmak için öyle yolladılar çünkü nereye baksam 30 lira civarıydı..

pasta yemediğin için kendinle gurur duymalısın yeseydin yaşayacağın pişmanlığı biraz düşünmeni tavsiye ederim mutluluğu güzel oluyor..

mehalim açtığın konuyu hemen gördüm şeker de okumak için yine bekleyecen diğerinide ancak sabah okuyabildim..

busenin yürüme bandımı var inanamıyorum, eğer o yürüme bandını yarından itibareb çıkartıp her akşam en az yarım saat yapmazsa bu takıma gelmesin zaten haftayayerimseniben

şimdi aklımdaki konuya geldniz işte bende gidiyorum ya haftada 3 gün 1.5 saat ama giderken ve gelirkende yürüyorum ediyor 2.5 saat ... aralardaki günlerde evde bir şey yapmıyorum... bir ay devam edip gelişmelere bakacağım sonra yarımşar saat eklerim belki..geçen yıl ne çekmiştim yaptıkça fazlasını istedi vücut şaşırdım tıkandım kaldım....

hımm tamam kaliism yarın yazdıklarını okur buse hanım.

bu arada senin bahsettiğin günlükten bende istiyorum ya aldığın sitenin adres,ni banada veririmisin şeker msnde özelden biyerlerden işte:)

ben hic gulmedim reyhan ablaya sadece surundum :roflol: ay cok tatlisin

canim benim cok sagol kizlarda sevinirlerdide gostermene ogretmene iste dedigin gibi kismet hepimiz birbirimizden uzaktayiz olsun gonullerimiz bir olsun
ben seni oyle cok seviyorumki oglun efeyi seni hep kizlarima anlatiyorum bide ismin emel ya benim gorumcemin ismide emel onlar bazen yanima gelince emel kim diyolar bende anlatiyorum emelinde bizim efe gibi efesi var diyorum caliyo halaniz gibi asistanlik yapiyo diyorum orguler oruyo takilar yapiyo diyorum sasiriyolar zannediyolarki hersey fabrikadan cikiyo elle yapilan takilarin boncuk dizmek oldugunu dusunuyolar oyle genis seyler hayal etmiyolar taki hakkinda bir tane kutumuz var hobi kutusu renkli boncuklarla dolu ben koydeyim ya oyle boncuk taki malzemesi satan yer gormemeistim ama gecenlerde kumas magazasina gittigimi soylemistim onlari da goturecem merak etsinler ogrensinler benim gibi sade dantelle yazma oyasiyla vakit gecirmesinler istiyorum ufaktan bazi seyleri elle yapmanin zevkini farkini yasasinlar istiyorum
canim allah yaptigin herseyin hayirli musterisini alicisini versinde emegin goznurun karsiligini gostersin insallah yaptiklarinin resmini koyacagini soylemissin merakla bekliyom canim

battaniyemi anaaam bende bu ise merak salsam iyi olcak benim dikise merakim vardi ama bunlar daha guzel

ne guzel senin adina cok sevindim insallah bu spor seni eritecek

mehalim atarım kitapçı adresini şeker sabah tamammı..

zenanım bendebakayım modeller olacak bir sürüama onların yapabileceklerini bulmak gerek...

tamam kallisim .

zenanım hoşgeldin canım nasılsın bakım bugun bebeler nasıl.ben bugun yürüyemedim nasıl içim daralıyor anlatmam yağmurlu hava

kızlar hoşçakal demeden çıkmıyım dedim birazdan gidicem ben de evime
efeye oyuncak gitar aldım hoşuna gider sanırsam çok meraklı müziğe eline geçen herşeyle gitar çalar gibi taklitler yapıyor
bir de benim örgü şişlerinin birini boynuna dayayıp diğerini yay olarak kullanıyor keman niyetine yani

zenanım şimdilik zincir çekmeyi öğretebilirsin elife
ben onun yaşındayken dantel örebiliyordum çünkü 70 no dantel ipiyle hem de
hatta 5. sınıfa giderken ördüğüm paspası annem köyde hala kullanıyor

kallisim bir ayda 30 dk artırırsan seneye kaç saat spor ypman gerekir sana bir oran orantı sorusu işte kolay gelsin

hoşçakalın

Canım senin adına çok sevindim.Zaten yürümeyecek bir evlilikti.Çok bile katlandın.Sadece merhametten dolayı olduğunu da biliyorum.Bence Efe için böylesi daha iyi.Zaten baba olarak çocukla çok şey paylaşmıyordu.Ama dilerim velayet sende olur .Onların ne yapacağı belli olmaz.Ev tutman çok iyi olmuş
Annen ve kardeşinle olunca bu süreci daha kolay atlatacaksın.Ayrıca iş hem ekonomik olarak ayakta kalmanı sağlar,hemde kendine güven duymanı......Zaten bence erken yaşta babasız kalan çocuklar için hayat mücadelesi çok çabuk başlıyor..Bunu en iyi sen bilirsin.
Canım benim içinde senin ve Kallisin yeri herzaman ayrı...:1hug:
Ama Kallisim benim yazımı farketmedi bile...senağlamasenağlama:roflol::roflol:

Ama Kallisim benim yazımı farketmedi bile...senağlamasenağlama:roflol::roflol:

samanyolum ben seni ve yazını farketmez olurmuyum hiç aşkol yazdım ama galiba son anda geri aldım sonra sana ait yazarım ve profilinede bırakırım diye çünkü aşırı yoğunluktan ve takım motivesini arttırmak uğruna durmadan yazmaktan sana olan cevaı öylesine geçiştirmek istemedim...Şeniz

yazacağım :1closedeyes:

ya kizlar inip cikip duruyom hep pc basinad kalamiyom tatilya her kafadan bir soru cikiyo bu evde dondum kaldim valla bugun kariligim tuuttu azicik kenar kose sildim heryeri temizlik filan yaptim simdide esim geldi anca gece herkez uyuyunca ugrarim hepiniz cok seviyorum coook opuyorum siz yazin ben gece okurum canlarim

oyy zenanım allah kolaylık versin canım .
kallisim iyi yaşam günlüğünü spariş verdim 18 milyon küsüre hadi bakalım gelsin merakla bekliyorum

merhba arkadaşlar, bir uğrayayım dedim, nasılsınız? nasıl gidiyor?
Bize uğramaz oldunuz.
Çok güzel bir şey başlatmışsın Kallistecim herkes ne yedi içti ne spor yaptı yazıyor. Biz de kıskandık yazıyoruz artık. Takipteyiz.

bırı salı pazarımı dedı...delikafadulden ben baharda ve yazın yanı havalar ıyıyken her hafta o pazarın abonesıyım canım be.bak sımdı canım cekdı.yenı yerı nasıl begendınmı.eskıden cok guzeldı ya.cuma gunu e5 den gecerken gordum pazarı ama gırısı gozum yemedı.fıkırtepe denıyo ama kusdılı nın oralar degılmı pazarın yerı anlamadım .bak sımdı cuma gıtsemmı acaba.yalnız saskınım bızım yakanın enguzel pazarı bostancı dakı.gercı onuda yenı yere tasıdılar amabenneyaptımki.bı hafta gel tavsıye ederım pısman olmazsın.bende yesılkoy pazarına gelmek ıstıyorum ama daha nasıp olmadı
kallıste bende bu paraya aldım bugun cok ıcıme oturdu.ınt de hıcbıyerdekalmamısdı.benım kıtapcıyada sıparıs lıstesıne yazdırdımama ne zaman gelcek kımbulur.bendekı 2006 baskısı epey yenılıkler var.cok ıyı olacak.basladım yedıklerımı yazmaya.tam 1 yıl boyuda yazıcam
hımm tamam kaliism yarın yazdıklarını okur buse hanım.

bu arada senin bahsettiğin günlükten bende istiyorum ya aldığın sitenin adres,ni banada veririmisin şeker msnde özelden biyerlerden işte:)
mehalım d&r da da var
zenan canım hıc karsılasamıyoruz ya
yaşam günlüğü nedir kallsiim kelebeğimmm??

nrmyn ım eskı kaptanım ıyı yasam gunlugu .bır cesıt ajanda.ıcınde dıyetle ılgılı bılgıler var.gunluk yedıklerını yazabılırsın egzersız ını aylık olculerını yapabılırsın.kalorı hesapları degısım lıstelerı kısaca dıyet adına hersey elının altında.dılara kocak ın merkezı mezura tarfından hazırlanmıs.tavsıye edıleryerimseniben

Canım Hasanpaşanın yukarsında bi yer.. Karşıyı normalde hiç bilmem ama okulum göztepede olduğu için hasanpaşayıda paso almaya gittiğim için biliyom sırnaşık şey Pazar ii hoş düz bi alana yapmışlar ama bugün yağışlı olduğu için her yer su içersindeydi adamlar elinde çek çek su temizliyodu... Dur şu bostancıyada bi bakim hiç gitmedim... Ben beşiktaş pazarını çok severdim onuda kaldırdılar. Geçenlerde arkadaşım hala var dedi ama gidip görmedim. Pazardan ancak t-shirt , çorap falan alıyorum.. Alt kısma pek güvenemiyorum... Pantolonlarımıda maviden alırım.. ( sadece orda kendime uygun buluyorum çünkü ) Sanada tavsiye ederim bu tarafa geçersen Zeytinburnu olivyumda Mavinin outleti var.. Seri sonu falan oluncada çok güzel kampanyaları oluyo... Bigün taksime gelde seni terkos pazarına götirim :roflol: 2-3 liraya bile bişeyler bulunuyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…