Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımcım
nete bağlanmakta çok sorun yaşadım yarım saattir eternet kablosuyla cebelleşiyorum
önce birine özelden bir cevap yazıp dönücem

işte o bahsettiğim kişii:1hug::1hug: hoşgeldin emelim a.s. yaz bakalım ben kime yazacağını biliyorum

ay çok gefeseliğim tuttu kaçtım ben....

oy kaptanım oy
ne diyim sana
bunu baştan desene
neyse mesaj attım okursun artıkınnnnn

samanyolum seni gördüğüme çok sevindim canım
gelmiş geçmiş olsun hastalanmışsın ama herzamanki gibi kilolarla mücadelene başlamışsın tebrik ederim

ben bu ara dağılmıştım toparlanıyorum fırsat buldum 4 gün geriden okmaya başladım yeni gördüm mesajını şimdi iyi olmana sevindim sık sık gel çok özlemişim seniŞeniz

Emelim sağol canım.Ara sıra yazmasamda takip ediyorum sizi.Toparlanmana sevindim.Çok zor günler geçiriyorsun ama bitecek inşaallah.Sende huzurlu mutlu ve ZAYIF bir yaşam süreceksin inanıyorum.Biraz daha sabır tatlım..Efecim iyidir inşaallah.Boşanmaya karar verdin mi,Evliliğin ne durumda merak ediyorum.Lütfen kendini bırakma sen çok güçlü bir kadınsın unutma...:1hug:

efeciğim iyi dün yanıma geldi babasındaydı geçen hafta gitmişti çok özlemiş durup durup öptü bütün gece görmeliydin aklıma geldikçe gözlerim doluyor inan
evliliğim bitti mahkeme devam ediyor ikinci duruşma gelecek ay olacak davayı ben açtım
onun için beni uğraştıracak biraz karşı taraf boşanmak istemiyorum dedi
velayeti de bırakmıyor sürecek biraz ama hayırlısı çok huzurluyum şimdi böyle
ev tuttum geçen ay taşındım annem kardeşim yanıma geldiler izmirde kalmaya devam ediyorum çalışıyorum bilmem haberin var mı 7 ay oluyor erdeyse işimden de çok memnunum şükür Allah bozmasın

ben güçlüyüm evet ama yorulduğum anlar oluyor dostlarımın varlığını bilmek bile bana büyük güç veriyor
senin evin erkeklerini de okudum geçmiş mesajlarda demek paşamız yan gelip yatcakmış öyle mi kolayına meslek sahibi olunmaz tabi çalışıcak lise de neki daha ne uzun bir zaman çalışması gerekecek ama hayata karşı dik durabilmesi için kendi gayreti gerekli mutlaka
sanırım o da bunun farkındadır
ufaklığa da sevindim gayret ediyor demekki başarmak için Allah zihin açıklığı versin şansı bol olsun

senin sağlığınla ilgili şeyleri biliyorum zaten erken menepoza girmiştin ama sen güçlü oldukça atlatılmayacak şey yok bu hayatta Allah yardımcın olsun canım
sık sık gel olur mu eski dost gibisi yok gerçekten çok özlemişim seni:1hug:

gunaydin herkeze dun guzel sohbetler etmissiniz gece okudum hepsini
herkez ana kiz olmaya basladi bu takimda be dun mekik yaptim biraz heryerim agriyo yagistan dolayi az yuruduk kizimla
saskinim ne guzel ve hareketlerinide baslamissin cok kiskandim ilk gunlerde bende yapiyodum yaziyodum yurumeye baslayinca ev hareketlerini biraktim ya dun senin yaptigini gorunce kotu oldum bide kiskandim bende yapîm aksamlari biraz geldim geleli derece yapamadim yaw
su na emelimi goruyom asada emelim nassin canim sana bisiy soracaktim hani gecen gun taki yapiyorum dedinya benim kizlarda incik boncuk hastasi her alisverise gittigim de takilara bakarlar bide yavas yavas genc kizlara ozeniyolar artik ablasi
sen bu takilari kendin mi tasarliyosun yoksa model kitabi dergisi falan oluyomu herkez yapabilirmi bunu sorcaktim canim bikere mehalim kendi yaptiklarindan bir kac tane gostermisti de cok hosuma gitmisti

günaydinnnn
gecmisi okuyacagim
ama önce birsey diyeyim. sakin gülmeyin. cumartesi yün ismarlamistim 9 kilo her renkten 1 kilo. bugün bana bir paket geldi sormayin 15 kilo. kalmis nekadar yün varsa doldurmuslar pakete benim 9 kilo haric.
4-5 numara sisle örülebilecek %70 yün oranli yünler ne yapayim bunlarla hadi fikirlerinizi bekliyorum:1closedeyes: birde sunu sordum kendime
bu adam bu paketi niye bukadar doldurmus? cokmu vakti bol bir halim varki dedim.sonrada dedimki
yuhh sen 9kilo ismarlarsan adam baska ne düsünsünki kaydirigubbakcemile3
okuyup geliyorum gitmeyin bir tarafa

zenancım takılarımı ben kendim tasarlıyorum
tabiki tekniklerden faydalanmak için dergilerden veya internetteki modellerden faydalanıyorum bir de elindeki malzeme çok önemli tabi
malzeme bolsa hoş şeyler çıkıyor ortaya

yakında yaptıklarımın resimlerini gösteririm size inşallah

kızlar yapmaya hevesleniyorsa az malzemeyle başlasnlar derim çünkü çabuk sıkılıp bırakma ihtimalleri yüksek buralarda olsanız bendeki malzemelerle ben öğretirdim onlara takı yapmayı ama nasip işte

takılarımla ilgili kallisim ve busecim de soru sormuşlar geçen hafta tabi be yeni fırsat bulup okudum geçmişi herseferinde ce-e diyip kaçıyordum sabahtan oturdum başına 4 günlük mesaj okudum aklımda kalanlara cevap yazıcm fırsat buldukça senin sorunu yeni görünce burdan başladım cevaplamaya

kallisim boncuk göndermişti geen hafta sağolsun onun boncuklarıyla küpeler yaptım ve kolyeler yaptım bir tane de takım oldu turkuaz rengi şık sade bişey
bu hafta sonu örgücü arkadaşlarımla buluşmamız var oraya götürücem yaptıklarımı onlar da işyerlerine götürecekler satmak için

dün aldığım siparişin birinin ipleri geldi ama akşam yorgunluktan başlayamadım bu akşam ona başlıycam size de modelini bulup gösteririm birazdan
elimde de yarım örgülerim var onları toparlamaya çalışıyorum bir yandan düz yerlerine kadar ben örüp ayarlıyorum annem kalan düz yerlerini örüyor yardımlaşıyoruz
çünkü benim maaşım kiraya ve faturalara ancak yeter biraz babannem para veriyor kendi aylığını aldıkça ama ayda 100 lira neye yeter ki bu şekilde harçlığımızı çıkarmaya çalışıyoruz 4-5 ay daha sıkıntımız olur gerçi sıkıntı değil aç değiliz açıkta değiliz ama insan gördüğünden geri kalsın istemiyor işte nefis doymuyor ki

ekmeği evde yapıyor annem sobanın fırınında konyadan un getrmişti ordan bile katkı yapmaya çalışıyoruz bütçemize
bunları anlatıyorum sonra da düşünüyorum sizden birşey beklediğim için değil bunları anlatmam lütfen öyle hissetmeyin arkadaşlarım verdikleri manevi desteğin yanında maddi destek de olmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama takımı kendi çıkarıma kullandığım düşünülsün istemem
ben başkasından bişey isteyecek biri değilim boşanmaya karar verdim ama gidecek yerim yoktu gerekirse sığınma evinde giderim diye çıktım yola amcamın parası çok biliyorum ama ondan bile yardım istemedim ta ki o kendiliğinden destek olana kadar insan hazıra alışmamalı gayret etmeli ki Allah da bir sebep verip ona yardım etsin
ben elişi yaptığımı söylemezsem kim nerden bilip bana sipariş verecek müşteri olacak değil mi onun için anlatıyorum heryerde yaptığım işleri işte
başkalarından da bir gören olur bir sebep çıkar bişeyler yapabilirim belki diye umudum yoksa direk sizden bişey beklediğim için değil sakın kendinizi sorumlu hissetmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
reyhan ablam harikasın ya bayılıım ben yünlere örgüye de tabi
hemen kalın şişlerle battaniye başla rengarenk kalın tığla da olur hatta sana bir model göstereyim hemen halam örmüştü geçen sene

reyhan ablam halam da ben de kalan yünler değerlensin diye başlıyoruz hep ama sonra ne oluyorsa yüncülerde gördüğümüz her hoşumuza giden rengi de alıyoruz dayanamıyoruz sonra bir sürü battaniyemiz yatak örtümüz oluyor böyle
seccade veya diz battaniyesi boyunda olanlar da var tabi çift kişilik battaniye boyunda olanlar da var

yaraticilik güzel sey emelim. bende severim yünlerle ugrasmayi. annem cok güzel örgü örerdi ozamanlar cile seklinde yünler vardi saatlerce cabalardik onlari yumak yapmaya birkac kat yapmaya yada degisik renkler katarak saglamlastirmaya bende severim bu isleri. ama cok vaktim olmuyorki benim. neyse oldugu kadar yapiyorum bende.
öptüm hepinizi ve son hizla ciktim

Selam canlarım hemen başlayım

1. bu laflarım iyice şaşıran şaşkınaklava: bana bak bana demek ben lizstenin en başında olmalıyım ha hemde yasaklı listesi haa gelirsem yanına kulağını kuyruğunu saçını pürçeğini yolurım senin:mymeka:

2 Buda şaşkına ben insanlara aynayım,aynalar yalan konuşmaz gerçekleri söylerler .sen gerçekçi hedefler koy bende yaparsın diyim hadi okadar iddalıysan dediğin tarihe kadar o kiloyada inde görüm.ayrıca daha önce girdiğin iddayıda hatırlatırım:dilcikar: :roflol:

3. buda kalise .kallisim buse için yazdıklarında adımı anmışın çok duygulandım ayrıca çok doğru tesbitlerin var ve haklısın a.s hemen unutmadan ispiyonde edimde. buse hanım kendisi sabah gene poaça yedi(kaç tane bilmiyom benden sakladı) meyve suyu içti öğlende yemek yemedi ben yedim o yemedi ye dedim yemedi:sm_confused:
4. reyhan anneme ayy annem o kadar iple bana tunik örsene sennyerimseniben
5.kadise kallile konuşmalarına dahil olmak istemedim ancak kalıp mezun olma kararına çok memnun olduma.s.
unuttuklarım kusura bakmasınlar emiii ben masa tenisi oynamaya gidecemdee spor spor spor

şey şey ya kem de küm küm .şimdi bu altı maddelik çıkarımlarına bi iki şey yapıştırırdım .amma gel görelimki haklısın.ne diyebilirimki.haksız sın demeyi çook isterdim.ama diyemiyom.ama mehalimi aradan çıkıarsak.ben kendimi ispiyonlama yeteneğine sahibim valla.mesele bi şi yaparım.hemen mehalime anlatırım"kimseye deme diyede söz alırım.tabi anlattığım herkesten bu sözü alırım..dünya aleme anlatırım vukuatlarımı.başkası beni anlatmasın .kendi kendimi ele vermek daha zevkli.sanırsan kendimin dedikoducusuyum.ben nasıl bi insanım yaw:1shok:

tamam tamam yimicem gari.çok pis kalorisi varmış,zati zil çalmadan yiyodum mehalime yakalanmamak için.nasıl beceriyosa ağzıma attığımda sınıfıma giriyo.bende bi esat var ne garip hep tuvalete izin istiyo gidiyo arkasından ceyar pardon mehalim geliyo,bence bi bağlantı var amma çözücem inşallah.bi gün esatı takip edicem .o zaman gün ışığına çıkar her bişeyşakkıdı

çok eğlenceli görünüyor ancak çok kararsız kaldım yaaa ben step gibi oyuna benzeyen sporları çok seviyor ve onlardan sıkılmıyorum buda çok zevkliye benziyor alsammı bana bi akıl verin yahuu

al bacım al .bi ucuna sen bin bi ucuna ben.elimizede alak toz bezlerini.sen gaza bas.yuvarlanak evin içinde.değdiğimiz yerlerinde tozunu alırık,insan evladı arkadaşım evin niresinde yapcan bunu ,dar alanda kısıa kısa yaparım diyosan amennalülülülülülü

valla nasıl atmışsım çığlığı bi bilsen.sana kollarımi açıp sarılmak istiyom ama teknoloji okadar gelişmedi.beni anlamakla beni bahtiyar ettin kaydirigubbakcemile5

canım sana hiçbirimiz bi şi diyemez .elinden geleni yapıyorsun.ve karşılığında bi beklentin yok,tek amacının bizi motiuve etmek olduğunu biliyorum.ve başarıyorsunda.evet açıkça yardımınızı istiyorum.şaka bi yana bunu çook istiyorum.benim elimi bırakmayın.sizi çok seviyorum ve ne derseniz kabulüm.artıkın sizinim .bedenim ve ruhumlaCADIARZU
yanlız bedenimi sadece zayıflatmakta kullanırsanız sevinirimyasakkelime

he örgüleriniz ii hoşta .ben sayfa atlama konusunda sıkıntııyım.12 de oturdum 12,34 e kadar anca sayfaları okudum.12,57 ye kadar cevap yetiştirmeye çalıştım, yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom .biri buna bi dur desin mehalimi susturursanız ki elimden gelen yardımı yaparım en az 10 sayfa kar ederiz bi günde .projeme destek verenler barnak kaldırsın please:lepi:

ya şak bi yana mehalimciğime haksızlık etmeyim.hakkını nasıl ödiycem bilemem.geçen gece annam bi rüya görmüş.rüyasında ben zayıflamışım ve çok güzel olmuşum.annem hayranlıkla bene seyrediyomuş.sonra bi arkadaşım bana hap vermiş.güya ben o arkadaşım sayesinde o haplarla zayıflamışım.annam içme artık yeter demiş,yok yok 1/2 kilom kaldı onuda veriyim öyle.eminin o arkadaşım mehalim.gerçekten benim zayıflamamı çok istiyo .tam dost denenlerden ,şimdide beni diyetisyene götürecek miş.
SENİ SEVİYOM MEHALİM BEBİŞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…