Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BU ARADA AZ SU İÇERENLERE ŞUNLARI ÖNERİYOLAR
İşte size 10 pratik öneri:

1- Her sabah işyerinize geldiğinizde su için, bu davranışı alışkanlık haline getirin.

2- Masanızın üzerinde her zaman temiz ve tercihen cam bir şişede su bulundurun.

3- Çay ve kahve çok tüketiyor, içmeden uzun süre duramıyorsanız ve yeteri kadar su da tüketmiyorsanız buna da artık bir dur demenin zamanı gelmiş demektir. Çay ve kahve diüretik içeceklerdir. Yani vücuttan su atımına sebep olurlar. Vücudun su kaybetmesini önlemek için de kaybedilen su miktarını yerine koymak gerekir. Çay/ kahve kupanıza su koyup tüketin. Bunu sırayla yapabilirsiniz. Bir defasında çay, diğerinde su koymak gibi. Böylece çay/kahve tüketiminiz otomatikman yarıya inecek ve su tüketiminiz de artacaktır.

4- Su içmeniz gerektiğini hatırlatan minik post-it kâğıtlar size yardımcı olacaktır. ’Su içmeyi unutma’ şeklinde notlar aldığınız post-it kağıtları monitörünüzün üzerine, arabanızın camına yapıştırabilir, cüzdanınızın içine, vb. yerlere koyabilirsiniz.

5- Her akşam işyerinizden ayrılırken su içmeyi alışkanlık haline getirin.

6- Her sabah kalktığınızda ilk işiniz su içmek olsun.

7- Her gece yatmadan önce mutlaka bir bardak su için.

8- Çantanızda minik bir şişe su bulunması, acil bir durumda (toplu taşıma aracı ile trafikte uzun süre kalma gibi durumda, vs.) oldukça faydalı olacaktır.

9- Arabanızda her ihtimale karşı en az 1 şişe içme suyu bulundurun.

10- İş yerinde sigara molası yerine su molası verin.

Gün içerisinde ne kadar su tüketmeli?

Ortalama 1, 5–2, 5 lt arasındaki su tüketimi normaldir.
Genellikle su ihtiyacımız gün içerisinde besinlerden sağladığımız enerjiye göre değişkenlik göstermektedir. Aldığımız kalori miktarı kadar su tüketmeliyiz. (1500 kal. enerji içeren bir diyet alıyorsanız; su gereksiniminiz de ortalama 1, 5 lt. olmalıdır) ama tabi bu miktar yaz aylarında artış göstermektedir. Terlemenin artması ile sıvı kayıpları söz konusu olmakta olup; ½-1 lt. daha fazla su tüketilmelidir.

busem kontrol panelinde ayarlar bölümünde sayfada kaç mesaj görmek istersin türünden bir yer var ben de orası 40 mesaj seçili yani sayfalar çeyreğe düşüyor ve iş kolaylaşıyor canım dene bir yapamazsan aşama aşama birlikte yaparız olur mu

ayrıca şuda gelmiş bana mail olarak

Muz Diyetiyle Hızlı Zayıflayın!Son dönemlerde Japonya'da en hızlı kilo verdiren diyet olarak ünlenen muz diyeti Hitoshi Watanabe tarafından geliştirildi. Sabah Muz Diyeti, süper basit bir program..

Kahvaltı için sadece muz yiyor ve oda sıcaklığında su içiyorsunuz. Daha sonra öğle, akşam, ara öğünde akşam 8'e kadar sevdiğiniz her şeyi yiyebiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gerekenler ise; dondurma, süt ürünleri, alkol, akşam yemeğinden sonra tatlı yememek ve sadece yemeklerle beraber her zaman oda sıcaklığında su tüketmek. Öğleden sonra saat 2-3 gibi tatlı bir atıştırmalığa izin var. Çoğu popüler programda eksik olan egzersize bu programda önem veriliyor. Diyet yapanlara sadece canları egzersiz yapmak istediğinde stressiz, kendilerine uygun bir egzersiz yapmaları öneriliyor.

Nasıl kilo verdiriyor?
Hızlı kilo verdiren diyetlerden farklı olarak muz diyeti nasıl yararlı oluyor? Bir teoriye göre muzdaki enzim sindirimi hızlandırarak bağırsaklar tarafından besinlerin daha çabuk emilimini sağlıyor.
Diğer bir teori de, tokluk hissi veren bir tür lif içeren muzun, yağ yakılmasını hızlandırmasına dayanıyor. Sadece gıdalar soğuk yenildiğinde etkili olan bu lif, muz, patates, tahıllar, kuru baklagillerde de bulunuyor. Muz da iyi olarak değerlendirilen lif muzda 2-4 gr bulunuyor. Muz ayrıca, sağlıklı beslenme ve diyet planlarının çoğunda besleyici olarak yer alıyor.

Muz diyetinde sonuç ne olur?
Muz diyetiyle zayıflarken öğlen, akşam, ara öğünler için listeye ihtiyacınız olmaz. Kilo vermek için ihtiyacınız olan şey hareket ve kalori kontrolü yapmak. Sağlıklı kalmak için de sağlıklı besinleri tercih etmelisiniz. Akşam 8'den sonra birşey yememek iyi bir öneri. Ancak unutmamanız gereken şey akşam 8'den sonra yemediğiniz için mucize beklemeniz olur çünkü gün içinde yedikleriniz ve ne kadar kalori yaktığınız önemli. Zayıflamak için ihtiyacınız olanın yediğinizden daha fazlasını yakmak olduğunu unutmayın.

tabi denemedim bilmiyom ama bana böyle miller hep geliyo niye acaba:1no2:

aklımdakileri yazayım birer birer fırsat buldukça

honeybaby canım çok geçmiş olsun hastanız varmış çok zor olduğunu biliyorum benim babam da kanserdi ama ona bunu hiç bildirmedik hep iyileşeceğiniz söyledik ama yazılandan ötesi olmuyor tabi canım siz moralinizi yüksek tutun
bir de bir hukuk profesörü uğrar bizim büroya arada o anlatmıştı
amerikada bir araştırma yapılmış 1000 kişilik bir grubun yarısının arkasından şifa bulmaları için kendi inançlarına göre dua edilmiş va diğer gruba göre iyileşen daha çok hasta olmuş dua edilenlerden
dua kaderi deler derler siz bol bol dua edin Allahtan dileyin şifayı inşallah faydası olur

bizim her hayır bildiğimizde bir şer, her şer bildiğimizde bir hayır vardır ya hani görüyorum ki hasta olunca ailede eşinin ailesinden fazla yakınmıyorsun inşallah gerçekten sana bulaşacak zaman bulamıyorlardır kendi dertlerinden
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/185158-dua-diliyoruz-sevgili-alolamiz-icin.html
bir de bak burda bir başlık vardı kk üyesi bir arkadaşın başından geçenler geçen sene neler yaşadılar ama yüzlerce insan dua etti ve Allahın izniyle gencecik bir can ayağa kalktı çok dua edin diyeceğim şey budur sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
şaşkınım maşallah diyeyim önce nazar değmesin
spor ve yiyecekler düzene sokulmuş gördüğüm kadarıyla
spora birden abanmak yok sakın azla başlayıp artır
6 marttaki 65... hedefi de beğenmediğimi söyersem kızma bana gerçekçi değil yani
bu şekilde hedef koymak görünüşte seni motive ediyor gibi geliyor değil mi
aslında yanılıyorsun o güne geldiğinde eğer o kiloya gelemezsen ne olcak peki amaaan bu kadar emeğe sabıra ne oldu değer mi deyip vazgeçeceksin belki ve bir haftada başladığın kiloya geri geleceksin
eğer o kiloya gelirsen ne olcak peki yaşasıııın istediğim kiloya geldim biraz dinleniyim özlediğim lezzetlerden tadıyım diye başlayıp yine başlangıca geri döneceksin tahminimce
bunu nerden çıkarıyorsun ben öyle şey yaparmıyım deme sakın yaparsın
50 kilo vermiş ben bile bu hatayı yaptım sen de yapabilirsin
kilon az da olsa gitsin hep ama hep gitsin sadece sağlıklı yaşamayı öğrenip ona göre yaşamalıyız
bir de kallisimin verdiği mesajları kendin için olumlu yönde anlayıp kullanmış olman beni çok sevindirdi
sen çok akıllı bir kızsın başaracaksın bu işi güçlüsün ayrıca defalarca ayağa kalkmışsın sendelediğin diz çöktüğün yerden asla kendini bırakmamışsın uzanıvermemmişsin hayatın karşısında dikilmişsin hep dimdik ayağa
bu seferde halledeceksin ben sana güveniyorum başarırsın sen

kadisim güzelim oğlun nasıl eğlenmiştir hafta sonu kendisi büyük hissetmiştir gerçi büyümüş de bak yaşına gelmiş
hayırlı ömürlü olsun inşallah sağlıkla sevdikleriyle yaşasın

bu arada kallisimin mesajlarına üüzlmüş olman da beni üzdü biraz çünkü kısmen de olsa sebep benim bu konuda iki haftadır senin mezun olmanı bekliyorum takımda listede yerimi almak için
tabi git diye gözünün içine baktığım için değil sen gideceğim dediğin ve hedefini bir türlü yakalayamadığın için eskiden de söylüyordum sana gerçi zorlama kendini olmuyor de bırak sadece dikkat etmen yeterli diye ama benim kadar olmasan da dik kafalı dediğim dedik bir kız olduğundan bunları ciddiye almadın geçen cuma sana mesaj bile yazdım ama onu da görmedin
neyse herşey tatlıya bağlandığına göre sorun yok cicim Allah yolunu açık etsin
takımdan mezun olmak demek tümden ayrılıp gitmek değil tabiki her zamanki paylaşımını bekliyorum kendi adıma merak ederim oğluşunu da seni de sık sık uğrayacağından da eminim duramazsın sen bizsiz dimi

gunaydin herkeze dun guzel sohbetler etmissiniz gece okudum hepsini
herkez ana kiz olmaya basladi bu takimda be dun mekik yaptim biraz heryerim agriyo yagistan dolayi az yuruduk kizimla
zenanım çocuklar hepsi evde olunca sen spora biraz zor fırsat bulursun ya haydi bakalım hayırlısı...herkes ana kız oluyor seninlede kardeş olalım Şeniz bak unuttuğum bir şey daha var şimdi hatırladım... kilo hikayeleri bitince koca hikayelerine başlayalım demiştin bunu unutmayalım fikir üretip bir şeyler paylaşalım...

günaydinnnn
gecmisi okuyacagim
ama önce birsey diyeyim. sakin gülmeyin. cumartesi yün ismarlamistim 9 kilo her
ablam gülmeyin diyorsunda nasıl gülmeyelim ne yapacan o kadar yünü.. benim ev gibi oldu desene benim kocaman bir dolabım var her yanından taşıyor artık ama dükkandan kalanlar tabiki eh heves edip alınanlarda eklenince taşıyor ama hevesim yok yapmaya gerçi yinede yaptım bir kaç parça yakında çekip ekliycem side göstericem..senin iplerin nasıl ama bilmediğimiz için ne diyelimki yani öyle kazak hırka çıkacak gibi değillermi çokmu artık görünümlü çokmu karışık yani renkleri filan ....

yeni öreceğim model bu kızlar
emelim bu çok güzel şeması varmı buna benzer beyaz bir model var bende ama şema yok varsa isterim bende...

emelim birde hani yazmışsın ya böyle düşümeyin diye.. kimsenin aklına o tür bir şey geleceğini sanmam canım sen içini ferah tut..

samanyolum aebenim uğramışlar hoşgelmişler...a.s.

mehalim ben artık diyeceğimi dedim zaten bu cuma için sözü vardı eksi çıkmayacağına dair artık bu cumayı geç bir dahaki cumaya kadar yetecek söz yazdım ben ona sadece bir kaçını örnek alsa haftaya cuma 98.0 kilo olur bahse girerimşakkıdı

yediği poğaçalarda kendine içtiği meyve sularıda kendine... elimden geleni yapmaya çalıştım... akşamları spor yapmasının hiç bir engeli yok değilmi...

artık top busede... bekliyorum ben şunu yedim diyerek o listelerde ne sunacak ve spor olarak ne yaptım diyecek... tek kelime etmiyorumşakkıdışakkıdı

busecim senle çok zaman geçirmedik ama zamanla sana ne kadar benzer bir hayatımın olduğunu anlarsın nasıl olsa

iyiki mehalim yanında ve sana destek bak kıymetini bil arada bir didişecek insan da lazım yapayanlız değilsin en azından
hayatına kendin için bir düzen getirmelisin sadece kendin için kahvaltı yapmalısın sadece kendin için su içmelisin sadece kendin için hamurişinden uzak durmalısın
bunları sadece kendin için yapmalısın

ben de hep şişman bir kızdım beni beğendiğini sevdiğini söyleyen ilk adamla evlendim ben de çok sevdim ama hayatım karardı sonradan hoş olmayan şeyler yaşadım
gençsin zamanın var daha aşk için şunun bunun için değil kendin için yaşa ve hayatını güzelleştirmek için sağlıklı beslenmeyi öğren

senden çok büyük olmasam da abla tavsiyesi bunlar başına gelmeyen kalmamış biri olarak ben bunalıma girmiyorsam şimdi hala dik ayaktaysam hayata sarılıyorsam çabalıyorsam sadece kendim için
oğlum efe için bile değil inan çünkü biliyorum ki şimdi sadece 5 yaşında bir anne çocuğu 10 sene sonra bir delikanlı olacak ne anne tanır ne de baba kendi hayatını kuracak o da kendi çizdiği yoldan yürümek isteyecek o gün geldiğinde yine sadece ben yanlız kalıcam kendimle başbaşa

hayatına kim girerse girsin ne olursa olsun sen yanlızsın bunu unutma
yanlız doğduk yanlız ölücez insan olarak yani sadece sen ya da ben değil hepimiz için bu böyle

135 belki daha fazla kiloydum ege üniversitesine gittim bir profesöre kilolarımdan kurtulmak ümidiyle en uzmanını bulduk ki daha çok fayda etsin
kadının dedikleri hala aklımda sadece sen bunu başarabilirsin senin için sadece sen bişey yapabilirsin demişti
ne kimse senin yediğin birşeyi yakmak için senin yerine spor yapar ne de bir hap senin yediklerini yağlarını yok eder bunlar sadece hikaye herşey sende bitiyor demişti
ve bu sözler günlerce kafamın içinde çınladı ve karar verdim ama öyle zordiki 140 kilo ile yürümek köşe başına varmadan belim ağrıyordu
diyet yapmak öyle zordu ki sevdiğim herşey yasaktı ben de nerde zararlı yağlı şekerli şey var onları seviyordum

sadece 4 hafta sürdü kilo verebildiğimi görüp kendimle başa çıkmayı başarmak geriis hikayeydi ne sabotajlara uğradım hatta ellerimle neler pişirdim de tadına bakmadım isteyince oluyor yani
biraz sabır ve kesin kararlılık istiyor sen istersen başarırsın işin özü bu

emelim alolanın konusunu iyiki vermişsin ben en son mesajını görmemişim kızcağızın okuyacağım şimdi sağolasın oysa aylarca takip etmiştim ama uzun zaman gelmemişti bende artık gelmeyecek dedim takibi bıraktım...

kallisim şemaları hemen bulup ekliyorum canım bir picassa albümü var bu modelle ilgili hatta onun linkni de bulurum şimdi sana

arkadaşlar her yerim ağrıyor eve gelirken ayaklarımın üzerine her bastığımda ayaklarım acıdı ve sızladı..çıkıp biraz dinleneceğim kahve filan içerim...

1.5 saat içinde yaptığımız her hareketten en az 30 kez yapıyoruz biliyormusunuz.. bugün aşırı zorladık ve ben bazen durmak zorunda kaldım... aynı hareketleri 70 kez filan tekrarlattırıyor deli kız ya hoca yani :))

300 tane aralıksız mekik çektik desem inanırmısınız...mirmirmirmir 50 normal çek beş saniye dinlen 50 tek bacaklı mekik çek beş sanite dinlen 50 yarım mekik ek ayy böyleydi ve kan beynime sıçradı o mekikleri yparken... ölmüş bir haldeyim anlıyacağınız:1closedeyes:

ay çok iyi oldu bumodel valla aynı o bendeki beyazdanmış... yaza yaparım inşallah iplerimde var buna uyacak gibi aslında..

sonraki mesajı görmesem kendimden şüphe edecektim ki neyse sen halletmişsin canım
ben şimdi dışarı çıkıcam galiba hoşçakalın
kalan kişilere olan mektuplarımı sonra yazıyım artık bekleyin beni anacııım

selammmmmm
nehaber saskinim? masallah cok iyi gördüm seni..
gel su kilo isini 66.9 yapalim bence mutlaka basaracaksin. bu cok makul bir kilo anlastikmi?

1 kilo için seni mi kıracağım ablacım... Ama şu Mehalim cadısı için düşsem 65 e tam süper olacak hee :roflol:

tebriklerrrrr canimmm. artik en az iki kere uykun bölünecek bu gece bana sorarsan :)

ablacım ne 2 si ne 5 i sabaha kadar her 20 dk bir wc ye gittim iyi mi delikafadulden kurulu saat gibi yaaa... tam 20 dk oluyo uyanıyorum...

hepinize iyi ve huzurlu geceler mehalime bir not iletmeye geldim hemen çıkıyorum.. ufaklık iyi biraz üşütmüş sadece... öptüm hepinizi..

Geçmiş olsun Kalisimmm.

Yazdın yazdın sana da günaydın canım ayy daha üstümü giyinmedim ben kaçtım

şsaşkın sanada daha sonra bilahre cevabını veecem bekle benii:)

aman geç kalma ben burdayım kaydirigubbakcemile3

Özür dilerim canım .. bugün yatmadan toplu yazarım hepsini

Kıskanma nolur totonu kaldır seninde olur kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

1 Canım unutma tatlılar her zaman diyet listelerinde yasaklılar bölümünün başında yer alır :roflol:

2 İddialarımın hepsi aklımda bu arada... sırnaşık şey

evet emelcim bebeşim çok çabuk büyüyor
canım senin gelceğini bilseydim inan hemen mezun olurdum 1 ay önce
yeter ki sen gel arkadaşlarımıza ve kendine faydalı ol canım

hoş bu arada yeni gelenler olmuştu ya
neyseeee

evet dediklerini biliyorum dikkat etmek benim yapmam gereken
vücut bu kiloda sabitlerse bir kaç ay
belki sonra yine veririm ama burda kalmasını da bilmeliyim

göbüşüm var bunu eritmek için kremlere güvenmekten başka çarem kalmadı ama bir kaç krem emzirenlere önerilmiyo tamamen doğal oldukları halde

evet sizden kopmam çok zor olcak
elbette uğrayacam yine
form da kalanlar kısmı var oraya abone olurum artıkın

cuma günü yazdığın mesajı görmedin canım malesef kaçırmışım yaaa
kaydirigubbakcemile5

oy durmadan 300 mekik mi bende 100 tane çekince kendimi bişe sanıyodum yaa
kallisim her uğradığımda senin ve diğer arkadaşlarımzın kilo verdiğini görmek istiyorum
buna çok çok sevincem canmı
:1shok:

kızlar geldım.cok kalamadım dısarda .yoruldum halım yok.kahve ıeyım dıye oturdum .bırazdanda meyve yıyıp ara ogun yapcam.soz verdıgım gıbı dıytıme uygun bıseyler yedım.ıkı dılım kadar esmer undan pıde ve kofte ıle salata yedım.az daha vısnelı pasta yıyodum ama yapmadım.neysekı atlattım.yarına ıns dıyete adapte olucam.bıdaha boyle cıvıtmıycam.90 kılonun ustundekıler grubuna bakıyorum zaman zaman ne azımlıler.bende basda oyleydım ama yıne toparlanıyorum.bugunde yuruyus yapmadım ama yarın baslıycam .kallıste canım ya sen gunlugu nasıl 13 ealdın.yenısı demı bu.bende eskısı var bugun yenısını de aldım ama fıyatını soylemesem daha ıyı .almak ısteyen arkadaslar ıcın d&r da var kızlar.saskınperı cıgım ılk gunlerde bende gecelerı uyuyamıyordum wc de sabahlıyodum resmen ama sımdı oglene kadar 1 bucuk lıtre bantda yarım lıtre ve aksam yemegıne kadar 1 lt ıcıyorum bazen azalıyo tabı.ama uyuyana kadar wc olayı cozulmus oluyo.yoksa mahvoluyosun bıkac gun ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…