zenanım çocuklar hepsi evde olunca sen spora biraz zor fırsat bulursun ya haydi bakalım hayırlısı...herkes ana kız oluyor seninlede kardeş olalım Şeniz bak unuttuğum bir şey daha var şimdi hatırladım... kilo hikayeleri bitince koca hikayelerine başlayalım demiştin bunu unutmayalım fikir üretip bir şeyler paylaşalım...gunaydin herkeze dun guzel sohbetler etmissiniz gece okudum hepsini
herkez ana kiz olmaya basladi bu takimda be dun mekik yaptim biraz heryerim agriyo yagistan dolayi az yuruduk kizimla
ablam gülmeyin diyorsunda nasıl gülmeyelim ne yapacan o kadar yünü.. benim ev gibi oldu desenegünaydinnnn
gecmisi okuyacagim
ama önce birsey diyeyim. sakin gülmeyin. cumartesi yün ismarlamistim 9 kilo her
emelim bu çok güzel şeması varmı buna benzer beyaz bir model var bende ama şema yok varsa isterim bende...yeni öreceğim model bu kızlar
3. buda kalise .kallisim buse için yazdıklarında adımı anmışın çok duygulandım ayrıca çok doğru tesbitlerin var ve haklısın a.s hemen unutmadan ispiyonde edimde. buse hanım kendisi sabah gene poaça yedi(kaç tane bilmiyom benden sakladı) meyve suyu içti öğlende yemek yemedi ben yedim o yemedi ye dedim yemedi:sm_confused:
selammmmmm
nehaber saskinim? masallah cok iyi gördüm seni..
gel su kilo isini 66.9 yapalim bence mutlaka basaracaksin. bu cok makul bir kilo anlastikmi?
tebriklerrrrr canimmm. artik en az iki kere uykun bölünecek bu gece bana sorarsan :)
hepinize iyi ve huzurlu geceler mehalime bir not iletmeye geldim hemen çıkıyorum.. ufaklık iyi biraz üşütmüş sadece... öptüm hepinizi..
Yazdın yazdın sana da günaydın canım ayy daha üstümü giyinmedim ben kaçtım
şsaşkın sanada daha sonra bilahre cevabını veecem bekle benii:)
yenilenlerin listesini toparladım adı geçen herkes kontol edip yanlışlık filan varsa yazsında düzelteyim..
pericim ya listeni toplu şekilde yazarsan daha iyi olur şekerciğim yani bir mesajının altına diziver tüm gün yediklerini olurmu..
gunaydin herkeze dun guzel sohbetler etmissiniz gece okudum hepsini
herkez ana kiz olmaya basladi bu takimda be dun mekik yaptim biraz heryerim agriyo yagistan dolayi az yuruduk kizimla
saskinim ne guzel ve hareketlerinide baslamissin cok kiskandim ilk gunlerde bende yapiyodum yaziyodum yurumeye baslayinca ev hareketlerini biraktim ya dun senin yaptigini gorunce kotu oldum bide kiskandim bende yapîm aksamlari biraz geldim geleli derece yapamadim yaw
Selam canlarım hemen başlayım
1. bu laflarım iyice şaşıran şaşkınaklava: bana bak bana demek ben lizstenin en başında olmalıyım ha hemde yasaklı listesi haa gelirsem yanına kulağını kuyruğunu saçını pürçeğini yolurım senin:mymeka:
2 Buda şaşkına ben insanlara aynayım,aynalar yalan konuşmaz gerçekleri söylerler .sen gerçekçi hedefler koy bende yaparsın diyim hadi okadar iddalıysan dediğin tarihe kadar o kiloyada inde görüm.ayrıca daha önce girdiğin iddayıda hatırlatırım:dilcikar:
kadisim güzelim oğlun nasıl eğlenmiştir hafta sonu kendisi büyük hissetmiştir gerçi büyümüş de bak yaşına gelmiş
hayırlı ömürlü olsun inşallah sağlıkla sevdikleriyle yaşasın
bu arada kallisimin mesajlarına üüzlmüş olman da beni üzdü biraz çünkü kısmen de olsa sebep benim bu konuda iki haftadır senin mezun olmanı bekliyorum takımda listede yerimi almak için
tabi git diye gözünün içine baktığım için değil sen gideceğim dediğin ve hedefini bir türlü yakalayamadığın için eskiden de söylüyordum sana gerçi zorlama kendini olmuyor de bırak sadece dikkat etmen yeterli diye ama benim kadar olmasan da dik kafalı dediğim dedik bir kız olduğundan bunları ciddiye almadın geçen cuma sana mesaj bile yazdım ama onu da görmedin
neyse herşey tatlıya bağlandığına göre sorun yok cicim Allah yolunu açık etsin
takımdan mezun olmak demek tümden ayrılıp gitmek değil tabiki her zamanki paylaşımını bekliyorum kendi adıma merak ederim oğluşunu da seni de sık sık uğrayacağından da eminim duramazsın sen bizsiz dimi
arkadaşlar her yerim ağrıyor eve gelirken ayaklarımın üzerine her bastığımda ayaklarım acıdı ve sızladı..çıkıp biraz dinleneceğim kahve filan içerim...
1.5 saat içinde yaptığımız her hareketten en az 30 kez yapıyoruz biliyormusunuz.. bugün aşırı zorladık ve ben bazen durmak zorunda kaldım... aynı hareketleri 70 kez filan tekrarlattırıyor deli kız ya hoca yani :))
300 tane aralıksız mekik çektik desem inanırmısınız...mirmirmirmir 50 normal çek beş saniye dinlen 50 tek bacaklı mekik çek beş sanite dinlen 50 yarım mekik ek ayy böyleydi ve kan beynime sıçradı o mekikleri yparken... ölmüş bir haldeyim anlıyacağınız:1closedeyes: