Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saskıım olıvıum u bılıyorum.cunku esse nın outlet ı var orda.maalesef bana mavı nın beden lerı uymuyor hayatım benım grubumdakı bedenler baska markalara takılıyor.senın bılmemen normalyerimseniben.pazarda bazı standlar varkı cok kalıtelı malzemeler oluyor.mesela belkı bılırsınız sementa nın esofmanlarını.onları ben carsamba pazarından 60 a almısdım.magazalarda satıs fıyatı 100 den baslıyodu.takıp etmek gerekıyo ısde.besıkdas pazarına da geldım ıkı kez.ama bak taksım ı bılmıyorum:uhm:

saskın msj ı tekrar okudumda .terkos pazarı dedıgın terkos pasajımı.oyleyse orayı bılıyorum.yalnız ne cok gezdıgım bellı oldu bırden yakaydirigubbakcemile3

....
nrmyn ım eskı kaptanım ıyı yasam gunlugu .bır cesıt ajanda.ıcınde dıyetle ılgılı bılgıler var.gunluk yedıklerını yazabılırsın egzersız ını aylık olculerını yapabılırsın.kalorı hesapları degısım lıstelerı kısaca dıyet adına hersey elının altında.dılara kocak ın merkezı mezura tarfından hazırlanmıs.tavsıye edıleryerimseniben

slm tatlımm harikakaydirigubbakcemile5 bişeymiş o zaman bugünlük :))
biz de elimizdeki defterlerden yapalım olmazmııı
ee nasıl gidiyor bakalımyerimseniben

not: e isim değişkliği olmuş tanıyamadım tabi :)) gökçenkcim :))

bu arada harika gidiyorsun devam canım tebriklerrr, gelip neşemeşeyi skıştırsanaa.s

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar
önce 3 gündür yediklerimi yazacağım kallistecim kontrol edecek ya.
pazar
sabah:1 dilim kepek ekmek+1.5 kk peynir+yarım domates.2 zeytin
ara:1 adet kurabiye+1 elma
öğlen:1 küçük tabak susuz nohut yemeği+3 marul+2 taze soğan
ara:1elma
akşam:1 kase çorba+1 küçük tabak susuz nohut+avuç içi kadar sacta pişmiş patetesli börek+marul+domates
ara: yarım elma+yarım portakal

pazartesi

sabah:2 dilim kepek ekmek+2 zeytin+kk peynir+yarım domates
ara:1 elma
öğlen:3 kaşık pilav+.3 kaşık et sote+1 kase çorba
ara:1 elma+1 ayran
akşam:2 kase çorba+3 kaşık erişte+3 kaşık bezelye+1 kase yoğurt+1 tabak salata
ara:yarım elma

salı:

sabah:1 dilim kepek ekmek+1 yumurta+1 kk peynir+ 2 zeytin
ara:1 elma
öğlen:1 kase çorba<.yarım kase yoğurt+1 tabak kıymalı ıspanak+1 dilim ekmek
ara: 1 portakal+1 sütlü nescafe
akşam:1 çorba+yarım kase yoğurt+ 3 kaşık erişte+3 kaşık sulu köfte+1 tabak salata
ara: yarım muz+yarım portakal

saskın msj ı tekrar okudumda .terkos pazarı dedıgın terkos pasajımı.oyleyse orayı bılıyorum.yalnız ne cok gezdıgım bellı oldu bırden yakaydirigubbakcemile3

Evet canım Terkos Pasajı ama biz hep pazar diyoz sırnaşık şey sen şimdi beyoğlu iş merkezinede uğramışsındır oraya kadar gelmişken sırnaşık şey Bide bilmiyom diyo gıcık şey :dilcikar: oraya gitmişken melekler kahvesine girip bide fal baktırsaydın ya sırnaşık şey orası açmadıysa karşısında kadınlar kahvesi var sengözlerimebaksanab

yenilenlerin listesini toparladım adı geçen herkes kontol edip yanlışlık filan varsa yazsında düzelteyim..

pericim ya listeni toplu şekilde yazarsan daha iyi olur şekerciğim yani bir mesajının altına diziver tüm gün yediklerini olurmu..

bennucuk sen bu hafta lahana diyeti yapıyorsun diye almadım ben yediklerini bir sonraki hafta inşallah..

merhaba kalliste ablam nasılsın?....
ben bugün yediklerimi söylüyorum yinede...

sabah: bi poğaça,kibrit kutusunun yarısı beyaz peynir,bir domates,bir biber...
öğlen: 3 tane biskrem
akşam: lahana çorbası,milkshake içtim bide kahve içtim...

bol bol su ve soda içiyorm,aşk iştahımı kesti benim...
bugün öyle çok yürüdümki..belki yürüyüş parkurunda değildim ama epey yürüdüm...

herkes şaşırıyor ne kadar zayıflamışsın diye,hiç bir yerim çıkmıyor,göbeğim dümdüz oldu zaten basenim hiç yok...bacaklarımın kalınlığı bi tek göze batan...az önce saunaya girdim,çıktım biraz hareket yaptım sana söz verdim diye..yatmadan mekik çekeceğim...
kaydirigubbakcemile5

selam cedric canım öyle bir memleketki nevşehir ne kipa bulunur nede d&r öyle istediğin kitabı bulamıyosun bak kaç gündür pilates topuna bakıyorum burda yok mecburen karar verince nette siparş yapacam .

şaşkınım bennu nasılsınız canlarım ara ara girip bakarım artık hadi görüşürüz

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...nasılsınız hepinizi çok özledim girdiğmden beri önceki sayfaları okuyorum çok şey kaçırmışım...

mehalim öğretmenim iyiyim sen nasılsın?:ecrin_bebek:

selam cedric canım öyle bir memleketki nevşehir ne kipa bulunur nede d&r öyle istediğin kitabı bulamıyosun bak kaç gündür pilates topuna bakıyorum burda yok mecburen karar verince nette siparş yapacam .

şaşkınım bennu nasılsınız canlarım ara ara girip bakarım artık hadi görüşürüz

Sağol canım ben iyiyim, şimdi spora başlıcamda bi bakım dedim... Sonra yediklerimle birlikte yaptığım sporumuda yazarım..

Bennu , Umut sizler nassınız bakem?

iyi akşamlar kıslar menülerii veriyosunuz çç ay imrendim kalişim benımkinede bak yorunla sende mehalim .....
tatlı istegini bastıramıyorum ben ya .....
1 bardak greyfurt suyu .

kahvaltı
=======
2 dilm . en . ekmek .peynir maydonoz .çay ...
ara
=====
greyfurt suyu 3 çatal pasta ..
öylen
=====
1 tabak yogurtlu spagetti .yagsız ..
ara..
====
yarım greyfurt .. 1 tane bayram çukulatası ..
akşam
=====
ton balıklı salata ...1 dilim peynir ..
ara
===
yokkkk...

50 dk pilates . 1 saatte yürüyüş

iyi sayılır canım yaa çocuklar son anda sinir etti gene öyel yerde öyleşeyler ypıyorlarki bütün sinirlerim bozuluyor off off aman yarında nöbetçiyim sabahtan akşama kadr yakta olurum artık ne sinir yaa çalıştığım yerden dolayı çok mutsuzum ama yapacak bişi yok kahretip lanet etmek bana bişi kazandırmıyor bu nedenle günümü doldurmaya elimden geleni yapmaya çalışıyorum. sürekli şikayet eden insanlardan nefret ederim bu nedenle şikayet etmek istemiyorum sızlanmaktan hoşlanmıyorum bunun yerine olduğu gibi kabullenmek daha iyi için çalışmak istiyorum.ama netice insanız işte bana olumsuz enerji veren insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
öğle araları masa tenizi oynuyoruz masa tenisi oynayan tek bayan benim anlamıyorum ya kadın olmak illak oturup eş çocuk muhabbeti yapmak mı oldum olası böyle muhabeetteler arasına gremedim ben hep erkek gibi ya voleybol oynardım ya masa tenisi yada ne bilim geyik yapardım sanırım ters olan benim.

ay neler yazmışım ben öyle amann silmeyim demi

aebenim yediklerin fena görünmüyor ancak dediğin gibi tatlıya olan zafın listede görünüyor bu yanlış bunun yerine evde varsa kuru üzüm ye kayısı ye daha faydalı basit şeker yon en azından içinde

bende iyiyim şaşkın peri yine sporda yaptıklarını yazda beni şok et:) bekliyorum:p

Sen iste canım ben yazmaz mıyım? hihoyyyt

150 ip atlama
100 çapraz parmak uçlarına dokunma
100 sopa çevirme
100 sopa ile sağa sola eğilme ( bu arada bu sopalı hareketler yüzünden kollarım ve yanlarımdaki yağ simitlerim inanılmaz acıyo )
100 mekik
100 yere yan yatıp bacak açıp kapama ( her 2 bacakta 100 tane yaptı yani )
50 yere diz çöküp geriye tekme atma
50 yere diz çöküp yanlara bacak açma
250 step ( bunu yapmadım henüz birazdan yapcam )
Haaa bu arada sabah yaptığım 2x45 dk sabit yürüyüş olmak üzere 3 saatlik pazar gezimi de saymıyorum sositososito

Şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarına diyerek bugünkü yediklerimi saymaya başlıyorum sırnaşık şey

2 kuru kayısı
5 kuru üzüm
5 fındık
1/2 simit
1/2 sütlü nescafe ( tatlandırıcı ile )
1 kase süzme mercimek
2 dilim jilet gibi kesilmiş normal ekmek
1/2 porsiyon köri soslu mantarlı ızgara tavuk ( arkadaşımla ortak yedik ikimizde diyette olduğumuz için :roflol: )
3 çatal pirinç pilavı
saymadım ama 10 taneyi geçmeyen paates kızartması ( napim pilavla patates tavuğun yanında gelmişti dayanamadım )
1 tabak susuz nohut
1 kalın dilim normal ekmek ( nohutla birlikte saat 5 te yedim )
2 yulaflı bisküvi
toplam 3 bardak metabolizma hızlandırıcı içtim. Şimdi yenisini yapıyorum sıcak olarak bi bardak daha içebilirim. Ama içmeyedebilirim garantisi yok... sırnaşık şey
1,5 lt bitmiş olmak üzere yatana kadar 2lt yapmayı planladığım suyum var. ( nokta )

Son düzenleme:
aebenim yediklerin fena görünmüyor ancak dediğin gibi tatlıya olan zafın listede görünüyor bu yanlış bunun yerine evde varsa kuru üzüm ye kayısı ye daha faydalı basit şeker yon en azından içinde
gün kurusu yiyyorum canım . bayramdan bu yana ilkez şeker yiyyorum .... pastada dünkü yalancı dogum günündendi ...kaydirigubbakcemile3
yemiyorum kolay kolay tatlı bu günlerde senın rahatlatma pilanından yiyyorum yadagılse yasak bana :bbo:hatta bu tatlı yasagından sapıttım ben o yüzden hafiften hayatıma sokuyorum .......a.s

http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/257124-yesil-mercimekli-yogurt-corbasi-resimli.html
olsa içerim şimdi .....cokacimcoook

iyi sayılır canım yaa çocuklar son anda sinir etti gene öyel yerde öyleşeyler ypıyorlarki bütün sinirlerim bozuluyor off off aman yarında nöbetçiyim sabahtan akşama kadr yakta olurum artık ne sinir yaa çalıştığım yerden dolayı çok mutsuzum ama yapacak bişi yok kahretip lanet etmek bana bişi kazandırmıyor bu nedenle günümü doldurmaya elimden geleni yapmaya çalışıyorum. sürekli şikayet eden insanlardan nefret ederim bu nedenle şikayet etmek istemiyorum sızlanmaktan hoşlanmıyorum bunun yerine olduğu gibi kabullenmek daha iyi için çalışmak istiyorum.ama netice insanız işte bana olumsuz enerji veren insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
öğle araları masa tenizi oynuyoruz masa tenisi oynayan tek bayan benim anlamıyorum ya kadın olmak illak oturup eş çocuk muhabbeti yapmak mı oldum olası böyle muhabeetteler arasına gremedim ben hep erkek gibi ya voleybol oynardım ya masa tenisi yada ne bilim geyik yapardım sanırım ters olan benim.

ay neler yazmışım ben öyle amann silmeyim demi

valla öğretmenlik zor ben seni anlıyorum saygı yok çünkü...bide artık kalmak yok,kulak çekmek yok,e çocuğu nasıl hizaya getireceksinkii..tamam dayak konusuna karşıyım ama insan bi öğretmeninden korkmalı saymalı...
öğrenci kalmayacağını bile bile o dersi kaale almaz,hocayı hiç almaz...yanlış bir uygulama içerisindeyiz,bu yüzden çocuklar laubali...
allah kolaylık versin...bende voleybol oynadım uzun zaman profosyonel anlamda,mecburen bıraktım..süpersin masa tenisi oynaman ne güzel...farklısın işte...tebrik ederim...

anam anam bu hareketleri ben yapsam yere dümdüz serilirdim aferim kız sana al sana :nazar:

annem gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş bende şimdi yazacaktım nerde kaldı diyee şimdi o geçmişi okuyordur bu sayfaya gelince okur yazdıklarımı hoşgeldin :1hug:

ahh bennucum bizim veliler döv sen dövmediğin için böyle azıtıyor bunlar diyor ancak ben övmem neden dövümki ya dayakla kim adam olmuş okadar istiyolarsa kendi çocuklarını kendileri ösün zaten dayak yiye yiye arsız olmuşlar ben öyle bir severimki dövmekten beter ederim:icecream:

aebenim güzel gidiyosun bence hiç sıkma daraltma bunaltma tatlı canını bak az rahatla birde doktor işini hallet çok güzel olacak. okuduğum kitapta daha ne ilgç bölümler var sırasıyla geliyor çok şaşıracaksınız. bu hafta sonu bende gidecem diyetisyene ne var ne yok her tahlili yaptıracam anacım bendende kolay kan almıyorlar amarlarım inceymiş ama olsun yaptıracam tahlillerimi yinede

X