mehalim seni anlayabiliyorum ben dükkan varken uyumaya zaman bulamıyordum kimi zaman sabah 5 te yatıp 6 da kalkıp çocukları hazırlayıp tekrar güne başlıyordum bu aylar sürdü ama bir uzman diyordu ki..yapabileceğiniz egzersize başlayın yani bir şeye başlayıp iki hafta sonra zor geldi diye bırakacağınıza haftada 2 gün yarımşar saat yürüyün.. istersen sen bu haftada ikiyi 4 e çıkartırsın içindeki tembel mehali at bak benim tembel kallis çıkmakta çok zorlandı direndi ama daha önce içimden egzersizi sevmeyen beni atamadığım için kendime çok kızıyorum...
bak şimdi başlayayım...
1- bunalımdan çıktığına sevindim nihayet bugün bir dönüş yapma çabalarında gözüküyorsengözlerimebaksanab
2-kola içip su içmeden ben aylarca yaşadım kazandığım kocaman bir popo oldu kaybettiğim ise pırıl pırıl diyebileceğim cildim :çok üzgünüm: malesef şimdi o cilt yok..
3-okula kendine salata yapıp hazırla ton balığı koy tavuk haşla koy istersen yapabileceğin bir sürü alternatif var tembellikten fırsat bulup kendine doğru düzgün yemek ve salata hazırlamadığını düşünüyorum:mymeka: yanılıyorsam söyle.
4-asla poğaça heleki hazır poğaça yemeni yasaklıyorum bir poğaça 6 dilim ekmeğe eşit tüm gün yiyeceğin ekmeği o atıştırdığın poğaçayla kaybediyorsun ve doymayacaksın böyle yersen...
5-mehali ispiyonlamaya devam etŞeniz
6- Kazım bağa mal de, bağa küfret :roflol::roflol::roflol: ay kesin sen bunu seyrediyorsundur diye yazdım kimse manyadığımı düşünmesin :roflol:
birde meyve suyu heee:1shok::1shok:buse sen bu hafta bir ekside çık :mymeka: atladığım gibi gelecem oraya...
şey şey ya kem de küm küm .şimdi bu altı maddelik çıkarımlarına bi iki şey yapıştırırdım .amma gel görelimki haklısın.ne diyebilirimki.haksız sın demeyi çook isterdim.ama diyemiyom.ama mehalimi aradan çıkıarsak.ben kendimi ispiyonlama yeteneğine sahibim valla.mesele bi şi yaparım.hemen mehalime anlatırım"kimseye deme diyede söz alırım.tabi anlattığım herkesten bu sözü alırım..dünya aleme anlatırım vukuatlarımı.başkası beni anlatmasın .kendi kendimi ele vermek daha zevkli.sanırsan kendimin dedikoducusuyum.ben nasıl bi insanım yaw:1shok:
kallisim bende bugunden itibaren yazacaktim zatende iste hafta sonu biraz karisik oldu ben gunluk yazacam her aksam yada sabah lari dun yediklerim diye butun hafta biriktiriirsem hafta sonu ben pek giremiyom biliyosun yazmaya vakit bulamam
mehalim buse cok tatlisiniz ya
mehalim ne diyo bu buse cig kofte diyo mumkun olmayan sayi diyo HIIIM
buse bak aman diyim yeme kiz pogacalari yoksa mehalim yakar seni valla cig kofte niyetine yer seni alimallah heyyy allahim ya bu kizlar beni delirticek
neyse cikiyom ben ev suan bomba patlamis gibi iyi kotu biraz toplayip yurumeye gitcez elifimlen hadi optum sizi
tamam tamam yimicem gari.çok pis kalorisi varmış,zati zil çalmadan yiyodum mehalime yakalanmamak için.nasıl beceriyosa ağzıma attığımda sınıfıma giriyo.bende bi esat var ne garip hep tuvalete izin istiyo gidiyo arkasından ceyar pardon mehalim geliyo,bence bi bağlantı var amma çözücem inşallah.bi gün esatı takip edicem .o zaman gün ışığına çıkar her bişeyşakkıdı
çok eğlenceli görünüyor ancak çok kararsız kaldım yaaa ben step gibi oyuna benzeyen sporları çok seviyor ve onlardan sıkılmıyorum buda çok zevkliye benziyor alsammı bana bi akıl verin yahuu
al bacım al .bi ucuna sen bin bi ucuna ben.elimizede alak toz bezlerini.sen gaza bas.yuvarlanak evin içinde.değdiğimiz yerlerinde tozunu alırık,insan evladı arkadaşım evin niresinde yapcan bunu ,dar alanda kısıa kısa yaparım diyosan amennalülülülülülü
Mehalim cadusuda senden bişeyler öğrense iyi olacak.. Öğretmen olmuş ama daha diyetteki bi insan nasıl motive edilir haberi yok
klava: Kalisede şikayet etcem onu.. Ben onun yüzünden bunalıma girip kabuğuma çekiliyom işte.. Busem'in bunalıma girmesi ve çıkamaması da bu teorimin ispatı değilmi? :roflol::roflol::roflol: Bence diyet listelerinde yasaklıların başında Mehalim'in bulunması gerekiyo sırnaşık şey Haksız mıyım Busemmm?? Eminim haklısın şaşkın diye şuanda yerinde çığlıklar atıp bana sesini duyurmaya çalışıyosundur... sırnaşık şey
valla nasıl atmışsım çığlığı bi bilsen.sana kollarımi açıp sarılmak istiyom ama teknoloji okadar gelişmedi.beni anlamakla beni bahtiyar ettin kaydirigubbakcemile5
bennu canım akşam gelmemiş demişsin benim için.. ben çok nadir gece gelirim canım , eşim iş dışında pc kullanmaz yani evde filan oturmaz başına ehh o ellemezken sen oturda ben bir sohbet edeyim geleyim yapamıyorum... ancak maç olacak dışarı çıkacakta öyle...
pericim dün çok motive olmuş toparlanmış hissi verdin bize
buseninde en kısa zamanda senin gibi toparlanıp aramıza dönmesi temennimiz..busecim dün yazacaktım araya kaynadı 5 martta ne var randevu aldım filan topalanmak için demişsin... bir diyetisyen veya kontrol gibi bir şeydir diye düşündüm ama hani bende başlarken tam böyle her türlü tahlillerimi yaptırmıştımda oradan geldi aklıma... senin yazdıklarını düşünüyorum... dün mesela .... yine sözlerinden karamsarlık seziliyor... senkendini toparlayamazsan biz sana hiç yardımcı olamayız ben karar verdim yardım edin dersen elinden tutabiliriz ancak... hani dün yazmışsınız ya işte sen poğaça yemişsin mehalim köfte yemiş vs... birbirinize destek olabilecek çok güzel bir imanınız var bunu iyi değerlendirin.. sen kendini ne kadar kötü hissettikçe bu bunalımı yaşamaya devam ettikçe etrafındaki pozitif duyguları ve elektriğide etkileyeceksin bunu bir düşün.... şu an bizim gördüğümüz yani takım halinde biz sana ve mehalime baktığımızda gördüğümüz şu: sen yalnız yaşayan bir kişisin mehaliminse ailesi var, sen hayatından memun olmadığını yaşamından zevk almadığını dile getiriyorsun, halinden şikayetçisin ama bu şikayetlerinin nedeni nedir? bunu bizimle paylaşabilirmisin... eğer tek derdin kilo ise ve bu derdin için sen bunalım geziyorsan her şeyden şikayette buluuyorsan haksız bir durumdasın... çok çabuk kurtulmak, yaşama dair gülümsemek, hayattan zevk almak inan bir anlık karara bağlı bir kaç saniye beynine hükmetmene bağlı.... evet sorunum bu ama kurtulamıyorum diyorsan istemiyorsun demektir...hayatında biri olmadığı için dert yanmıştın geçen gün.. ama.... sen kendinden memnun olmadığın bir halde ikenyani görüntünden memnun değil şikayetçiyken bir bağlılık bir sevgi bir aşk yaşamaya başladığında zevk alabilecekmisin.. önce sen görüntünü toparla sonra hayatının kıyısını köşesinin kendiliğinden düzelmeye başladığını zaten göreceksin....şu an bir ilişki yaşadığın anda zaten sen kendinden emin olamadığı sürekli komplekslerle yaşadığın için hayatındaki insana da yaşamı eziyet haline getireceksin... benim bir arkadaşım vardı burada birde kızkardeşi... arkadaşım normal kilolu kardeşi ise 110 civarında idi... aynen senin durumun vardı sürekli ağlamak sızlamak hayattan hep şikayet işinden hep şikayet sevgilisi yok şikayet vs işte aklına ne gelirse... bir akapunktur uzmanına gitmek için karar aldı... ah unuttum o kız bursada yaşıyor arada buraya geliyordu.. 2 ay sonra buraya bir geldi onu kimse tanıyamadı 2 ayda spor desteği ile 24 kilo vermişti.... ama o 24 kilo bir insanı hayata bağlamıştı.. enerjik, kendine güvenen, sürekli gülümseyen ve etrafında bir sürü arkadaşı olan bir kız çıkmıştı ortaya şimdi evlenme aşamasına geldi çok güzel bir beraberliği var.... sende yapabilirsin... yapacağım dediğin ve bir kaç gün düzeni tutturduğun zaman gerisi kendiliğinden gelecektir emin ol...
yanında bir daha bulamayacağın bir desteğin mehalim var bunu iyi kullan... onu buradan baktığımızda hep pozitif görüyoruz yaşamının ona sürekli güzellikler sunduğunu sanmıyorum ama o pozitif olmayı başarabiliyor sende yapabiirsin... korkuyorum ki o senin için çabalarken sen tepki vermes isen onuda negatif etkileyebilir ve yolundan döndürebilirsin.... tüm bu yazdıklarımda haksız olabileceğim şeyler olabilir çünkü seni tanımıyorum tahminlerimce yazdım tüm bunları, buradan görüneni yazdım...
canım sana hiçbirimiz bi şi diyemez .elinden geleni yapıyorsun.ve karşılığında bi beklentin yok,tek amacının bizi motiuve etmek olduğunu biliyorum.ve başarıyorsunda.evet açıkça yardımınızı istiyorum.şaka bi yana bunu çook istiyorum.benim elimi bırakmayın.sizi çok seviyorum ve ne derseniz kabulüm.artıkın sizinim .bedenim ve ruhumlaCADIARZU
yanlız bedenimi sadece zayıflatmakta kullanırsanız sevinirimyasakkelime
yaraticilik güzel sey emelim. bende severim yünlerle ugrasmayi. annem cok güzel örgü örerdi ozamanlar cile seklinde yünler vardi saatlerce cabalardik onlari yumak yapmaya birkac kat yapmaya yada degisik renkler katarak saglamlastirmaya bende severim bu isleri. ama cok vaktim olmuyorki benim. neyse oldugu kadar yapiyorum bende.
öptüm hepinizi ve son hizla ciktim
he örgüleriniz ii hoşta .ben sayfa atlama konusunda sıkıntııyım.12 de oturdum 12,34 e kadar anca sayfaları okudum.12,57 ye kadar cevap yetiştirmeye çalıştım, yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom yetişemiyom .biri buna bi dur desin mehalimi susturursanız ki elimden gelen yardımı yaparım en az 10 sayfa kar ederiz bi günde .projeme destek verenler barnak kaldırsın please:lepi: