Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benden herkese iyi geceler...artık yatıyorummm,uykum geldi dersimde sbahtan yine...hepinizi kocaman öpüyorum...allah rahatlık versin...hepinizi çok seviyorum,herşey için tşk ederimmm

reyhan abla bi tek sen varsın senide yalnız bırakıyorum ama...çıkıyorum artık,iyi geceler dilerim,allah rahatlık versin...kocaman öpüyorum...yarın görüşmek üzere hoşçakal...:1hug:

aaaa annem geldiiii....:)
senide kocaman öpüyorum fedakar annem ufaklık hastalandı diye hiç giremedi nete felan...

hepinize iyi ve huzurlu geceler mehalime bir not iletmeye geldim hemen çıkıyorum.. ufaklık iyi biraz üşütmüş sadece... öptüm hepinizi..

iyi geceler kallisim gecmis olsun kizinada canim. bende öptüm hepinizi bende cikiyorum yarin is var

evet su an saat 1 56 gece simdi uyuyosunuz olsun sabah okursunuz bugun yediklerim
sabah 3 ince dilim dilimi 18 gr tam bug .ekm
1 tatli kasigi kadar surulen peynir
1 fincan kahve tek sekerli
1 domates
ara yok
oglen 1banan 1 elma 10 tane kadar badem
ara yogurt 1 kase 4 5 yemek kasigi vardir
aksam 3 kasik menemen 4kasik makarna sade sossuz
2 saat sonra kadar elmali tarcinli cay
gun boyu 3 litre sudan 2 bardak kadar su kaldi
canlarim gecmisi okudum fakat cevap yazamiyom karanliktayim bizim pc de bizim yataak odasinda sessizce bunlari yazabildim esimin horlamasi kesildi simdi uyancak galiba sabah gorusuruz kapatiyom artik optum herkezi

pardonya oglen 1 banan yazmisim muz yani ayrica yedigim seylerin hicbiri layt veya azyagli diil organik hic diil hadi bidaa optum ruyanizda beni zayiflamis gorun insallah

pardonya oglen 1 banan yazmisim muz yani ayrica yedigim seylerin hicbiri layt veya azyagli diil organik hic diil hadi bidaa optum ruyanizda beni zayiflamis gorun insallah

zenan sen beni mahvettin güzelim yaa:roflol: o değil bu değil organik hiç değil demiş :roflol::roflol: yerim seni yerim canım benim yaaŞeniz

ehehe mehalimde gelmiş ondan önce günaydın yazabilcemmiki acıba..

günaydın şiker :)

Yazdın yazdın sana da günaydın canım ayy daha üstümü giyinmedim ben kaçtım

şsaşkın sanada daha sonra bilahre cevabını veecem bekle benii:)

cedric

1- sabah 1dl tb ekmegı peynır 3 zeytın ara 3 kuru kayısı
ogle 5 yemek kasıgı mantar yemegı lıght yogurt 1 dl tb ekmegı ara 3 lıght kurabıye
aksam 8 kasık tavuklu karnıbahar yemegı salata
ara 1 portakal

2 - sabah 1 bucuk sımıt pastırmalı sucuklu yumurta
ara 1 bardak greyfurt suyu
aksam tavuk lahana salatası
ara yarım elma yarım portakal

3 - sabah 2 dılım tahıllı ekmek peynırlı yumurta ara 1 bardak greyfurt suyu
ogle ızgara tavuk 1 dılım kepek ekmegı ara 1 portakal
aksam 4 yemek kasıgı patates salatası ara 1 fıncan sekersız salep ıkı dıyet kurabıye

umuts

1 - sabah:1 dilim kepek ekmek-1 yumurta-1 kibrit kutusu peynir-2 zeytin-yarım domates
ara:1 elma
öğle:yarım kase patates salatası 2 peynirli pohaca-1 küçük mercimekli yufka böreği--1 kibrit kutusu kadar dilim sütlü tatlı
ara:-1 kahve
akşam:yarım kase çorba-1 domates-3 adet marul
ara:1 elma- 1 bardak şekersiz süt-1 adet kuru kayısı- 2adet kayısı çekirdeği

reyhan abla

1 - iki bardak cay tek sekerli birbucuk dilim beyaz ekmek. iki ince dilim peynir 5 zeytin salatalik biber iki catal sucuk.
iki portakal
yarim dilim ekmek iki kuru patlican dolmasi yogurt yesil salata. bir elma

2 - sabah bir dilim ekmek peynir zeytin. biber salatalik bir yumurta bir kasikbal iki tek sekerli cay
iki portakal
birporsiyon etli kis türlüsü. iki kasik bulgur pilavi. yogurt
birelma sütlü kahve

şaşkınperi

Bu sabah yürüyüşe gidemedim ama öğlen çıkıcam kısmetse...
Sabah 3 kayısı 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1/2 kk peynir, az sucuklu yumurta , 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, birazda canım çok çektiği için fıstıklı helva yedim.
Gelelim bugün nmeler yediğime sabahkileri yazmıştım. Öğlen yürüyüşe çıktım ve öğle yemeğimi dışarda yemek zorunda kaldım. Neyseki arkadaşımla birlikte diyette olduğumuz için tek porsiyon alıp paylaşıyoruz. 2 dilim kepekli ekmek ile 2 tane köfte 2 kk kadar ızgara tavuk ve salata yedim. Ee dışarı çıkıpta kahve içip fal baktırmadan olmaz dimi? 1 adette şekersiz Türk kahvesi içtim... Yakın vakitte aşk varmış bu arada kızlaar sonra eve geldim çok az etli nohut yemeği yedim o kadar.

zenan

sabah 3 ince dilim dilimi 18 gr tam bug .ekm
1 tatli kasigi kadar surulen peynir
1 fincan kahve tek sekerli
1 domates
ara yok
oglen 1banan 1 elma 10 tane kadar badem
ara yogurt 1 kase 4 5 yemek kasigi vardir
aksam 3 kasik menemen 4kasik makarna sade sossuz
2 saat sonra kadar elmali tarcinli cay
gun boyu 3 litre sudan 2 bardak kadar su kaldi

Son düzenleme:
yenilenlerin listesini toparladım adı geçen herkes kontol edip yanlışlık filan varsa yazsında düzelteyim..

pericim ya listeni toplu şekilde yazarsan daha iyi olur şekerciğim yani bir mesajının altına diziver tüm gün yediklerini olurmu..

bennucuk sen bu hafta lahana diyeti yapıyorsun diye almadım ben yediklerini bir sonraki hafta inşallah..

bennu canım akşam gelmemiş demişsin benim için.. ben çok nadir gece gelirim canım , eşim iş dışında pc kullanmaz yani evde filan oturmaz başına ehh o ellemezken sen oturda ben bir sohbet edeyim geleyim yapamıyorum... ancak maç olacak dışarı çıkacakta öyle...

pericim dün çok motive olmuş toparlanmış hissi verdin bize

buseninde en kısa zamanda senin gibi toparlanıp aramıza dönmesi temennimiz..busecim dün yazacaktım araya kaynadı 5 martta ne var randevu aldım filan topalanmak için demişsin... bir diyetisyen veya kontrol gibi bir şeydir diye düşündüm ama hani bende başlarken tam böyle her türlü tahlillerimi yaptırmıştımda oradan geldi aklıma... senin yazdıklarını düşünüyorum... dün mesela .... yine sözlerinden karamsarlık seziliyor... senkendini toparlayamazsan biz sana hiç yardımcı olamayız ben karar verdim yardım edin dersen elinden tutabiliriz ancak... hani dün yazmışsınız ya işte sen poğaça yemişsin mehalim köfte yemiş vs... birbirinize destek olabilecek çok güzel bir imanınız var bunu iyi değerlendirin.. sen kendini ne kadar kötü hissettikçe bu bunalımı yaşamaya devam ettikçe etrafındaki pozitif duyguları ve elektriğide etkileyeceksin bunu bir düşün.... şu an bizim gördüğümüz yani takım halinde biz sana ve mehalime baktığımızda gördüğümüz şu: sen yalnız yaşayan bir kişisin mehaliminse ailesi var, sen hayatından memun olmadığını yaşamından zevk almadığını dile getiriyorsun, halinden şikayetçisin ama bu şikayetlerinin nedeni nedir? bunu bizimle paylaşabilirmisin... eğer tek derdin kilo ise ve bu derdin için sen bunalım geziyorsan her şeyden şikayette buluuyorsan haksız bir durumdasın... çok çabuk kurtulmak, yaşama dair gülümsemek, hayattan zevk almak inan bir anlık karara bağlı bir kaç saniye beynine hükmetmene bağlı.... evet sorunum bu ama kurtulamıyorum diyorsan istemiyorsun demektir...hayatında biri olmadığı için dert yanmıştın geçen gün.. ama.... sen kendinden memnun olmadığın bir halde ikenyani görüntünden memnun değil şikayetçiyken bir bağlılık bir sevgi bir aşk yaşamaya başladığında zevk alabilecekmisin.. önce sen görüntünü toparla sonra hayatının kıyısını köşesinin kendiliğinden düzelmeye başladığını zaten göreceksin....şu an bir ilişki yaşadığın anda zaten sen kendinden emin olamadığı sürekli komplekslerle yaşadığın için hayatındaki insana da yaşamı eziyet haline getireceksin... benim bir arkadaşım vardı burada birde kızkardeşi... arkadaşım normal kilolu kardeşi ise 110 civarında idi... aynen senin durumun vardı sürekli ağlamak sızlamak hayattan hep şikayet işinden hep şikayet sevgilisi yok şikayet vs işte aklına ne gelirse... bir akapunktur uzmanına gitmek için karar aldı... ah unuttum o kız bursada yaşıyor arada buraya geliyordu.. 2 ay sonra buraya bir geldi onu kimse tanıyamadı 2 ayda spor desteği ile 24 kilo vermişti.... ama o 24 kilo bir insanı hayata bağlamıştı.. enerjik, kendine güvenen, sürekli gülümseyen ve etrafında bir sürü arkadaşı olan bir kız çıkmıştı ortaya şimdi evlenme aşamasına geldi çok güzel bir beraberliği var.... sende yapabilirsin... yapacağım dediğin ve bir kaç gün düzeni tutturduğun zaman gerisi kendiliğinden gelecektir emin ol...
yanında bir daha bulamayacağın bir desteğin mehalim var bunu iyi kullan... onu buradan baktığımızda hep pozitif görüyoruz yaşamının ona sürekli güzellikler sunduğunu sanmıyorum ama o pozitif olmayı başarabiliyor sende yapabiirsin... korkuyorum ki o senin için çabalarken sen tepki vermes isen onuda negatif etkileyebilir ve yolundan döndürebilirsin.... tüm bu yazdıklarımda haksız olabileceğim şeyler olabilir çünkü seni tanımıyorum tahminlerimce yazdım tüm bunları, buradan görüneni yazdım...

Son düzenleme:
gunaydın kızlar.kahvaltımı yapdım.esımı gonderdım kahvemı aldım geldım.aksam kaynatmısınız yıne.guya esım yok dıye bende gelıcekdım ama usumusdum batanıyemı aldım uzanmısdım uyumusum.esım kapıyı calınca uyandım ancak meyvemı yıyıp yataga yattım.uff ısım var yıne bugun dun temızlık yapdım bugunde utu var ama yaparmıyım bılmıyorum.bıde ıspanagım var yıkamam lazım.ıspanagı cok sevıyorum esımlede ortak yıyebıldıgımız ıkı sebze var bırı ıspanak .her hafta almaya calısıyorum.adam sebze yesın dıye ama yıkamak olum gıbı.ogleden sonrada evde yokum arkadaslarımla bulusucam.bugun bıkez daha ugrayabılırmıyım bılmıyorum.kallıste canım bende yedıklerımı gunlugume kaydedıyorum.topluca yazayım ıstersen sana zahmet olmasın.dun hıc kacamaksız bı gundu cok sukur darısı bugune

kallıste canım gunaydın, ne guzel yazmıssın.sadece buse degıl bende cok seyler cıkardım kendım adıma.motuvasyonum cok ıyı bu hafta ama ıstahım cok fena dun azıcık bı acık kapı bıraksam neler yerdım ama bırakmadım kendımı sabahda uyandıgımda hıc acıkmamısdım ama canım garıpseyler cekıyodu.bugun bıraz dısarda vakıt gecırmek evden mutfakdan uzaklasmak ıyı gelecek dıye dusunuyorum.oglen dısarda yerım heralde ama kacırmıycam sozzz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…