bennu canım akşam gelmemiş demişsin benim için.. ben çok nadir gece gelirim canım , eşim iş dışında pc kullanmaz yani evde filan oturmaz başına ehh o ellemezken sen oturda ben bir sohbet edeyim geleyim yapamıyorum... ancak maç olacak dışarı çıkacakta öyle...
pericim dün çok motive olmuş toparlanmış hissi verdin bize
buseninde en kısa zamanda senin gibi toparlanıp aramıza dönmesi temennimiz..busecim dün yazacaktım araya kaynadı 5 martta ne var randevu aldım filan topalanmak için demişsin... bir diyetisyen veya kontrol gibi bir şeydir diye düşündüm ama hani bende başlarken tam böyle her türlü tahlillerimi yaptırmıştımda oradan geldi aklıma... senin yazdıklarını düşünüyorum... dün mesela .... yine sözlerinden karamsarlık seziliyor... senkendini toparlayamazsan biz sana hiç yardımcı olamayız ben karar verdim yardım edin dersen elinden tutabiliriz ancak... hani dün yazmışsınız ya işte sen poğaça yemişsin mehalim köfte yemiş vs... birbirinize destek olabilecek çok güzel bir imanınız var bunu iyi değerlendirin.. sen kendini ne kadar kötü hissettikçe bu bunalımı yaşamaya devam ettikçe etrafındaki pozitif duyguları ve elektriğide etkileyeceksin bunu bir düşün.... şu an bizim gördüğümüz yani takım halinde biz sana ve mehalime baktığımızda gördüğümüz şu: sen yalnız yaşayan bir kişisin mehaliminse ailesi var, sen hayatından memun olmadığını yaşamından zevk almadığını dile getiriyorsun, halinden şikayetçisin ama bu şikayetlerinin nedeni nedir? bunu bizimle paylaşabilirmisin... eğer tek derdin kilo ise ve bu derdin için sen bunalım geziyorsan her şeyden şikayette buluuyorsan haksız bir durumdasın... çok çabuk kurtulmak, yaşama dair gülümsemek, hayattan zevk almak inan bir anlık karara bağlı bir kaç saniye beynine hükmetmene bağlı.... evet sorunum bu ama kurtulamıyorum diyorsan istemiyorsun demektir...hayatında biri olmadığı için dert yanmıştın geçen gün.. ama.... sen kendinden memnun olmadığın bir halde ikenyani görüntünden memnun değil şikayetçiyken bir bağlılık bir sevgi bir aşk yaşamaya başladığında zevk alabilecekmisin.. önce sen görüntünü toparla sonra hayatının kıyısını köşesinin kendiliğinden düzelmeye başladığını zaten göreceksin....şu an bir ilişki yaşadığın anda zaten sen kendinden emin olamadığı sürekli komplekslerle yaşadığın için hayatındaki insana da yaşamı eziyet haline getireceksin... benim bir arkadaşım vardı burada birde kızkardeşi... arkadaşım normal kilolu kardeşi ise 110 civarında idi... aynen senin durumun vardı sürekli ağlamak sızlamak hayattan hep şikayet işinden hep şikayet sevgilisi yok şikayet vs işte aklına ne gelirse... bir akapunktur uzmanına gitmek için karar aldı... ah unuttum o kız bursada yaşıyor arada buraya geliyordu.. 2 ay sonra buraya bir geldi onu kimse tanıyamadı 2 ayda spor desteği ile 24 kilo vermişti.... ama o 24 kilo bir insanı hayata bağlamıştı.. enerjik, kendine güvenen, sürekli gülümseyen ve etrafında bir sürü arkadaşı olan bir kız çıkmıştı ortaya şimdi evlenme aşamasına geldi çok güzel bir beraberliği var.... sende yapabilirsin... yapacağım dediğin ve bir kaç gün düzeni tutturduğun zaman gerisi kendiliğinden gelecektir emin ol...
yanında bir daha bulamayacağın bir desteğin mehalim var bunu iyi kullan... onu buradan baktığımızda hep pozitif görüyoruz yaşamının ona sürekli güzellikler sunduğunu sanmıyorum ama o pozitif olmayı başarabiliyor sende yapabiirsin... korkuyorum ki o senin için çabalarken sen tepki vermes isen onuda negatif etkileyebilir ve yolundan döndürebilirsin.... tüm bu yazdıklarımda haksız olabileceğim şeyler olabilir çünkü seni tanımıyorum tahminlerimce yazdım tüm bunları, buradan görüneni yazdım...