Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cedricim günaydın..

Bu arada ben kaç gündür durmadan yazdığım için kendimi kaybetmişimyerimseniben hiçte uyarmıyorsunuz aşkolun dönde kendine bir bak diye...senağlama

Yeme düzenim iyice toparlandı, galiba uzun diyet yolculuğumda güzel bir manzara yakaladım ben... Ancak bir şeyler oturmaya başladı kafamda ve ancak bir şeyleri atabildim kafamdan... Bu düşüncelerimde sizin büyük rolünüz var çok motive oluyorum isteğimi hi kaybetmiyorum... Dinlediğim nil gün cdlerininde faydası olduğunu düşünüyorum çünkü boş kalabildiğim her anda kafamda nil gün sesi çınlıyor ve mır mır konuşuyor...
Artık yemek düşünmüyorum
Canım hiç bir şey istemiyor aslında doğru değil istiyor tabiki ama düşüncemden hemen yemekle ilgili şeyleri atabiliyorum kendimi kolayca sıyırabiliyorum...
Çabuk doymaya başladım..
Az yemeye başladım aç gözlü davranmıyorum artık ufak bir porsiyonda gözüme hoş gelebiliyor tam bir yeşil salata bağımlısı oldum aşırı şekilde doyuruyor çünkü..
Su isteğim tetiklendi, artık susuyorum ...
Çocuklara meyve suyu meşrubat filan aldığımızda dayanamaz içerdim azda olsa ama asla ağzımı değdirmiyorum bunun için kendimi zorlamıyorum ama çünkü canım istemiyor..
Tartılma zorunluluğu olmasa hiç tartılmayacağım bu takıntı çıkıp gitti kendiliğinde şu günlerde kendimi zayıflıyormuş hissediyorum yani bunun için tartılmana gerek yok zaten başarıyorsun diyor kafamda bir ses bana zaten ilerliyorsun doğru yolda...

Ay böyle işte....:nazar:

Ben galiba yakaladım şu doğru beslenmeyi...:1closedeyes:

nedense bugün size buruk bir merhaba diyorum

kaptanım daha fazla uzatmak istemiyorum bu olayı
ben terkediyorum demedim
senin istediğin gibi cuma günü gidiyorum dedim
evet çok fazla emek verdim bu takıma mezun olmadan gitmek istemiyorum
ve daha fazla da kalmakta istemiyorum
sayende dermişimm :)
belki bana iyilik bile yapıyosun mezun ettirmekle

dün pek bi duygusaldım akşam kocama sizleri anlattım beni kovdular dedim
kilo veremediğimden dedim

neyse dünü yaşanmamış saymak istiyorum kendi adıma

ve ben çok çok duygusaldım keşke okumasaydım dün keşkeeee bugün okusam güler geçerdim belki
ama bilin ki yinede giderdim

kallıste canım gunaydın, ne guzel yazmıssın.sadece buse degıl bende cok seyler cıkardım kendım adıma.motuvasyonum cok ıyı bu hafta ama ıstahım cok fena dun azıcık bı acık kapı bıraksam neler yerdım ama bırakmadım kendımı sabahda uyandıgımda hıc acıkmamısdım ama canım garıpseyler cekıyodu.bugun bıraz dısarda vakıt gecırmek evden mutfakdan uzaklasmak ıyı gelecek dıye dusunuyorum.oglen dısarda yerım heralde ama kacırmıycam sozzz:Saruboceq:

canım sen regl dönemindesin iştahın bu yüzden aşırı olabilir ama hani diyet dergisi vardıya aldınmı ondan bilmem birisinin hikayesi vardı kadın hiç su içmezmiş ve iştahını dengeleyemiyormuş.. her öğün öncesi ama buna dikkat edin 6 öğün beslenmeden bahsediliyor her öğün öncesi kadın yarım litre suyu ( iki bardak ) yemek listesine eklemiş ve yemeklerden beş on dakika önce içtiği o su kadının hayatını değiştirmiş sende iştah kontrolü için bu düzeni yapabilirsin...

kallıste ne guzel ıns hep boyle gıder canım ya.darısı basıma ne dıyım.bende yesıl salata manyagıyım ama son gunlerde yapmaya usenıyorum ya.standartdır bızım evde marketten yada pazardan farketmez hıc.her hafta 2 demet maydonoz 1 er demet roka dereotu ve nane ve ıkı marul 1paket havuc ve kırmızı bıber alırım.aksamları kocaman salata olur masamızda ama oglen yapmıyorum bu aralar belkı salatada eklesem gozum doyacak ama tembel oldum nedense yaa

dışarıda yemek yiyeceksen kocam bir salata yiyebilirsin içinde ton balığı veya tavuk olan..

kadıs canım gunaydın .ya ne dıyecegımı bılmıyorum bu konuda .ama lutfen bu kadar zamandır bırlıkdeyız herseyımızı paylasıyoruz buda hayttan bır durum kırgınlıklar kızgınlıklar olabılır ama sınerjımızı bozmayalım kadıs, kallıste.

Kadisim benin açımdan hiç bir problem yok canım seninki erksiz alınganlıktı biraz daha düşün ama sonra şimdi bu bozuk moralinle değil..
karneni alıp gitme kararına sevindim sanada böylesi yakışırdı..
Duygusal olmak katı olmak bunlar anlık duygular yeri gelir başkalarının anlam veremediği olaylara gözyaşı dökrim hemde dakikalarca ama bu hafta katı olmak bu tür mesajlar yazmak zorundaydım hiç kimsenin kendini toparlayacağı yoktu çünkü...

sende şöyle bir düşün ve kararını bildir canım... eğer tam olarak hedeflediğin kilona gelip gitmek istiyrsan takımın kapıları sana ardına kadar açık biliyorsun ama sadece çabalaman karşılığında... o zaman ben listeden çıkarım bir kaç haftalığına hiç problem değil... çünkü senden benden daha çok bu listeye girmeye ihtiyacı olan biri var ve hayatının beşkide senin benim tadamayacağım ölçüde en duygusal en yardıma ihtiyacı olduğu günleri yaşıyor kendimizi düşünecek kadar bencil olmayıp onu görmeliyiz...

sen bana düşünüp cevabını ver... takımdayım hedefime ulaşayım öyle gideyim diyebilirsin hiç sorun yok sadece bir kaç cümle... ben sadece cumaya kadar sınırı kendin için çaba sarfetmen gerektiğini gör diye yazmıştım...

kallıste canım suyumu hafta sonu dısında duzenlı ıcmeye calısıyorum.ama ılk gunlerde cla kullanıyordum bıttı.bıdaha almıycam demısdım zaten desteksız basarmak ıstıyorum.o yuzden sanırım bırazda kontrolsuz kaldım.dısarda salata corba yada ızgara yerım canım buyuk ıhtımalle.et manyagı oldum cıkdım son zamanlarda.tahlıllerımı yapdırsam cok ıyı olacak ama tırsıyorum.en son kan aldırdıgımda damarımı bulamamıslardı daha dogrusu buldular kadın kelebegı takdı damar kaybolmus.esım yalvarıyor sakın ol dıye kadın yuzume bakıyo bende aglıyordum.bı tarafdan da sakınlesmek ıcın hıpnoz yapıyordum.bı saat sonra ancak cıkdı damar artaya oyle aldılar kanı.ha bıde gozumun tutmadıgı hemsıreye kan man aldırmam.korkuyorum napıym.aslında bılıyorum acımıyo ama kendıme soz gecıremıyorum.sırf bu yuzden doktora gıtmıyorum nolcak benım sonum bılmıyorum:uhm:

kadıs canım gunaydın .ya ne dıyecegımı bılmıyorum bu konuda .ama lutfen bu kadar zamandır bırlıkdeyız herseyımızı paylasıyoruz buda hayttan bır durum kırgınlıklar kızgınlıklar olabılır ama sınerjımızı bozmayalım kadıs, kallıste.

Bişey yok kardeşim :nazar: sen niye ortamı geriyorsun :roflol::roflol::roflol: ay cedric canım benim bak sende alınma sakın manyakça şakalarım meşhurdur benim :roflol: iyiki yanımda değilsiniz ya :roflol:
yok yok cidden hiç sorun yok dediğim gibi katı yazılar yazdığımı biliyorum ama ben onları yazarken surat asmıyordum gülümsüyordum inanın ve yazmamın zamanıydı :1no2: herkes iyice dağıtmıştı her gelen kaçaakla geliyordu... kadiste şunu diyebilirdi bana dönüp.. sen cuma yazmışsın ama ben bir hafta daha kalıp tam dediğim kiloya geleyim beni öyle atarsınız kaydirigubbakcemile5 sorun olmayacaktı... ama dediği gibi duygusala anıydı başka türlü algıladı vs vs.. uzamasına gerek yok çünkü problem yok o kendisini ne çok sevdiğimi bilirŞeniz

et manyagı oldum cıkdım son zamanlarda.tahlıllerımı yapdırsam cok ıyı olacak ama tırsıyorum.
akşam kitap okurken bu konuya rastladım dur bu gece yine aynı konuya bakayım yarın yazayım çünkü bu et baharat makarna yiyecekleri ayrım yaparak olan düşkünlüğümüzü anlatıyordu...

şişşt celep gördüm seni aşağıdan seyrediyorsunnaniknanik nasıl deşifre ediyorum ama:roflol:

kızlar benim bugün sporum var çıkıp duş filan alayım hazırlanayım...

kadisim kararını yazmayı unutma olurmu bir iki hafta birbirimizi idare ederiz bu kadarda abuk insanlar değiliz..

ben heyecanımı anlatamam sana karne alacak ilk arkadaşımız olacaksın... bunu yaşatmadan gitme işte demek istediğim bu...

gözümü korkutcak aklı sıra
biliyorum sende başkaları için beni şutluyosun
haklısında galiba
yani ben aynı yerde debelenip duruyorum
kaç aydır
yani
aslında diyet modu da değildi benim ki
bir kaç gün yeyip bir kaç gün diyet yapmakla yerimde sayıp kilomu korudum de mii

ama var ya dün üzüntüden 500 gr vermişim
şaştım

kallisim bu cuma size elvada dicem canım
karnemle birlikte 5. atıkımın ilk mezunuyum yüzüp yüzüp kuyruğuna gelippp
kaçmak olmaz de miii

bu arada şahsım adına yersiz yere takım ruhunu bozduğum için özür dilerim sizlerden

ama kopmak kolay değil arakdaşlar beni inşallah mezun olpu giderken sizlerde anlıcaksınız

birde kovulunca oy oyyyyyy bunu hazmetmek çok zorrr

ama kovmasada gitmezdim haaa

ağzıma aldığım her lokma da sizin dediğiniz laflar geliyo aklıma ve bırakyorum
sizin derken kallisin daha çok
korkulu rüya
hakkaten bunun zincirleri var haaa rüyama girdi geceeee

kallıste canım ben gecenlerde bı kıtap okuyup bıraz ozetlemısdım hatırlarsan.ısde o kıtap senın su anda okudugun nıl gun un pazardesı dıyata baslıyorum mu ne adını tam hatırlamadım ısde o kıtapdı.dedıgın bolumu hatırlıyorum.4 masa var bırını secın vs dıyor.ama benım normalde olamayan son zamanlarda olan bı durumum et ıstegı.yoksa benb 40 yıl yemesem et ıstemeyenlerdenım.hatta cogu zaman vejeteryanlar gıbı beslenıyorum ama bu aralar ıstek hıssedıyorum.yınede yemıyorum cok fazla

biliyorum sende başkaları için beni şutluyosun

aslında diyet modu da değildi benim ki
bir kaç gün yeyip bir kaç gün diyet yapmakla yerimde sayıp kilomu korudum de mii

ama var ya dün üzüntüden 500 gr vermişim
şaştım

kallisim bu cuma size elvada dicem canım
karnemle birlikte 5. atıkımın ilk mezunuyum yüzüp yüzüp kuyruğuna gelippp
kaçmak olmaz de miii

başkaları için şutlamak değil bak hepimizin destek ve takdir ettiği bir kişi... ve onun hepimizden çok desteğe ihtiyacı var hemde belkide hayatında hiç olmadığı kadar... kuvvetli gözüküp herkesin derdine çare bulmaya çalışsada elimizi şu an uzatmalıyız desteğimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum bu kişiyi hepimiz biliyoruz değilmi...

dönüp durduğunu diyet modunda olmadığı görebilmen kadar beni mutlu edecek şey yoktu sanırım şu an... evet kendine itirafı belki zordu ama malzesef öyleydin...

500 gr ise süper ötesi... cumaya kadar 500 gr verebilmen için ne söylememi istersin :roflol::roflol:

:hooray:benim takımım 1 numeroooo :lepi: benim takımım züperrrrrrr benim takımımdaki herkes çok anlayışlı:dance: sizi seviyorum:1hug:

günaydın takımcım
nete bağlanmakta çok sorun yaşadım yarım saattir eternet kablosuyla cebelleşiyorum
önce birine özelden bir cevap yazıp dönücem

bu arada şahsım adına yersiz yere takım ruhunu bozduğum için özür dilerim sizlerden

ama kopmak kolay değil arakdaşlar beni inşallah mezun olpu giderken sizlerde anlıcaksınız

birde kovulunca oy oyyyyyy bunu hazmetmek çok zorrr

ama kovmasada gitmezdim haaa

ağzıma aldığım her lokma da sizin dediğiniz laflar geliyo aklıma ve bırakyorum
sizin derken kallisin daha çok
korkulu rüya
hakkaten bunun zincirleri var haaa rüyama girdi geceeee
kadisim sana bir ey yazmak istiyorum ve unutmamak için son mesajım olarak alıntı yaptım bunu geldiğimde yazacağım... :eek: haydi hoşkalın.....

X