Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada şaşkınperiyede yazmadan çıkmayayım...
bu hafta aramızda kaliteli bir paylaşım yapmaz isen, gelip burada mesaj alışverişinde bulunmaz isen ( ki artık bahanende yok bak yaş grubuna yakın bennu var aramızda) üzgünüm ama haftaya aramızda ve listemizde olamayacaksın... takım motivesi için bir çok kişi uğraşırken hiç çaba harcamayanlara bir yere kadar diyebiliyorum, uğraşanlara haksızlık oluyor diye...
diyeceksin ki ben yazdım ama cevap alamadım yazdığım havada kaldı bu yüzden yazmıyorum.... bizimde bir sürü yazdığımız havada asılı cevap alamadan kalabiliyor ama pes etmeden bu şevki kaybetmeden devam ediyoruz cevap alamadığımız kişilere bile tekrar tekrar yazıp kendimiz motive olamasakta onları motive etmeye çalışıyoruz benim anladığım takım desteği budur ama haftada 2 mesaj ve cuma günü bildirim yapacaksan bunu kabul edemeyeceğim paylaşımın çok az ve bunalım süren doldu...
şu günlerde işi sıkı tutmaya çalışmamın nedeni kimse tarafından yanlış anlaşılmasın mevsim değişikliklerinde öyle bir dağılma oluyor ki eski arkadaşlarımızın hepsi bilirler ve kimsenin diyet yapacak kendini toparlayacak durumu kalmıyor şimdiden tedbrimizi almamızda fayda var ya takım olacağız ya da örtmeye çalışacağımız yağlarla bir yaz daha geçirmek için uzun giysiler arayışına gireceğiz.... siz seçin.....

Ben acıktım gidip kocayı arayayım kaçta gelecek :))
bugün daha gelebilirmiyim bilemiyorum şimdilik hoşkalın......diyrdum ki kociş aradı yoldayım çayı koy diye yaşasınnnnn....

Matemcim çok geçmiş olsun canım en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum sağlık herşeyden önemli ne kadar süre ayrı kalmayı düşünüyosun acaba

matemcim geçmiş olsun canım ya.en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

matemcim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin canim kendine dikkat et

matemcim geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın rahatsızlığını... bende çok yaşadım safrakesesi sancısı taşlarlada yaşıyorum benartık her türlü ameliyattan korkuyorum çünkü narkoza karşı alerjim var allah yazdıysa bozsun inşallah en son göğüs ameliyatımda zor döndüm tekrardan dünyaya.... narkozsuzlarda nedense yapılamıyor bende var yani türlü bahanelerim.. umarım sen hemen atlatırsın sorunlarını ve rahatsızlığını...

ameliyat için iki ay sonrasından bahsetmişsin neden böyle bir karar verdin bilemedim çünkü iki ayda burada daha sıkı paylaşımda bulunup kendini kontrol edip ameliyatına daha yağsız ve risksiz girebilirdim sağlık açısından daha iyi olurdu ama öyle istedin ayıralım izine fakat bir şartla.. şimdi iki ay ameliyat süresi daha sonrasıda bir ay iyileşme sireci dersin en iyi ihtimal ile üç ay sonra buradasın.. döndüğünde 5-10 kilo almış olursan alamam şimdiden söyleyeyim üzgünüm çünkü yetersiz paylaşımın ile idare etmeye çalışıyoruz darılma gücenme yok takımı ayakta tutmak için hepimiz çabalıyoruz ve sen bir çoğunu paylaşamadığın için kaçırıyorsun döndüğünde kilo almış olarak dönersen aynı süreci yaşamaya, haydi matem gayret matem demeye benim çabam ve isteğim kalmayacaktır şimdiden söyleyeyim.. Ahhh allah ne gösterir bilinmez üç aya kadar ben burada mı olurum, yaşarmıyım bilemem tabiki o zaman geldiğinde konuşuruz tekrardan....

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
kallistecim iki ay sonra demiştim ama ağrılarım dayanılmaz oldu. dün ilaçlarla ağrımı dindiremeyince uyuttular beni. yani çok şiddetli allahım kimseye çektirmesin. internette araştırdım biraz ağrısı doğum ağrısından daha ağırdır diyo yani berbat bişey.
bide ben o kadar uzun bir süre ayrı kalmıcam sizden en fazla iki hafta. çünkü kapalı ameliyat olucam,hastanede 1-2 gün yatıp çıkıcam. annem yanıma gelecek istirahatte olucam çabuk toparlarım sanıyorum(inşallah) ha bu süre zarfında hiç uğramıcam değil,fırsat buldukca uğrucam.

ne düşündüm biliyormusunuz. bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya.aynen o oldu. şimdi istesemde kalorili ve ağır şeyler yiyemicem. ama en çok çay içemeyeceğime üzüldüm. onuda çoook açık içiyom dayanamıyom.
bide allerji testi yaptılar. anacım ne çok şeye allerjim varmış; kedi,köpek,polen,çimen,arpa-buğday-çavdarın yeşilken ki haline. kilolar bağışıklık sisteminide mahvetmiş.
özetle kızlar kilo gerçekten sağlığımız için çok kötü bir düşman. doktorum bu yaşta ne safra taşı dedi. sebebi kolesterol.
aman ne olur ben gelene kadar dikkat edin. benim yaşadıklarımı düşünün ve motive olun. artık görüntüyü geçtim sağlığımı mahvediyomuşum.
günah ya bu bedene çektirdiklerim. aslında ohhhh oldu bana. hakettim bunu ben zamanında herkesi dinleyip zayıflamalıydım.

Kallisim verdiğin linki bende okudum.Hepiniz harikasınız,valla okudukça hırslandım,yeniden kendimi toparlamama sebep oldunuz.Teşekkür ederim.Ben bu ara hormon ilaçları ve kan ilaçları sayesinde 68,5 oldum.Şİmdi tekrar 66,5 a indim.Vermem gereken 5 kilom var.Hormonu bıraktım çok fazla yan etki yaptı maalesef.5 gün hastanede bile yatmama sebep oldu..:1no2:
Ohh be seninle yazışmak hoşuma gitti.Umarım kızların iyidir.Seni kocaman öpüyorum...

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şöyle bir göz atayım dedim.kallisim değindiğin noktalarda seni çok haklı buluyorum sadece adı geçen arkadaşların değil hiç birimizin gevşeme lüksü yok zaten yıllarca gevşek davrandığımızdan insanlık dışı görüntülere bürünmedikmi.artık gerçekten silkinme doğrulma zamanı helede çevremizde bizi anlayan elimizden tutan her anlamda destek çıkan arkadaşlar varken.Kim se bunalaımdayım demesin demesin ya gereçekten duymak istemiyorum okuduğum zaman kendimi çok kötü hissediyorum kendimden bişiler anlatmak istiyorum benim ciddi psikolojik rahatsızlıklarım var sonu acilde biten gece rahatsızlıkları ve bazen okuduğum tek cümle beni bu duruma sokabiliyor.ben bu hale düşeceğimi hissettiğim an kendimi tedavi etmeye çalışıyuorum hayır iyim çok iyim diyorum. lütfen sizlerde bunalımdayım sıkıntıdayım yerine kendinize iyi hemde çok iyi olduğunuzu telkin edin artık anlayın sizin sizden başka dostu ve doktoruu yokkkk.Buse sana iki çift lafım var lütfen yeter artık lütfen topla kendini 1 yıldır istediğin her şeyi yaptım halada yapmaya hazırım ama artık sende kendin için bişiler yap.
Bennu canım şimdiden hoşgeldin diyorum sana sana kurallarla ilgili kallisiminde bahsettiği bir kaç link vermek istiyorum lütfen buraları dikkatle incele

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

zaman zamanda cuma yarışmacıları paylaşım alanını takip edersen bazı gelişmelerdende haberin olur bunu ihmal etme.Ayrıca 13. takım kardeş takımımız ve bizler sadece kendi takımımız içinde değil kardeş takımada destek ve paylaşımlarda bulunuyoruz .

ayrıca sana sormak istediğim bir konu daha var. yazında demişsinki içimden bu takıma girmek geldi.NEDEN 5. TAKIM?

Herkese mutlu pazarlar diiyorum öncelikle...

Elimden geldiği kadar burda paylaşım yapmaya çalışıyorum fakat görüyorumki grup için yeterli değilmiş. Evet bu hafta eskiye nazaran çok fazla bişeyler yazamadım bunun sebebi hem içinde bulunduğum psikoloji hemde netle ilgili yaşdığım sorunlar. Gerçi kendimi savunma gibi bi durumum yok. Elimden geldiği kadar bu hafta paylaşımda bulunmaya çalışacağım ama yine yeterli bulunmazsa takımdan çıkarabilirsiniz. Hiç olmazsa boşuna yer kaplamamış olurum. Artık arada müsait oldukça misafir olarak gelir sizlerle görüşürüm... Takım anlayışını bozduğum içinde hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum...

mehalim saskin perim guzel pazarlar mehalim soylediklerine kesinlikle katiliyorum hepimizin karsisina zorluklar sikinitlar cikacak biz o zorluklarin boyle destek veren bir gurubumuz varken hakkindan gelemezsek her zaman yenilmeye mahkumuz demektir
gelip derdimizi anlatip cozum bulacaz veya ne biliyim birbirimize moral vrecez kendi kendimize tedavi edecez ve her zaman dimdik ayakta duracaz demi kizlar

selamlar iyi pazarlar hepinize
ben takı yapıyorum şimdi model bakmaya gelmiştim bir de size uğrıyayım dedim

matemcim çok geçmiş olsun canım ben de 15 ay önce safra kesemi aldırdım boşuna beklemişim ameliyat için dedim sonra ağrılardan kurtulunca
inşallah sen de çarçabuk iyileşirsin bitanem anamazsın bile nasıl olup bittiğini

hadi sonra görüşürüz ben kaçıyım işim çok

Kallisim bir sorunum var anlayamadım çözemedimde gelince okuyup yardımcı olursun sanırım.aeben bana özel mesaj yollamış mesajın üstüne tıklamamla siteden mesajını var yazısı çıkması bir oldu "özel mesajlar forumda etkisiz "diye şimdi kendi sayfamda ne mesaj bölümü gözüyor ne mesaj atabiliyorum nede alabiliyorum çok şaşkınım sorun nedir acaba

oley oley oleyy....teşekkür ederim...5 benim en ssevdiğim sayı ve ben sizin geçmişte yazdıklarınızı da okudum en kararlı disiplinli grup sizi buldum...onun için okadar istedimki aranızda olmayı..inşallah katılımlarımı beğenirsiniz ve bende sizlerle birlikte daha çok motive olup verebilirim kilolarımı...
bugün sabah çok erken kalktım 6:30da derdim neyse hafta sonu uyuyacağım diye şartlandırdığım için kendimi hep böyle aksi gibi erken kalkarım,elma sirkeli suyumu içtim,biraz egzersiz yapmaya çalıştım ama benn kilometlerce yürüyüm şu hareketleri yapmayım...yani gerçekten sinir oluyorum mecburiyetten yaptım...kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmekle tost yaptım,yağsız...
öğlen lahana çorbası yapmayı düşünüyorum varmı aranızda lahana çorbasını deneyen...lahana gerçekten zayıflatıyormuş gördüğüm kadarıyla...

kilom şuanda 72,bu haftaya 74 le başlamıştım...boyum 1-76 iri kemikliyim bu yüzden bu halimle kendimi çok kilolu buluyorum...

üniversite son sınıftayım,bu sene mezuniyetim var ve ben artık zayıf olmak istediğim gibi giyinmek istiyorum...inşallah olabilirim...

bennucum bizlerin özel olarak uyguladığımız diyetler yok aslında biz takım olarak diyete değilde sağlıklı beslenmeye inanan kişileriz buda bizim farkımız daha önceleri bahsettiğin diyeti deneyen varmı takımda bilgim yok ancak ben denemedim.böyle diyetleri denemeden önce metabolizman hakkında fikrin olmalı ayrıca rahatsızlığın varsa deneme

Zenasnım canımsın benim.sana okadar hayranımki anlatamam.hayat dolusun cıvıl cıvıl daha senin azından olumsuz tek bir cümle duymadım.hayata okadar güzel asılıyorsunki bebelerinle beraber.çocuklarını işlerini kendine bahane etmemişin hatta yürüyüşlerine onlarıda katıyosun yemin ederim sana gıbta ile bakıyorum allah seni nazarlardan korusun canım

Herkese mutlu pazarlar diiyorum öncelikle...

Elimden geldiği kadar burda paylaşım yapmaya çalışıyorum fakat görüyorumki grup için yeterli değilmiş. Evet bu hafta eskiye nazaran çok fazla bişeyler yazamadım bunun sebebi hem içinde bulunduğum psikoloji hemde netle ilgili yaşdığım sorunlar. Gerçi kendimi savunma gibi bi durumum yok. Elimden geldiği kadar bu hafta paylaşımda bulunmaya çalışacağım ama yine yeterli bulunmazsa takımdan çıkarabilirsiniz. Hiç olmazsa boşuna yer kaplamamış olurum. Artık arada müsait oldukça misafir olarak gelir sizlerle görüşürüm... Takım anlayışını bozduğum içinde hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum...

tatlıcadım sorunlarımızın bize hiç bir faydası yok sadece sırtımızda koca bir kambur oluyorlar bu nedenle lütfen sürekli kendine olumlu şeyler telkin et diyeceksinki söylemek kolay ama inan istersen uygulamakta kolay daha okadar hayatın başındasınki daha neler çıkacak seni tökezletmeye lütfen dik dur hangi konuda yardım istersen yanındayım yanındayız:teselli:

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
kallistecim iki ay sonra demiştim ama ağrılarım dayanılmaz oldu. dün ilaçlarla ağrımı dindiremeyince uyuttular beni. yani çok şiddetli allahım kimseye çektirmesin. internette araştırdım biraz ağrısı doğum ağrısından daha ağırdır diyo yani berbat bişey.
canım sen hayırlısıyla ameliyatıı bir ol idare ederiz birbirimizi...

Kallisim verdiğin linki bende okudum.Hepiniz harikasınız,valla okudukça hırslandım,yeniden kendimi toparlamama sebep oldunuz.Teşekkür ederim.Ben bu ara hormon ilaçları ve kan ilaçları sayesinde 68,5 oldum.Şİmdi tekrar 66,5 a indim.Vermem gereken 5 kilom var.Hormonu bıraktım çok fazla yan etki yaptı maalesef.5 gün hastanede bile yatmama sebep oldu..:1no2:
Ohh be seninle yazışmak hoşuma gitti.Umarım kızların iyidir.Seni kocaman öpüyorum...
canım benim seni pe çok sevdiğimi saydığımı bilirsin neden gelip yazışmıyorsun bizimle sositososito oğluşlardan bahset neler yapıyorlar merak ediyorum.. benim ortanca deli divane gibi ders çalışıyor tüm öğretmenlerin güvenini ve sevgisini daha ilk yılında kazandı ne gurur verici değil mi.. büyük serserimde naniknanik canını dişine takmış vaziyette kusr çalışmalarına dvam ediyor ne yemek yemeye vakit ayırabiliyorlar nede sosyal yaşamları kaldı çokta zayıfladı 5-6 kg düştü neredeyse.. ama sınav stresi şimdidedn sardı ... senin büyük nasıl okulu nasıl...:uhm:
yeni konuyu beğenen çok oldu ama katılım yok henüz, işe yaramasına sevindim canım... bekliyorum ona göre....

Artık arada müsait oldukça misafir olarak gelir sizlerle görüşürüm... Takım anlayışını bozduğum içinde hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum...
sanada mutlu pazarlar şekerciğim.. böyle küsmüş alınmış bir halde ortalıkta dolaşmayınız senağlama
kendiniz için çaba göstermeniz için uğraşıyorum kimse üzerine kişisel bir düşünce gibi aldılamasın.. ben bu tür uyarıları sürekli yaparım herkes alıştı artıkkaydirigubbakcemile3

selamlar iyi pazarlar hepinize
ben takı yapıyorum şimdi model bakmaya gelmiştim bir de size uğrıyayım dedim

matemcim çok geçmiş olsun canım ben de 15 ay önce safra kesemi aldırdım boşuna beklemişim ameliyat için dedim sonra ağrılardan kurtulunca
inşallah sen de çarçabuk iyileşirsin bitanem anamazsın bile nasıl olup bittiğini

hadi sonra görüşürüz ben kaçıyım işim çok
ohohohoooo emelim hani örgü ne oldu bugün örgü yapacaktın takıya geçmişsin... nasıl bir takı yapıyorsun anlat yahu yeni modelleri unuttum ben artık 2 yıldır elime almaya almaya...

Kallisim bir sorunum var anlayamadım çözemedimde gelince okuyup yardımcı olursun sanırım.aeben bana özel mesaj yollamış mesajın üstüne tıklamamla siteden mesajını var yazısı çıkması bir oldu "özel mesajlar forumda etkisiz "diye şimdi kendi sayfamda ne mesaj bölümü gözüyor ne mesaj atabiliyorum nede alabiliyorum çok şaşkınım sorun nedir acaba
canım sitede bazen özel mesaj temizliği gerekebiliyor yani özelden sürekli linkler reklamlar satışlar yapılıyor ve başa çıkılamıyor şikayet gelincede böyl toptan kaldırılıyor kaydirigubbakcemile3 gelir yakında.. bir açıklama yapılmışsa bulur haber vririm ben...

oley oley oleyy..

kilom şuanda 72,bu haftaya 74 le başlamıştım...boyum 1-76 iri kemikliyim bu yüzden bu halimle kendimi çok kilolu buluyorum...

üniversite son sınıftayım,bu sene mezuniyetim var ve ben artık zayıf olmak istediğim gibi giyinmek istiyorum...inşallah olabilirim...
bennucum lahanayı ben denedim geçen yıl bir haftada akşamları normal yemeğimi yedim böyle yaptım bir haftada 1.7 vermiştim ama sonra benim abuk metabolizma durmayı tercih etti bir daha korkup yapmadım...

yediklerini günlük toplu halde yazarsan sevinirim ve yaptığın sporu yemek listenin yanında bildirirsen çünkü bu hafta bir ilk yapıp herkesin spor aktivitesini ve yediklerini tek liste halinde toparlamak niyetindeyim ..
kendinden biraz bahset ve yakın bir zamanda şaşkınperi ve buseyrem gibi bizi depresyona tercih etmeyeceğine dair söz verkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gerçi yazmışsın okuyormuşsun filan neyse bir dahaki gelişimde bir daha okurum soru çıkartırım sana ben...

hangi konuda yardım istersen yanındayım yanındayız:teselli:
mehalim senin şu cümlenden başka bir anlam çıkartacağım hemen yazıyorum kaydirigubbakcemile3

Sefgülü takımcığımŞeniz

mehalimin de araştırmacı bir kişilik olması konusu beni bunu yazmaya itti sırnaşık şey
Diyorum ki aklınıza bir konu geldiğinde, yani bir sorun yaşadığınızda ve o sorunla yada konuyla ilgili bir yazı bulamadığınızla ilgili tüm şeylerinizi :uhm: işte tüm aklınızdakileri mehlim ve bana yazınız bizde size o konuyla ilgili yazılar bulup getirelim bu sorunları böyle çözmeye çalışalım hemde takıma hareket gelsin olmazmı:eek:

ya aklıma geldi hep unutuyorum ben honeyimin konusunu tekrar okuyacağım yani yazdığını ve deguayada teşekkür ediyorum güzel bir paylaşım yapmış bulup getirmiş teşekkür ediyorum...a.s.

bennucum bizlerin özel olarak uyguladığımız diyetler yok aslında biz takım olarak diyete değilde sağlıklı beslenmeye inanan kişileriz buda bizim farkımız daha önceleri bahsettiğin diyeti deneyen varmı takımda bilgim yok ancak ben denemedim.böyle diyetleri denemeden önce metabolizman hakkında fikrin olmalı ayrıca rahatsızlığın varsa deneme

anlıyorum,bende size hayranım kilo çizelgeniz gözüme okadar güzel görünüyorki,onca kiloyu nasıl vermişsiniz,iyi bir örneksiniz...yaptıklarınızdan bahsedermisiniz?

Kahve suyu koymuştum kaynaya kaynaya bitecek :)) gidip kahvemi içeyim kızımda beni bekliyor o da ders çalışıyor beraber keyif yapacağız... kociş kahvaltıdan sonra tam az uyuyayım çok uykusuzum diyerek kanepeye uzandı adamı telefonla rahat bırakmadılar zaten sabahın 5 inde gitmişti işe yeni gelmişti tekrar gitmek zorunda kaldı valla söylene söylene gitti acıdım haline dinlenemedi bir te pazarı var zaten..
mehalim ya senin eşin esnaftı öyle demiştin galiba merak ettim ne yapıyor diye öel değilse tabeke :)) benimki paşabahçe şişecamda teknisyen. ben eşimle çok gurur duyarım iş konusunda işçilikten kademe kademe yükselip teknisyen oldu ufak kızımın deyimiyle teskinyen:roflol::roflol: hani bardakşarın üzerinde renkli baskılar var ya işte onları yapıyor....:1rolleyes:

gelcem yineşakkıdışakkıdı

Kahve suyu koymuştum kaynaya kaynaya bitecek :)) gidip kahvemi içeyim kızımda beni bekliyor o da ders çalışıyor beraber keyif yapacağız... kociş kahvaltıdan sonra tam az uyuyayım çok uykusuzum diyerek kanepeye uzandı adamı telefonla rahat bırakmadılar zaten sabahın 5 inde gitmişti işe yeni gelmişti tekrar gitmek zorunda kaldı valla söylene söylene gitti acıdım haline dinlenemedi bir te pazarı var zaten..
mehalim ya senin eşin esnaftı öyle demiştin galiba merak ettim ne yapıyor diye öel değilse tabeke :)) benimki paşabahçe şişecamda teknisyen. ben eşimle çok gurur duyarım iş konusunda işçilikten kademe kademe yükselip teknisyen oldu ufak kızımın deyimiyle teskinyen:roflol::roflol: hani bardakşarın üzerinde renkli baskılar var ya işte onları yapıyor....:1rolleyes:

bende kahve yapayım bari burdan eşlik edeyim size:)

anlıyorum,bende size hayranım kilo çizelgeniz gözüme okadar güzel görünüyorki,onca kiloyu nasıl vermişsiniz,iyi bir örneksiniz...yaptıklarınızdan bahsedermisiniz?
tşk ederim canım benimde çok hayranlık duyduğum kişiler var mesela emel 100 küsür kilolardan indi kallis ha keza.
canım ben hiç bir zaman özel bir diyet uygulamadım burda uzun uzun yazmak zor olur ancak kendimle ilgili 2 link vereceğim sana bunları okursan anlatmak istediğimi daha iyi anlatmış olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/244716-mehalimin-basari-oykusu.html
yöntemimde buu..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...255526-siz-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html

canım benimki esnaf. inşaat ve yapı malzemeleri satıyor kendisi fayans boya doğal gaz işleri gibi gibii.......merkezde güzel bir iş yerimiz var krize kadar işlerde çok güzeldi ancak kriz fena sallıyor allahtan hayırlısı.şuanda benim kocacımda uyuyor.o uyuyunca pcde bana kalıyor:))
kallis araştırma işi demişin anacaım araştıraalım araştırma kişilik cevat kelle benim buyrunkaydirigubbakcemile3

X