- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.161
herkes tatlı dilli olduğumu söyler zatiiiiiiondan bile pay çıkardı hatun
tarifte bulamadım ya :/herkes tatlı dilli olduğumu söyler zatiiiiii
anacım sen nereye katılcağını biliyosun dimitarifte bulamadım ya :/
ne alaka ya ,güzel bi pasta yok piyasada ,internette fotolara bakıyorum cıkcıkccıkk beğenemdim hiçanacım sen nereye katılcağını biliyosun dimi
tahmin etfyzanur burcun ne ? senin
ha ha ha yapabilecek sankide beğenmemiş bu özgüven nerden geliyo acepne alaka ya ,güzel bi pasta yok piyasada ,internette fotolara bakıyorum cıkcıkccıkk beğenemdim hiç
nineyle anneanne aynı eleman olmuyomu /:
ilk deneyim olabilir ama bunda pişirme yok sonuçta ortada yanacak bişey yok sanırsamha ha ha yapabilecek sankide beğenmemiş bu özgüven nerden geliyo acepbende istiyorum
anneannenin annesi nine eeeee genç nesil bilmiyo tabi bişeynineyle anneanne aynı eleman olmuyomu /:
yılannnnnnn mıııkurbağa burcumusuntavşan yılan hangisi
pastayı yapınca ateşe verde alevli pasta olsun işteilk deneyim olabilir ama bunda pişirme yok sonuçta ortada yanacak bişey yok sanırsam
gençmiiianneannenin annesi nine eeeee genç nesil bilmiyo tabi bişey
alevli pasta yapacam sana yollıycam içindende kocanı çıkartacam.senin ateşini anca keser bu fantezipastayı yapınca ateşe verde alevli pasta olsun işte
ben senden bahsetmedim ki sen gençmisin aaaaaaaaaaaaaaa lütfen sen gençsen bende 1. elizabeth alexandra margençmiii
Nasıl pisirme yok?!ilk deneyim olabilir ama bunda pişirme yok sonuçta ortada yanacak bişey yok sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?