- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.121
takıl bana birlikte rezil olalımFırında yap fırında. Ben bi keresinde kek kalıbının icine döktüm mücver harcını fırında pisirdim, sonra kek gibi kesip kesip ikram etmistim misafirlere, cok begenmislerdi :)
Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zor
Yaa ben bu yarısmaları cok seviyorum ama katılmaya hic cesaret edemedim
Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimi
fırında kabaklı mücver :)Bu ne kız pek güzel görünüyor
Valla cok lezzetli oldu diyemiiicim ama yedim yanikarnabahardan pizza duymuştum kısırını bile yapan var :) bir ben deneyemedim....
ot ot ot noooooooooo ottttt yessss pastaaaaaaaaaaaa
Yaa bu cok zor kategoriymis ama yaş pasta yapamam bentakıl bana birlikte rezil olalım
evet yarışmaya alevli pasta ile katıl sen ismi çok şatafatlı alevli pastatakıl bana birlikte rezil olalım
ot olsunda ne olursa diyosun :)Valla cok lezzetli oldu diyemiiicim ama yedim yani
aslında çokda güzel yaparız pandispansasını falan ben evde ama uğraşmaya üşeniyorum hem yaparsam dağıtmaya kıyamam hepsini yerimYaa bu cok zor kategoriymis ama yaş pasta yapamam benYapsam da eciş bücüş bi sey olur. Bi sonraki kategoriye katılsak
Yok ya karnabaharı oldum olası sevmem. Kabaktan daha güzel olur belki T tatlitambak yapsın da bize ogretsin :)ot olsunda ne olursa diyosun :)
bende hiç yapmadım pasta ilk olacak .tamam senle sonrakine katılırız bide .ben buna katılcam ama çok heveslendim :)Yaa bu cok zor kategoriymis ama yaş pasta yapamam benYapsam da eciş bücüş bi sey olur. Bi sonraki kategoriye katılsak
seni çıkaracam o alevin içinden ,bil bakalım hangi kostümü giydircem üstünedeevet yarışmaya alevli pasta ile katıl sen ismi çok şatafatlı alevli pasta
insan rezil olmayada bu kadar heveslenir mi canımbende hiç yapmadım pasta ilk olacak .tamam senle sonrakine katılırız bide .ben buna katılcam ama çok heveslendim :)
Ya yapsam tadı güzel olur da bende estetik sıkıntısı var, yaptıgım seyi süsleyemiyorumaslında çokda güzel yaparız pandispansasını falan ben evde ama uğraşmaya üşeniyorum hem yaparsam dağıtmaya kıyamam hepsini yerim
O zaman sen katıl buna biz destekleriz oylarımızlabende hiç yapmadım pasta ilk olacak .tamam senle sonrakine katılırız bide .ben buna katılcam ama çok heveslendim :)
sen iste ben cıbıl bile çıkarım pastadanseni çıkaracam o alevin içinden ,bil bakalım hangi kostümü giydircem üstünede
kabak bende severim ,bekliyorum bende yapsında güzel görünürse fotosu bende yaparım . tabi foto atta demedim kızaYok ya karnabaharı oldum olası sevmem. Kabaktan daha güzel olur belki T tatlitambak yapsın da bize ogretsin :)
Diyelim o zamankabak bende severim ,bekliyorum bende yapsında güzel görünürse fotosu bende yaparım . tabi foto atta demedim kıza
bencede önce görsellik sonra tadım o yüzden uğraşma feyza yanına sonunculuğunu paylaşıcak birini arıyo kurban olarak seni seçtiYa yapsam tadı güzel olur da bende estetik sıkıntısı var, yaptıgım seyi süsleyemiyorumBu yarısmalarda da asıl onemli olan sey o, millet tadına bakamıyor neticede
yok canımm oy istemek yasak sakın sakın öyle bişey yapma :) bak reddediyorumO zaman sen katıl buna biz destekleriz oylarımızla
Yok buna katılmam zaten. Bakalım bi sonraki belki o kadar süslemeli bi sey gelmezbencede önce görsellik sonra tadım o yüzden uğraşma feyza yanına sonunculuğunu paylaşıcak birini arıyo kurban olarak seni seçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?