- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.201
21 kasım ,senin kaç ?
Neyse yanmıs yerlerinin fotosunu cekmezsin artıkohooo bu kız niye öyle yapmış ozaman oynamıyom benneyse ozaman ben kendim yaparım ne olacak yanarsa bida yaparım oda yanarsa bidaa .annem elektriğin anasını ağlattın diye terlik fırlatana kadar yaparım
Bize bakıp karar verirse anlasamam der tabibize bakıp karar versin ahahah
garip bişey olduğu kesinaa ok arada kalmışsın sen şimdi yay mı oluyon :) yayımsı mı :))
Hah onu dogru dedin isteyok kız ben butun akreplerde geçinemem bende var bir müsibetlik o zaman
yok kız ben butun akreplerde geçinemem bende var bir müsibetlik o zaman
Senin burcun ne kız? Kedi burcu olsa kesin oydun ama yok maalesefben de yengeçlerler geçinemem...
o zaman sendede var bir müsibetlik şeker gibin hatunumben de yengeçlerler geçinemem...
o zaman sendede var bir müsibetlik şeker gibin hatunum
boğaaaaSenin burcun ne kız? Kedi burcu olsa kesin oydun ama yok maalesef
evet var öyle bir geçmişim yay burcu ileben yay burcuyum ateş grubu.... hemide kopkoyusu.... sen su grubusun bilmem anlatabildim mi... hiç hiç hiçç hep mücadeleyle geçer ilişkilerimiz :))) tabiatımız böyle....
hadi kızlar ben oğluşumu uyutucam birazdan gelirim
sensin yay akrebim bennnaa ok arada kalmışsın sen şimdi yay mı oluyon :) yayımsı mı :))
sen kimseyle geçinemiyonben de yengeçlerler geçinemem...
ben yay burcuyum ateş grubu.... hemide kopkoyusu.... sen su grubusun bilmem anlatabildim mi... hiç hiç hiçç hep mücadeleyle geçer ilişkilerimiz :))) tabiatımız böyle....
Karar verin hanginiz dogru söylüyorboğaaaa
evet var öyle bir geçmişim yay burcu ile
sizden bir cacık olmazzoruzdur ama eyleceliyiktir :) hayat bizde ekşın biz de :)
ne diyon şimdi sen çocuk uyutma ayağına adamınamı gidiyomuş anlamadım be nkoskoca adam olmuş kendi uusun işte :)
sensin yay akrebim bennn
sen kimseyle geçinemiyon
Karar verin hanginiz dogru söylüyor
benide tarif et plss plsss :)):zoruzdur ama eyleceliyiktir :) hayat bizde ekşın biz de :)
Allah aşkına şuna bir koca bulun ağzına vurdu iyicene diyon şimdi sen çocuk uyutma ayağına adamınamı gidiyomuş anlamadım be n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?