- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.181
Enee ben de akrebim kız, kaç Kasım ya da Ekim? :)burcum da akrepp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enee ben de akrebim kız, kaç Kasım ya da Ekim? :)burcum da akrepp![]()
o kim tavuğunun ismi mi ,kırk senelik çilli elizabet olmuşben senden bahsetmedim ki sen gençmisin aaaaaaaaaaaaaaa lütfen sen gençsen bende 1. elizabeth alexandra mar![]()
sapık diyince kızıyorsun her lafımı fantaziye nasıl bağlıyon tabi orasıda garipalevli pasta yapacam sana yollıycam içindende kocanı çıkartacam.senin ateşini anca keser bu fanteziyok anacım ben senle baş edemiycem başka türlü
![]()
ama orda pasta yapan kız hazır pandispanya kullanmışNasıl pisirme yok?!
Pandispanyasını pisirmiceksin heralde? Çiğ hamurdan mı yapacaksın? Katılma bence de sen![]()
21 kasım ,senin kaç ?Enee ben de akrebim kız, kaç Kasım ya da Ekim? :)
ben diyorum katılma diye huhhhuuuuuuu kime diyomama orda pasta yapan kız hazır pandispanya kullanmış![]()
Kremasını da hazır kullancaksın o zaman hic pisirmeyecegine göre? Ohooo böyle pastayı herkes yaparama orda pasta yapan kız hazır pandispanya kullanmış![]()
sapık diyince kızıyorsun her lafımı fantaziye nasıl bağlıyon tabi orasıda garipseksüel zekan tavan yapmış
![]()
17 Kasım benim de :)21 kasım ,senin kaç ?
dimiiiiii ben haklıyım yaneeeeeeeeeeeeeKremasını da hazır kullancaksın o zaman hic pisirmeyecegine göre? Ohooo böyle pastayı herkes yapar![]()
Yengec akreple anlasamaz mı?bende yengeç akreplerle anlaşamam zati belli oldu![]()
anlaşamaz canım bak bakalım :)Yengec akreple anlasamaz mı?
Kuzum sen de burcları bilmiyosun sanırım![]()
ohooo bu kız niye öyle yapmış ozaman oynamıyom benKremasını da hazır kullancaksın o zaman hic pisirmeyecegine göre? Ohooo böyle pastayı herkes yapar![]()
sapık diyince kızıyorsun her lafımı fantaziye nasıl bağlıyon tabi orasıda garipseksüel zekan tavan yapmış
![]()
bize bakıp karar versin ahahahanlaşamaz canım bak bakalım :)
Akrep Burcuanlaşamaz canım bak bakalım :)
elektirik faturası önemli değilde butun evi zehirlemeohooo bu kız niye öyle yapmış ozaman oynamıyom benneyse ozaman ben kendim yaparım ne olacak yanarsa bida yaparım oda yanarsa bidaa .annem elektriğin anasını ağlattın diye terlik fırlatana kadar yaparım
![]()
ayıp oluyo ama hormon mormon ,bu kadının hormonlarına çare olmaya çalışırken ben ,benim hormonlar nerden girdi araya :):)hormon onlar bi kere naapsın kızceğiz....
yok kız ben butun akreplerde geçinemem bende var bir müsibetlik o zamanAkrep Burcu
Aşk: Yengeç ve başak burçları
Evlilik: Balık ve yengeç burçları
Arkadaşlık: Yengeç burcu