- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes tatlı dilli olduğumu söyler zatiiiiiiondan bile pay çıkardı hatun![]()
tarifte bulamadım ya :/herkes tatlı dilli olduğumu söyler zatiiiiii![]()
anacım sen nereye katılcağını biliyosun dimitarifte bulamadım ya :/
ne alaka ya ,güzel bi pasta yok piyasada ,internette fotolara bakıyorum cıkcıkccıkk beğenemdim hiçanacım sen nereye katılcağını biliyosun dimi![]()
tahmin etfyzanur burcun ne ? senin
ha ha ha yapabilecek sankide beğenmemiş bu özgüven nerden geliyo acepne alaka ya ,güzel bi pasta yok piyasada ,internette fotolara bakıyorum cıkcıkccıkk beğenemdim hiç
nineyle anneanne aynı eleman olmuyomu /:
ilk deneyim olabilir ama bunda pişirme yok sonuçta ortada yanacak bişey yok sanırsamha ha ha yapabilecek sankide beğenmemiş bu özgüven nerden geliyo acepbende istiyorum
![]()
anneannenin annesi nine eeeee genç nesil bilmiyo tabi bişeynineyle anneanne aynı eleman olmuyomu /:
yılannnnnnn mıııkurbağa burcumusuntavşan yılan hangisi
![]()
pastayı yapınca ateşe verde alevli pasta olsun işteilk deneyim olabilir ama bunda pişirme yok sonuçta ortada yanacak bişey yok sanırsam
gençmiiianneannenin annesi nine eeeee genç nesil bilmiyo tabi bişey![]()
alevli pasta yapacam sana yollıycam içindende kocanı çıkartacam.senin ateşini anca keser bu fantezipastayı yapınca ateşe verde alevli pasta olsun işte![]()
ben senden bahsetmedim ki sen gençmisin aaaaaaaaaaaaaaa lütfen sen gençsen bende 1. elizabeth alexandra margençmiii![]()
Nasıl pisirme yok?!ilk deneyim olabilir ama bunda pişirme yok sonuçta ortada yanacak bişey yok sanırsam