- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.141
ahahhahah kötü kalpli kadın görürsün senbencede önce görsellik sonra tadım o yüzden uğraşma feyza yanına sonunculuğunu paylaşıcak birini arıyo kurban olarak seni seçti
aa özelden benden istedin amayok canımm oy istemek yasak sakın sakın öyle bişey yapma :) bak reddediyorum @Kazen abi sonra sorun olmasın ,ilk yarışmamda diskalifiye mi ettirceniz beni
Yahu sen oy istemedin ki zaten katılacaksın diye ben desteklerim dedim sadeceyok canımm oy istemek yasak sakın sakın öyle bişey yapma :) bak reddediyorum @Kazen abi sonra sorun olmasın ,ilk yarışmamda diskalifiye mi ettirceniz beni
pasta masta yapmıyom valla soğudum şuansen iste ben cıbıl bile çıkarım pastadan
lan bunun şakası olmaz beni dellendirme ciddi konu bu ...aa özelden benden istedin ama
pasta masta yapmıyom valla soğudum şuan
şaka kız sende butun msj kontrol ediliyor olmadığı belli zaten sendelan bunun şakası olmaz beni dellendirme ciddi konu bu ...
edilsin talep ediyorum bunu bende yalan olmazşaka kız sende butun msj kontrol ediliyor olmadığı belli zaten sende
Bu Nilgün yüzünden hepimiz ban yiyecegizlan bunun şakası olmaz beni dellendirme ciddi konu bu ...
size bişey olmazda beni atarlarBu Nilgün yüzünden hepimiz ban yiyecegiz
niyeki ne dedimBu Nilgün yüzünden hepimiz ban yiyecegiz
iyi işte rezil olmaktan kurtulursun sonra bana dua edersinsize bişey olmazda beni atarlar
sen iyice yaşlandın alzaymır oldun ,zaten tuvaletinide tutamadın az önce ...niyeki ne dedim
duanında 2 çeşidi var bilioın demiiyi işte rezil olmaktan kurtulursun sonra bana dua edersin
sorma ona göre saygıda kusur etmeyin döverimsen iyice yaşlandın alzaymır oldun ,zaten tuvaletinide tutamadın az önce ...
ondan bile pay çıkardı hatunsorma ona göre saygıda kusur etmeyin döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?