- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen cezayı yiyceksin sabah sabahGünaydın bayanlarsabah kahvaltısı Bir bardak kahve + 1 küp şeker
Başlangıç kılom tam 75 çıktım canım :)Listeyi attım kızlar, sabah bildirimlerinizi girersiniz. Hadi herkese iyi geceler![]()
Çıktım çıktım canım aman yemeyim ben avmye gıdıyorum eksıklerımı almaya ondan geç yazdım :/
ben reglden dolayı kilo aldım oldummu 80![]()
bence de ya artik zamani gelmisYa sen güzel örneklere bak, 6 yıldır da zaten tanıyacagınız kadar tanımıssınızdır birbirinizi :)
Bu sene nişan falan yapın o zaman seneye de dügün yaparsınızBen takvimi olusturdum gerisi sizde artık
![]()
tamam canım :) kolay gelsinsin snaa :)Çıktım çıktım canım aman yemeyim ben avmye gıdıyorum eksıklerımı almaya ondan geç yazdım :/![]()
pöffff eli sopalı biri lazım bizebende 65,9 oldum çok acıklı... geçen cuma 64.2 miydim ne....
Günaydın kızlar
Geçen hafta cuma 80.5
pazartesi 82.6
bu hafta 80.2
1 kilodan fazla vermişsin canım,daha ne istiyosun tebrik ederim :)Ben de bu sabah da 61.0 ciktim valla, iyi yine pazartesi gunune gore 1.3 kilo vermisim; ama hala odemliyim ya hissediyorum![]()
Yarına hazırlık mi canim
kızfyzanur daha bitmedimi film ne seyrediyon kız doğruyu söyle
B blanche_ea yaptınmı taze fasulyeni![]()
bende 65,9 oldum çok acıklı... geçen cuma 64.2 miydim ne....
ya problem su ki benim kilom normalde 58-59larda, gerci agirlik calismaya basladim 9 haftadir; o nedenle cok onemsemiyorum muhtemelen kas yapmisimdir diye ama yine de 60li rakamlari sevmiyorum1 kilodan fazla vermişsin canım,daha ne istiyosun tebrik ederim :)
ağırlık çalışınca kaslar şişiyormuş onun etkisi vardır zaten şiş hissetmendeya problem su ki benim kilom normalde 58-59larda, gerci agirlik calismaya basladim 9 haftadir; o nedenle cok onemsemiyorum muhtemelen kas yapmisimdir diye ama yine de 60li rakamlari sevmiyorum![]()
ay yok yapmadim ya usendim, haftasonu yapayim dedim aksam 8'de ciktim mesaiden eve gittim kitap okudum, yattim uyudum![]()
Ben de bu sabah da 61.0 ciktim valla, iyi yine pazartesi gunune gore 1.3 kilo vermisim; ama hala odemliyim ya hissediyorum![]()
ya problem su ki benim kilom normalde 58-59larda, gerci agirlik calismaya basladim 9 haftadir; o nedenle cok onemsemiyorum muhtemelen kas yapmisimdir diye ama yine de 60li rakamlari sevmiyorum![]()