5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Etlik Zübeyde hanim hastanesi cnm sen hangisine gidiosun
Canım ben medicana da tüp bebek yaptırdım bizim bebiş tedaviyle geldi yarın ilk kez ultrasona giricez... Tüp bebek için baya harcadık doğum için de orası biraz tuzlu kaçacak gibi ama nereye gideceğim bilmiyorum da hiç... Tüp bebek olunca da pimpirikleniyorum... Tüp bebek doktorum ben yapıcam takibini dedi ama dediğim gibi orayı da nasıl kaldırırız bilemiyorum arayış içindeyiz...

Adet tarihin geçti mi? Geçtiyse bir test yap veya yaptır istersen. Evet çok benzer şikayetlerim var benim ve hamileyim ama adet tarihim geçeli çok oluyor.

Benim 10 gün geçmişti
anladım canım ay benim de hep gecikiyor ama hamişlik olmuyor hayırlısı 3. kez klomen kullanmaya başladım perşembe günü yumurta takibim olacak dua edin arkadaşlar hamiş olduğumda hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimizin de evlatları hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun inş Rabbim nasip etsin hayırlarla inşallah hemen her konuya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazacağım :)

Kızlar ben omega 3 kullanmak istiyorum ama doktorum böyle bir öneride bulunmadı bana. Yaşadığım şehirde balık mevsimi bitti artık hep donmus balık satıyorlar. O yüzden bebeğim omega eksikliğini yaşamasın diye kapsül kullanmak istiyorum. Kullanan bayanlar bana marka önerisinde bulunabilir mi

Benim gece boyu oldu hala devam ediyor adet olucak gibi sabah dr a gittim sürekli yat dinlen yorma kendini dedi
Sorma bende gece boyunca uyuyamadım tatlım yarım saattir biraz azaldı anneme soruyorum bebiş yerleşiyordum iyice rahme diyor

Sende yat dinlen yorma kendini canım.dr yerleşme falan demedi ama onunda etkisi vardır

bende de var.. bazen çok bazen hafif oluyor ama bu ara ağrıyor yani her gün... sizin kaç haftalık? normal mi acaba ya?
Geçen hafta doktora sordum normal dedi ben suan adet tarihime göre 8 haftalık olması gerek ama doktora göre 6 hafta 5 gün oldu

Özel 9ay boyunca tuzlu gelir size kaldırabilecek misin cnm o kadar masrafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…