- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 37
Sen de ankaradaymışsın canım hangi hastaneye gidiyorsun?İnşallah cnm inşallah saglikla duyarsiniz sizde
Etlik Zübeyde hanim hastanesi cnm sen hangisine gidiosunSen de ankaradaymışsın canım hangi hastaneye gidiyorsun?
Canım ben medicana da tüp bebek yaptırdım bizim bebiş tedaviyle geldi yarın ilk kez ultrasona giricez... Tüp bebek için baya harcadık doğum için de orası biraz tuzlu kaçacak gibi ama nereye gideceğim bilmiyorum da hiç... Tüp bebek olunca da pimpirikleniyorum... Tüp bebek doktorum ben yapıcam takibini dedi ama dediğim gibi orayı da nasıl kaldırırız bilemiyorum arayış içindeyiz...Etlik Zübeyde hanim hastanesi cnm sen hangisine gidiosun
Adet tarihin geçti mi? Geçtiyse bir test yap veya yaptır istersen. Evet çok benzer şikayetlerim var benim ve hamileyim ama adet tarihim geçeli çok oluyor.Merhaba kizlar bende burayı takip ediyorum uzun zamandr. Size sorum olacak kasiklarim da surekli batma agri ozellikle sol kasik egilince hapsirinca falan batıyor gibi bide karnimn etrafi kasiniyor baş ağrısı arada baş donmesi var hamile miyim acaba bide bacaklarim boyle bisey ceker gibi çekiyor icten yan taraflarima yatamiyrm sirt ustu rahatm geliyor halbuki ben yüzustu yatrdim hep simdi hiç yatamyrm cevaplarinizi bekliyorum
anladım canım ay benim de hep gecikiyor ama hamişlik olmuyor hayırlısı 3. kez klomen kullanmaya başladım perşembe günü yumurta takibim olacak dua edin arkadaşlar hamiş olduğumda hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimizin de evlatları hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun inş Rabbim nasip etsin hayırlarla inşallah hemen her konuya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazacağım :)Benim 10 gün geçmişti
Benim gece boyu oldu hala devam ediyor adet olucak gibi sabah dr a gittim sürekli yat dinlen yorma kendini dediKozlar kadıklarında sürekli adet ağrısı gibi ağrı var bugun sizdede oluyor mu
sorunca haber verir misin benim doktor randevum 10 mayıs bende sormayı düşünüyordum.CANIM BENDE BU HAFTA DOKTORA ONU SORACAM
Sorma bende gece boyunca uyuyamadım tatlım yarım saattir biraz azaldı anneme soruyorum bebiş yerleşiyordum iyice rahme diyorBenim gece boyu oldu hala devam ediyor adet olucak gibi sabah dr a gittim sürekli yat dinlen yorma kendini dedi
tmm cnmsorunca haber verir misin benim doktor randevum 10 mayıs bende sormayı düşünüyordum.
Sorma bende gece boyunca uyuyamadım tatlım yarım saattir biraz azaldı anneme soruyorum bebiş yerleşiyordum iyice rahme diyor
Benim de ağrım oluyor ara ara ağrı girdiği gibi uzan az dinlenSorma bende gece boyunca uyuyamadım tatlım yarım saattir biraz azaldı anneme soruyorum bebiş yerleşiyordum iyice rahme diyor
merhaba kasık agrısını dün doktordaydım sordum oda bana rahim büyüyor gayet normal kasık bel ve yanlarının agrıması dedi merak edilecek bişi yok dedi banabaşladım içtim hemen ama kasık ağrım var endişeliyim biraz
Geçen hafta doktora sordum normal dedi ben suan adet tarihime göre 8 haftalık olması gerek ama doktora göre 6 hafta 5 gün oldubende de var.. bazen çok bazen hafif oluyor ama bu ara ağrıyor yani her gün... sizin kaç haftalık? normal mi acaba ya?
Benim bazen gece uyurken kramp gibi giriyor resmen uyuyamıyorumBenim de ağrım oluyor ara ara ağrı girdiği gibi uzan az dinlen
Özel 9ay boyunca tuzlu gelir size kaldırabilecek misin cnm o kadar masrafiCanım ben medicana da tüp bebek yaptırdım bizim bebiş tedaviyle geldi yarın ilk kez ultrasona giricez... Tüp bebek için baya harcadık doğum için de orası biraz tuzlu kaçacak gibi ama nereye gideceğim bilmiyorum da hiç... Tüp bebek olunca da pimpirikleniyorum... Tüp bebek doktorum ben yapıcam takibini dedi ama dediğim gibi orayı da nasıl kaldırırız bilemiyorum arayış içindeyiz...