5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlarr ben yokken 30 sayfa konusmussunuz okuyamadım hepsını :) biz dün gttik vajinal ultrasonla kalp atıslarını gördük 1 ay sonra üniversıte hastanesinde ikili testini yaptır gel dedi. kalp atısını duyan arkadaslar doktorlarınız bıdahakı randevu için ne dedi ?

Doktorunun folik asit onermesi gerekirdi. Omega eksikligini gideriyor. Bana FOLIK 1 yazdi. Hatta hamilelikten 3 ay once baslanmasini oneriyorum dedi ama ben bilmiyordum. Sen de bundan al bence.

Ben geçen perşembe duydum canım 6+1 de. Bana 3 hafta sonraya randevuya çağırdı bişi demedi test filan

elam tatlı anneler... Bulantısı,ağrısı olanlara Allah kolaylık ve sabır versin inşaallah...

Ben bozuk bir moralle sürekli yatiyorum. Sabah akşam progestan alıyorum ama ufak çaplı kanama devam ediyor. Yarınkontrolüm var bakalım. Hamile olduğuma bir turlu tamsevinemedim ne olacak bilmiyorum. Dua ederseniz mutlu olurum

canım bnde tam bes hafta iki günlük hamileyim bu bebişi iki yıl bekledim buna ragmen sigarayı bırakamiyorum tiksinirim diye bekledim de o da olmicak gibi en iyisi azalta azalta bırakmak dediğin gibi destek olalım birbirimize meleğim

Canim dualarimiz seninle. Allahin izniyle insallah hepsi duzelir. Hamilelik bir hastalik degil, bir durum degislikligi. Bunyen buna alismaya calisiyor. Birkac aya hic biri kalmayacak. Iyi dusun iyi olsun canim.

Allah yardımcın olsun canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla

Tum iyi dilekler ve dualarim sizinle sizde bu zorlu sureci atlatip kucahiniza alacaksiniz oncelikle buna inanin.moral en iyi ilaciniz.daha dun hemotomun yutacagi embriyo olan arkadasin kizinin hikayesini dinledim 2.5 yasinda suan hersey gonlunuzce olsun

Canim dualarimiz seninle. Allahin izniyle insallah hepsi duzelir. Hamilelik bir hastalik degil, bir durum degislikligi. Bunyen buna alismaya calisiyor. Birkac aya hic biri kalmayacak. Iyi dusun iyi olsun canim.

Allah yardımcın olsun canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla

Hepinize ayrı ayrı çok tesekkur ederim, Allah razı olsun. Rabbim herkesin bebeğini korusun, bağışlasın inşaallah.

Masaallah insaallah biz de birer sağlıklı tosuncuk dogururuz

Masaallah insaallah biz de birer sağlıklı tosuncuk dogururuz
:)tosun derken dogum kilosu dusuktu 2900 dogdu 2700 eve geldik duymadigim olumsuz laf kalmadi akliniza ne gelirse dediler bide 25 kilo almistimki sormayin:)10kilosu odem aninda gitti sadece anne sutu ile 3.ay sonunda kucuk bir tombik oldu halada iyi gidiyor saglikli .arkadasiminda aynisi oldu sadece anne sutu ile ilk alti ayda obez oluyodu neredeyse:) saglikla kucaga alininca bir sut kilo derdidir basliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…