Rabbim şifa versin inşallah Canım.inşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek.Güzel haberlerle gel inşallahRahim agzim kapali ayrica.cocugu atmiyir rahim.kalp atislari iyi fakat suyum cok eksildi.amniuosenyrz diye birdey var fskat bu da 26 hafta olunca sivi verilebiliyormus.caresizim.kizim bademin susuz kalmasi orgsnlarinin olusmamasina neden olacak.kasik agrinix varda hemen gidin ben ihmal ettim.hic bekletmeyin.birden foş diye suyum akti gitti.ne oldugunu anlayamadim.Allahima yalvardim.apar topar hastaneye gittim.sukurler olsun hoca hastanedeydi gece olmasina rahmen.suan yataktan kalkmiyorum wc bile yatakta ördekle yspiyorum.surekli agliyorum niye boyle oldu diye.hoca bu cocukda bence organlari buyuyemedigi icin su geldi diyor.ama 20 gun once 2 li taramam iyidi
İnşallah canım bi duyun kalp atışını o zaman anlıyosun ya müthiş bişeySağolasın ya valla içim rahatladı inşallah herşey hepimizin umduğu gibi gider.Şöyle sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim yardımcın olsun canım Allah yavrunu sana bağışlasın inşallahRahim agzim kapali ayrica.cocugu atmiyir rahim.kalp atislari iyi fakat suyum cok eksildi.amniuosenyrz diye birdey var fskat bu da 26 hafta olunca sivi verilebiliyormus.caresizim.kizim bademin susuz kalmasi orgsnlarinin olusmamasina neden olacak.kasik agrinix varda hemen gidin ben ihmal ettim.hic bekletmeyin.birden foş diye suyum akti gitti.ne oldugunu anlayamadim.Allahima yalvardim.apar topar hastaneye gittim.sukurler olsun hoca hastanedeydi gece olmasina rahmen.suan yataktan kalkmiyorum wc bile yatakta ördekle yspiyorum.surekli agliyorum niye boyle oldu diye.hoca bu cocukda bence organlari buyuyemedigi icin su geldi diyor.ama 20 gun once 2 li taramam iyidi
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir Allah şifa versinRahim agzim kapali ayrica.cocugu atmiyir rahim.kalp atislari iyi fakat suyum cok eksildi.amniuosenyrz diye birdey var fskat bu da 26 hafta olunca sivi verilebiliyormus.caresizim.kizim bademin susuz kalmasi orgsnlarinin olusmamasina neden olacak.kasik agrinix varda hemen gidin ben ihmal ettim.hic bekletmeyin.birden foş diye suyum akti gitti.ne oldugunu anlayamadim.Allahima yalvardim.apar topar hastaneye gittim.sukurler olsun hoca hastanedeydi gece olmasina rahmen.suan yataktan kalkmiyorum wc bile yatakta ördekle yspiyorum.surekli agliyorum niye boyle oldu diye.hoca bu cocukda bence organlari buyuyemedigi icin su geldi diyor.ama 20 gun once 2 li taramam iyidi
Çok geçmiş olsun.. Acil şifalar dilerim.. İnşallah iyi haberler verirsiniz bizlereRahim agzim kapali ayrica.cocugu atmiyir rahim.kalp atislari iyi fakat suyum cok eksildi.amniuosenyrz diye birdey var fskat bu da 26 hafta olunca sivi verilebiliyormus.caresizim.kizim bademin susuz kalmasi orgsnlarinin olusmamasina neden olacak.kasik agrinix varda hemen gidin ben ihmal ettim.hic bekletmeyin.birden foş diye suyum akti gitti.ne oldugunu anlayamadim.Allahima yalvardim.apar topar hastaneye gittim.sukurler olsun hoca hastanedeydi gece olmasina rahmen.suan yataktan kalkmiyorum wc bile yatakta ördekle yspiyorum.surekli agliyorum niye boyle oldu diye.hoca bu cocukda bence organlari buyuyemedigi icin su geldi diyor.ama 20 gun once 2 li taramam iyidi
Dualarim sizinle hastaneye yatarak zorlu sureclerden gecip saglikli cocuklarini suan dort aylik biro bir yasinda alan arkadaslarim var .umut ve sagliklaArkadaslar 15 hafta 3 gunluk tup bebek ile gebe kaldim.2 li taramam da hersey normaldin10 gun once.birden kasik agrim oldu ve ne oldugunu anlayamadsn sivim geldi hafif kanla beraber hemen 5 dk da hastane yakin gittim.Allahtan doktor da rdsydi.kontrol etti.sivi az kalmis cocuk büzülmüş dedi.kalakaldim.hemenystirslim enfeksiyon igneleri progestanlsr basladim tekrar ilaclara.suan hsla yatiyorum 6 gunum kslp stislarim vsr kizimin.ne yapacagimi bilemiyorum.basina amniyo sivisini akan vsr mi?havuc suyu iciyorum gunde 3 bardak 6 gunum.dua edin.ilk gebeligim.suan bebegim kizim ystis pozisyonuna geldi ama sivisi olusmadi.enfeksiyon da kapmadim
İnşallah hayırlısıyla daha da yükselir ve güzel haberlerinizi alırız.benim reglime 5 gün kala 383 dü yani 3 hafta 2 günlüktü.sizinde geç döllenme olmadıysa eğer en fazla 3 hafta 3 günlüktür ama geç döllenme olmuş ki zaten durum yine aynı oluyor genellikle ama tabi bunu doktorunuz çok daha iyi bilir ben sadece kendimden ve çevremi de gözardı ederek bilgi veriyorum.Son adet tarihinize göre hesaplamayın bence.bir hafta sonra gittiğimizde net bilgi alırsınız umarım.eğer dediğim gibiyse kalp atışlarını da 5,5 ile 8 haftaları arasında duyabiliyoruz tabi erken görmek için vajinal yolla yapıyorsa doktorunuz beta HCG hormonunuzun bazen 20000 bazen ise dha yukarlarda olması gerekiyor ama tabi bu rakam arada az fark ile kişiden kişiye değişiyor.hayrlı haberlerinizi bekliyoruzKizlar hayirli aksamlar herkese dun b hcg yaptirdim yone 444.5 cikti cok sukur yukselmeye devam edio onumuzdeki pazartesi gel dedi doktor. Son adet tarihine gore bugun 5 hafta 4 gunluk oluyo dra gttigimde 6 hafta 3 gunluk olacak sizce kalp atisini duyabilirmiyim ??
Hayırlı olsun insaallah sağlıkla kucaginiza alırsınız
İnşallah hayırlısıyla daha da yükselir ve güzel haberlerinizi alırız.benim reglime 5 gün kala 383 dü yani 3 hafta 2 günlüktü.sizinde geç döllenme olmadıysa eğer en fazla 3 hafta 3 günlüktür ama geç döllenme olmuş ki zaten durum yine aynı oluyor genellikle ama tabi bunu doktorunuz çok daha iyi bilir ben sadece kendimden ve çevremi de gözardı ederek bilgi veriyorum.Son adet tarihinize göre hesaplamayın bence.bir hafta sonra gittiğimizde net bilgi alırsınız umarım.eğer dediğim gibiyse kalp atışlarını da 5,5 ile 8 haftaları arasında duyabiliyoruz tabi erken görmek için vajinal yolla yapıyorsa doktorunuz beta HCG hormonunuzun bazen 20000 bazen ise dha yukarlarda olması gerekiyor ama tabi bu rakam arada az fark ile kişiden kişiye değişiyor.hayrlı haberlerinizi bekliyoruz
İnşallahAynen bende sizin gibi dusunuyorum hayirlisi Allahtan ins. Dr gidince herseyi netlestiricem ins. Allah hepimizin gebeligini tamamina erdirsin ins saglikla alalim kucaklarimiza isteyenlerede nasip etsin
Benim 10 gün geçmiştiadetin kaç gün geçince kan tahlili yaptırdın canım
Canım değerimi adetim 10 gün geçtiğinde ölçtürdüm. Doktor 5 haftalık dedi.Değerinizi ilk kaçıncı haftada ölçtürdünüz
Anladım Can'ım.benim reglime 5 gün kala 1188 di.üstüne görme felan yok.doktor çok yüksek dedi sonra keseyi çift görünce ikiz olabilir dedi ondan soruyorum acaba gerçekten de heveslenmelimiyim diye.ikiz olayına iyice adapte oldum buradaki değerleri duyuncaCanım değerimi adetim 10 gün geçtiğinde ölçtürdüm. Doktor 5 haftalık dedi.
olabilir baksana 5 gün öncesinde o şekildeymiş. Hadi hayırlısıAnladım Can'ım.benim reglime 5 gün kala 1188 di.üsyüne görme felan yok.doktor çok yüksek sesi sonra keseyi çift görünce ikiz olabilir dedi ondan soruyorum acaba gerçekten de heveslenmelimiyim diye.ikiz olayına iyice adapte oldum buradaki değerleri duyunca
Rabbim hepimize sağlıklı Hayrlı evlatlar versin inşallah.Amaç bu da işte insan heyecanlanıyorolabilir baksana 5 gün öncesinde o şekildeymiş. Hadi hayırlısı
Anladım Can'ım.benim reglime 5 gün kala 1188 di.üstüne görme felan yok.doktor çok yüksek dedi sonra keseyi çift görünce ikiz olabilir dedi ondan soruyorum acaba gerçekten de heveslenmelimiyim diye.ikiz olayına iyice adapte oldum buradaki değerleri duyunca
Rahim agzim kapali ayrica.cocugu atmiyir rahim.kalp atislari iyi fakat suyum cok eksildi.amniuosenyrz diye birdey var fskat bu da 26 hafta olunca sivi verilebiliyormus.caresizim.kizim bademin susuz kalmasi orgsnlarinin olusmamasina neden olacak.kasik agrinix varda hemen gidin ben ihmal ettim.hic bekletmeyin.birden foş diye suyum akti gitti.ne oldugunu anlayamadim.Allahima yalvardim.apar topar hastaneye gittim.sukurler olsun hoca hastanedeydi gece olmasina rahmen.suan yataktan kalkmiyorum wc bile yatakta ördekle yspiyorum.surekli agliyorum niye boyle oldu diye.hoca bu cocukda bence organlari buyuyemedigi icin su geldi diyor.ama 20 gun once 2 li taramam iyidi
Evet çift kese görünce korktum önce boş gebelik mi diye sordum, hayır kesinlikle değil kese çok güzel öyle bir ihtimal yok değerlerinde iki günde bir iki kat artmış çok iyi dedi.yarın için çağırdı bakalım merakla bekliyoruzyani çift kese demek , boş gebelik değilse zaten ikiz demektir.. Olabilir diye bir ihtimal yok yani. Çift kese=ikiz