5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Adet tarihin geçti mi? Geçtiyse bir test yap veya yaptır istersen. Evet çok benzer şikayetlerim var benim ve hamileyim ama adet tarihim geçeli çok oluyor.
Canim bat 8 Mayıs ama biz calismalara 4 nisanda basladik devamli olarak acaba aralarda dollenme olmus mudur ilk defa boyle hissediyorum

merhaba kasık agrısını dün doktordaydım sordum oda bana rahim büyüyor gayet normal kasık bel ve yanlarının agrıması dedi merak edilecek bişi yok dedi bana
İnşallah arkadaslarla konuşunca normal gelmeye başladı inşallah kalp atışı ve keseyide görürüm de başlangıç evhamlarim azalır :)

Öksürünce ve hapşururken eğer sırt üstü yatıyorsam berbat bir kramp giriyor ve sancım oluyor krampla birlikte o kadar çok kokuyorum ki birşey olacak diye.
Sizde de böyle oluyor mu?

hanımlar nasıl belirtileriniz oldu bana anlatır mısınız her ay hamile miyim diye düşünüyorum ama olmuyor belirtilerden de anlamıyorum hiç

hanımlar nasıl belirtileriniz oldu bana anlatır mısınız her ay hamile miyim diye düşünüyorum ama olmuyor belirtilerden de anlamıyorum hiç
Kasık ağrım oldu sadece günüm gelmeden 1hafta öncesi başladı halada var Aybaşı ağrısı gibi bacaklarımada vurdu sonra nete yazdım baktım hamilelik belirtisi diye test yaptım pozitif başka bir belirti yok bende

Kasik agrim oldu halada var bi de uyku kafam yastiktan kalkmiyordu doktor normal dedi adetim 2 gun gecti idrar testi yaptim pozitif sonra 3 tane daha yaptim ertesi gunde kan verdim sukur bebegim bizimle Rabbim sizlerede nasip etsin

Kasik agrim oldu halada var bi de uyku kafam yastiktan kalkmiyordu doktor normal dedi adetim 2 gun gecti idrar testi yaptim pozitif sonra 3 tane daha yaptim ertesi gunde kan verdim sukur bebegim bizimle Rabbim sizlerede nasip etsin
çok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıklısalih ve saliha evlatlarınız olur inş amin

bize de dua edin sevinirim

Ben bugun sordum dra
Öksürünce ve hapşururken eğer sırt üstü yatıyorsam berbat bir kramp giriyor ve sancım oluyor krampla birlikte o kadar çok kokuyorum ki birşey olacak diye.
Sizde de böyle oluyor mu?
Dun gece yarisi aynidi bana oldu .hapsirik ile birlukte sol kasiga giren kramp ve aci.ilk hamileligimde son aylarda oluyordu bildigin hapsirsam dogurucam saniyodun:)

İnşallah arkadaslarla konuşunca normal gelmeye başladı inşallah kalp atışı ve keseyide görürüm de başlangıç evhamlarim azalır :)

Merhaba insallah ayni gunun bebislerini tasiyoruz bugun doktora gittim keseyi gordum sukur haftaya da kalp atislari insallah siz ne zaman doktora gideceksiniz

Merhaba insallah ayni gunun bebislerini tasiyoruz bugun doktora gittim keseyi gordum sukur haftaya da kalp atislari insallah siz ne zaman doktora gideceksiniz
Bende perşembe gününe randevu aldim kan tahlili sonucumda yarın belli olacak. ayni gün gibi görünüyor bakalım bebekler ayni gün doğacak mi :)

Ay yazmayi unutmusum:)bende kullaniyim diye sordum ilk uc ay folic asit disinda baska birsey kullanmanizi istemiyorum dedi.kan degerlerim vs normal cikti .ictigim foluc asit ayni zmnda b vutaminide iceriyor folidoce.ilk hamileligimdeki drda hidalar dan al vitamini icme demisti .zaten pek ilavti hapti sevmem.ilk cocugum tosun gibi hicbi sorun cikmadi suana kdr.ay ne yazdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…