- 15 Nisan 2016
- 68
- 22
Canim bat 8 Mayıs ama biz calismalara 4 nisanda basladik devamli olarak acaba aralarda dollenme olmus mudur ilk defa boyle hissediyorumAdet tarihin geçti mi? Geçtiyse bir test yap veya yaptır istersen. Evet çok benzer şikayetlerim var benim ve hamileyim ama adet tarihim geçeli çok oluyor.
Bide sen kac haftalik hamilesin belirtilerin neydiCanim bat 8 Mayıs ama biz calismalara 4 nisanda basladik devamli olarak acaba aralarda dollenme olmus mudur ilk defa boyle hissediyorum
İnşallah arkadaslarla konuşunca normal gelmeye başladı inşallah kalp atışı ve keseyide görürüm de başlangıç evhamlarim azalır :)merhaba kasık agrısını dün doktordaydım sordum oda bana rahim büyüyor gayet normal kasık bel ve yanlarının agrıması dedi merak edilecek bişi yok dedi bana
İçini ferah tut ben bugün rahatladım sende takılma normal inşallahBenim bazen gece uyurken kramp gibi giriyor resmen uyuyamıyorum
Kasık ağrım oldu sadece günüm gelmeden 1hafta öncesi başladı halada var Aybaşı ağrısı gibi bacaklarımada vurdu sonra nete yazdım baktım hamilelik belirtisi diye test yaptım pozitif başka bir belirti yok bendehanımlar nasıl belirtileriniz oldu bana anlatır mısınız her ay hamile miyim diye düşünüyorum ama olmuyor belirtilerden de anlamıyorum hiç
hanımlar nasıl belirtileriniz oldu bana anlatır mısınız her ay hamile miyim diye düşünüyorum ama olmuyor belirtilerden de anlamıyorum hiç
çok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıklısalih ve saliha evlatlarınız olur inş aminKasik agrim oldu halada var bi de uyku kafam yastiktan kalkmiyordu doktor normal dedi adetim 2 gun gecti idrar testi yaptim pozitif sonra 3 tane daha yaptim ertesi gunde kan verdim sukur bebegim bizimle Rabbim sizlerede nasip etsin
bize de dua edin sevinirimKasik agrim oldu halada var bi de uyku kafam yastiktan kalkmiyordu doktor normal dedi adetim 2 gun gecti idrar testi yaptim pozitif sonra 3 tane daha yaptim ertesi gunde kan verdim sukur bebegim bizimle Rabbim sizlerede nasip etsin
Ben bugun sordum draKızlar ben omega 3 kullanmak istiyorum ama doktorum böyle bir öneride bulunmadı bana. Yaşadığım şehirde balık mevsimi bitti artık hep donmus balık satıyorlar. O yüzden bebeğim omega eksikliğini yaşamasın diye kapsül kullanmak istiyorum. Kullanan bayanlar bana marka önerisinde bulunabilir mi
Dun gece yarisi aynidi bana oldu .hapsirik ile birlukte sol kasiga giren kramp ve aci.ilk hamileligimde son aylarda oluyordu bildigin hapsirsam dogurucam saniyodun:)Öksürünce ve hapşururken eğer sırt üstü yatıyorsam berbat bir kramp giriyor ve sancım oluyor krampla birlikte o kadar çok kokuyorum ki birşey olacak diye.
Sizde de böyle oluyor mu?
İnşallah arkadaslarla konuşunca normal gelmeye başladı inşallah kalp atışı ve keseyide görürüm de başlangıç evhamlarim azalır :)
Tabi ki ederim. Ne kadardir istiyorsunuzbize de dua edin sevinirim
Ben bugun sordum dra
Ne dedi peki canım ? Benim randevu 13 Mayıs
Dun gece yarisi aynidi bana oldu .hapsirik ile birlukte sol kasiga giren kramp ve aci.ilk hamileligimde son aylarda oluyordu bildigin hapsirsam dogurucam saniyodun:)
canım öncelikle hayırlı olsun ben bugun 5+5 im kalp atışı için cuma gidecez bakalım çok sabırsısızımMerhaba insallah ayni gunun bebislerini tasiyoruz bugun doktora gittim keseyi gordum sukur haftaya da kalp atislari insallah siz ne zaman doktora gideceksiniz
c vitamini al bol bolKizlar grip oldum cok fena burnum tikali atesim var ve oksuruk basliyor cok korkuyorum bir sey olacak diye
Bende perşembe gününe randevu aldim kan tahlili sonucumda yarın belli olacak. ayni gün gibi görünüyor bakalım bebekler ayni gün doğacak mi :)Merhaba insallah ayni gunun bebislerini tasiyoruz bugun doktora gittim keseyi gordum sukur haftaya da kalp atislari insallah siz ne zaman doktora gideceksiniz
Çok geçmiş olsun Korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz bebeğine.arkadaşında dediği gibi tam mevsimi bol bol c vitamini alKizlar grip oldum cok fena burnum tikali atesim var ve oksuruk basliyor cok korkuyorum bir sey olacak diye