Kalp atım hızı 140'in altındaysa erkek, 140'in ustundeyse kız olabilir diyorlar..Kizlar merhaba :))
Bugün kontrol vardi en sonunda kalp atisini gördük cok sükür
Bugün benimle beraber kalp atisi dinlemeye gidecek arkadaslar vardi, insallah güzel haberler verirsiniz.
Vereceksiniz ben inaniyorum
140 ın altı erkek ustu kız diyolar ama bilemiyorumBenim 114. Neye göre mesela Bilgin var mı? :)
Arkadasim korkma sansliyizki bulanti yok hayat zor geciyor oyle.allh bulanti yasayanlara kolaylik versin ikinciye hamileyim ilkindede yoktu bundada simdilik yok.son gune kdrda her isimi yaptim risk yoksa normal hayatina devam cok zorlamamak sarti ilekızlar 5+4 bugun bulantı yada agrının olmaması normal mi korkuyorum hiç belirti yok
Hemem folidoce basla gunde bir tanearkadaşlar bende az önce hamile olduğumu öğrendim hemen de üye oldum aralıkta gelecek bebişim nasipse 5 haftalık hamileyim ama kan tahlili yaptırmadım daha tavsiyeleriniz var mı?
Gorunme ihtimali yuksek drlar 1500 un ustu ihtimal yuksek diyor.ben bu sabah gittim gecen cuma 2220 idi nokta halinde gordu.bide idrara sikisik gidin ben unutup tuvalete gitmistim dr uyardigi halde unuttum:) daha iyi goruyorlar idrara sikisik gidinceMerhaba
20 nisan betahcg 251
Bugun tekrarladim 3735
Yarin randevumuz var kese gorunurmu sizce
Cok normal benim bugundaha normale dondu ilkinde hic boyle kasik agrisi yasamamistim .akliniza bise takmayin hep olumlu dusunun benim en azindan hamilelikte yapabildigim en iyi sey:)başladım içtim hemen ama kasık ağrım var endişeliyim biraz
ayy inşallah benim ilk bebeğim acemiyim endişeleniyorum inşallah iyidir sağlıklıdır, rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCok normal benim bugundaha normale dondu ilkinde hic boyle kasik agrisi yasamamistim .akliniza bise takmayin hep olumlu dusunun benim en azindan hamilelikte yapabildigim en iyi sey:)
Doktor once seni alır sonra eşini biz gittik geçen hafta önce beni aldı zaten örtünün altında bakıyor sonra da eşini alır dinler o da merak etmeHamiş arkadaşlarım birşey sormak istiyorum.Vajinal ultrason ile bebeğimizin kalbini duymaya gideceğiz eşimle Çarşamba günü ama eşim ben Nasıl o halde içeri geleyim diye çekiniyor.Hem çok istekli heyecanlı da.Bu durumda ne yapmam gerekiyor tecrübeli bilgili arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Sağolasın ya valla içim rahatladı inşallah herşey hepimizin umduğu gibi gider.Şöyle sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Rabbim yardımcımız olsunDoktor once seni alır sonra eşini biz gittik geçen hafta önce beni aldı zaten örtünün altında bakıyor sonra da eşini alır dinler o da merak etme
Kalp atışı duydunmu canimbenimde akşam üstünden beri kasık ağrım var ya gündüz dr daydım bişey demedi noluyor anlamadım
ben duymadım canım dr um devlette makinalar çok eski bunlarla duyulamıyor dedi.dr dan sonra kasık ağrım oldu ya neden acaba korkuyorumKalp atışı duydunmu canim
Kalp atışı duydunmu canim
Benimde oluyor bazen iki büklüm oluyorum,acaba gaz sancisiyla mi karıştırıyoruz diyorum,karnım 4 aylık gibi gazdanmi acaba seninki de?ben duymadım canım dr um devlette makinalar çok eski bunlarla duyulamıyor dedi.dr dan sonra kasık ağrım oldu ya neden acaba korkuyorum
adetin kaç gün geçince kan tahlili yaptırdın canımMerhaba canım ben ilk ölçtürdüğümde 1800 çıktı iki gün sonra tekrar ölçtürdüm 3800lerdeydi değerim.