Yok hiç üzülme dinlen hep sırt üstü yat ve bol su icİnşaallah benim de 1 haftaya biter canim tamamen. Her lavaboya gitmem kabus oluyor artık.
hayirli olsun cnm ben 5+4 te keseyi gördü dr karindan ama kiloluyum diye zor gördü 2 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra mayısın ilk gunleri gidicem zaten zor gorunuyo daha iyi gorunur diye... beklemek zor evet ama bu dönem hep beklemek zaten :) senin karindan mi duydu bebisini.
Banada vajinal bakmak istedi sonuç ağlama krizi dolayısıyla bakamadi ben çok korkuyorum alttan yapılan herşeyden oda madem alttan baktirmiyosun 2 hafta sonra gel dedi 1 hafta da ben ekledimSaol canim :) Benim de kese 5+3 te görülmüstü. Vajinal yolla bakti, benim doktorum karindan bakmak istemedi. Hic bir zarari yok dedi. Sen o zamana kadar icini ferah tut, beslenmene dikkat et, keyfine bak. Zaman geciyor üzerinde fazla düsünmeyince.
BEN BUGUN GİTTİM DOKTORA KESEYİ GÖRDÜK TESTLER VERDİ İŞTE O ANNE İÇİN GEREKLİ OLANLARI ONLARI YAPTIRCAM 15 GÜN SONRA BEBEĞİN KALP ATIŞINI GÖRMEYE GİTCEZ İNŞALLAHevet evet bende, kendimi hic hamile gibide hissetmiyorumki, haklisin belki bebegi gordukten sonra degisir. Sen randevu aldinmi? 6.-7. Haftada tavsiye ediyorlar sanirim
kendini böle diyerek moral olarak çöktürme bence dene bırakmayı azaltmayı bi şekilde orta bir yol bulunur ama kendini aciz gibi hissetme sonucta sen annesin rabbim hepimizi en kısa sürede sıgara ilettinden tiksindirsinBENİM EN BÜYÜK SORUNUM UTANARAK YAZIYORUM SİGARA HERŞEYDEN TİKSİNİYORUM AMA HALA SİGARADAN TİKSİNEMİYORUM TABİKİ PÜFÜR PÜFÜR İÇMİYORUM AMA HİÇ BİR KERE BİLE İÇMEK İSTEMİYORUM KENDİMDEN UTANIYORUM Bİ ANNE BEBEGİ İCİN NELER YAPAR Bİ KERE DAHİ İÇMEMEM GEREKİRKEN STRESİM ARTINCA TUTAMIYORUM KENDİMİ ÇOK UTANIYORUM NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN MELEKLERİM
Değerin kaçtı cnm bnde 2hafta sonra gtcem kalp atışı için bugun keseyi gördükKızlar bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu :) doktor 5 haftalık dedi. iki hafta sonra da kalp atışlarını dinlemek için randevu verdi :) çok heyecanlıyım. Ne yiyip içmek gerekiyo onu araştırıyorum sürekli. Siz nasıl besleniyosunuz.
Hayırlı olsun insaallah sağlıkla kucaginiza alırsınızMerhabalar, ben 2012 Aralık annesiyim yine burada güzel kalıcı arkadaşlıklar kurmuştuk hala devam ediyorz :) şimdi de Allah kısmet ederse 2016 Aralık annesi olcam inşallah bugün test yaptım sonuç bu
Merhaba canım ben ilk ölçtürdüğümde 1800 çıktı iki gün sonra tekrar ölçtürdüm 3800lerdeydi değerim.Değerin kaçtı cnm bnde 2hafta sonra gtcem kalp atışı için bugun keseyi gördük
HahahBanada vajinal bakmak istedi sonuç ağlama krizi dolayısıyla bakamadi ben çok korkuyorum alttan yapılan herşeyden oda madem alttan baktirmiyosun 2 hafta sonra gel dedi 1 hafta da ben ekledimmide bulantim fln yok şükür ama hiç hareket etmek istemiyorum akşama kadar aynı koltukta oturabilirim
Tebrikler :)Kızlar bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu :) doktor 5 haftalık dedi. iki hafta sonra da kalp atışlarını dinlemek için randevu verdi :) çok heyecanlıyım. Ne yiyip içmek gerekiyo onu araştırıyorum sürekli. Siz nasıl besleniyosunuz.
Bende ayniydim 2 defa çekip bırakıyorum ama zehir sonuçta,yazı şuydu""ben sigara içmezsem olmem ama içersem bebeğim ölür""bu sayfadan yazılmıştı,umarım sanada faydalı olurokuduğun yazı neydi acaba bende bıraktım ama zorlanıyorum günde 2 fırt çekiyorum hiç içmesem en iyisi olacak
Güzel bilgiler için çok teşekkür ederim. :) folik asit alıyorum. doktorum verdi hemen kullanmaya başladım :) Su biraz fazla kaçırdığımda midemi bulandırıyoTebrikler :)
Öncelikle hemen folik asit almaya basla baslamadiysan. Onun yaninda omega 3 ve d vitamini de önemli.
Tatli seylerden ve ekmek, makarna, pilav, simit, börek gibi rafine unla yapilmis gidalardan uzak dur. Ben unlu ve sekerli gidalardan uzak duruyorum. Gebelik sekeri yasamamak icin.
Sebze, meyve, zeytin, yumurta, peynir, tereyagi, yogurt, süt, et, balik tüket bolca.
Günde en az 2 litre su ic. Kola, fanta, ice tea, meyve suyu gibi hazir sekerli iceceklerden uzak dur. Bunlar da gebelik sekeri olusmamasi icin önlemler
Alkol ve sigara zaten yasak.
Saglikla kucagina alirsin insallah :)
Rica ederim :)Güzel bilgiler için çok teşekkür ederim. :) folik asit alıyorum. doktorum verdi hemen kullanmaya başladım :) Su biraz fazla kaçırdığımda midemi bulandırıyotek problemim bu
Değerinizi ilk kaçıncı haftada ölçtürdünüzMerhaba canım ben ilk ölçtürdüğümde 1800 çıktı iki gün sonra tekrar ölçtürdüm 3800lerdeydi değerim.
Inşallah cnm :) evet yorgunluk mu halsizlik mi bilmiyorum ama kipirdayasim yok vallaHahah3 haftaya kesin duyarsin, biraz daha da büyümüs olur.
Yorgun mu hissediyorsun? Hafif yürüyüs iyi aslinda. Burada da hava bir isinsa ben de cikacagim ama bu sabah 3 dereceydiAlmanyadayim ben
Benim 21 nisanda değerim 4506 bugun keseyi gördü sadeceMerhaba canım ben ilk ölçtürdüğümde 1800 çıktı iki gün sonra tekrar ölçtürdüm 3800lerdeydi değerim.