- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 41
benim sizile aynı gundu sanırım ctes. bende dr gittim kese gözüktü kalp atısı için 2 hafta sonra çağırdı hayırlısı olsun inşAllah hepimiz adına :)
Ben ilk etapta kendi isteğimle bıraktım,öğrendikten sonra azalttim sonra bu sayfada bi yazı okudum ve bir seferde kestim ,sonra kokusundan bile tiskindim inşallah sende birakirasinGunaydin hanimlar, bende aranizdayim henuz doktora gitmedim bugun arayip randevu almayi dusunuyorum. Cok sukur bunaltim fakan yok, arada bir kasiklarimda gerilme gibu hissediyorum ama o da bisey degil.
Asil baska bir sorunum var, 1,5 yil sigarayi biraktiktan sonra 1-2aydir iciyordum yine.
Bugun yinr birakmaya niyetlendim ama cok zorlaniyorum aranizda benim gibi olan varmi?
Bana 25inde gel demişti canım testleri ben yaptırdım normalmi yükseliyo diye. Az öncede doktorun yanından çıktım keseyi gördü kalp atışı için 2hafta sonra çağırdıneden kan testi yaptılar ben 13 nisanda kan testi yaptırdım 128 kusur cıktı 23 nisanda kadın dogum dr gittim kese gözüktü kan tahlili yapılmadı tekrar kese gözüktümü senin canım?
Zaten 7.haftandasın kalp atışı için 2 hafta çok geç değil mi kuzum ya.göbekten mi ultrason yapıyor doktorun? Benim 5+5 günlük iken çağırdı kalp atışları için seni niye bu kadar çok bekletiyor.normalde göbekten olunca 6-8 haftalar arasında çağırıyorlar.Bana 25inde gel demişti canım testleri ben yaptırdım normalmi yükseliyo diye. Az öncede doktorun yanından çıktım keseyi gördü kalp atışı için 2hafta sonra çağırdı
okuduğun yazı neydi acaba bende bıraktım ama zorlanıyorum günde 2 fırt çekiyorum hiç içmesem en iyisi olacakBen ilk etapta kendi isteğimle bıraktım,öğrendikten sonra azalttim sonra bu sayfada bi yazı okudum ve bir seferde kestim ,sonra kokusundan bile tiskindim inşallah sende birakirasin
Benim geç döllenme oldu canım adet günümle alakalı değil pek doktor 5haftalık falan dedi karnımdan gördü keseyiZaten 7.haftandasın kalp atışı için 2 hafta çok geç değil mi kuzum ya.göbekten mi ultrason yapıyor doktorun? Benim 5+5 günlük iken çağırdı kalp atışları için seni niye bu kadar çok bekletiyor.normalde göbekten olunca 6-8 haftalar arasında çağırıyorlar.
Anladım Can'ım.kalp atımını dinlemeye gittiğiniz de inşallah ,tam kal haftalık onu da öğrenebiliyorsun.benim de değerlerim çok yüksek mesela adetime bir gün kala 1188 di.ultrasonda çift kese gördü doktorum ikizden şüpheleniyor bakalım inşallaj Çarşamba günü kesin belli olacak inşallahBenim geç döllenme oldu canım adet günümle alakalı değil pek doktor 5haftalık falan dedi karnımdan gördü keseyi
aynen canım dogumlarımız kısmet olursa aynı olacak kalp atışı duyulsa içim rahatlıcak inşallah :)
Bana 25inde gel demişti canım testleri ben yaptırdım normalmi yükseliyo diye. Az öncede doktorun yanından çıktım keseyi gördü kalp atışı için 2hafta sonra çağırdı
İnşaallah benim de 1 haftaya biter canim tamamen. Her lavaboya gitmem kabus oluyor artık.Canim benimde senin gibi oldu hep yattım tam 2 hafta sürdü 1 tane progestan bitirdim 2 tane iğne oldum ve çok şükür 3 gündür kesildi
Saolasın canım Allah razı olsun Aminn inşallah cümlesine inşallahMaşallahh gözün aydın sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah canım
Hayırlısı olsun canım yaa iki haftayı nasıl geçircem allah bilir :)Anladım Can'ım.kalp atımını dinlemeye gittiğiniz de inşallah ,tam kal haftalık onu da öğrenebiliyorsun.benim de değerlerim çok yüksek mesela adetime bir gün kala 1188 di.ultrasonda çift kese gördü doktorum ikizden şüpheleniyor bakalım inşallaj Çarşamba günü kesin belli olacak inşallah
Benim keseyi gördü kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi geç döllenme diye doktor 5 haftalık falan dedi. Ama son adet tarihime bakılırsa 7haftada falanımKizlar merhaba :))
Bugün kontrol vardi en sonunda kalp atisini gördük cok sükür
Bugün benimle beraber kalp atisi dinlemeye gidecek arkadaslar vardi, insallah güzel haberler verirsiniz.
Vereceksiniz ben inaniyorum
mrb tatlı annişler dünden beri mide bulantısı öldürücek beni yediklerim çıkıyor mide krampı geçirecem neredeyse sizinde öyle oluyormu bugünde devam ediyor diyorumki artık bebeğim kendini belli etmeye başladı
kızlar 5+4 bugun bulantı yada agrının olmaması normal mi korkuyorum hiç belirti yok
Benim keseyi gördü kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi geç döllenme diye doktor 5 haftalık falan dedi. Ama son adet tarihime bakılırsa 7haftada falanım
Allah sabır versin Can'ım benim.hayrlı haberlerle gel inşallah.Bende Çarşamba günü yazarım inşallahHayırlısı olsun canım yaa iki haftayı nasıl geçircem allah bilir :)
hayirli olsun cnm ben 5+4 te keseyi gördü dr karindan ama kiloluyum diye zor gördü 2 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra mayısın ilk gunleri gidicem zaten zor gorunuyo daha iyi gorunur diye... beklemek zor evet ama bu dönem hep beklemek zaten :) senin karindan mi duydu bebisini.Kizlar merhaba :))
Bugün kontrol vardi en sonunda kalp atisini gördük cok sükür
Bugün benimle beraber kalp atisi dinlemeye gidecek arkadaslar vardi, insallah güzel haberler verirsiniz.
Vereceksiniz ben inaniyorum