Aynisi bana da oldu canim bende sorucamBenimde oksururken ve hapsururken sag tarafima daha büyük bi agri giriyor.doktoruma sorucam mutlaka umarim normaldir.
Sizinde gozunuz aydin sorunsuz bir surec olsun
Kaç gün üstüne değerin kaçken gittin canımArkadaşlar evde test yaptım adet günümde ama gecikme olmadan uç tane yaptım ucude pozitif çıktı doktora gittim kan tahlili yaptı beta hct 577 çıktı hamilesin dedi ultrasona aldı ama ultrason da gözükmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kese görünmüyor dedi sizce neden daha küçük olduğu için mi gözükmedi daha bi gün geçilmişti gittiğimde iki kez düşük yaptım daha önce bu sefer protestan verdi coraspin birde sizce normalmi gozukmemesi
Benimde 26 aralık gözüküyo bende bu perşembe gidicem keseyi görmek için ve belki kalp atışlarınıda duyabilirizbende aralık annesiyim suan 25 aralık gibi doğum tarihimiz. bugün tam beş haftalık oldu bi hafta sonra kontrolümüz ar kalp atışlarıına bakıcaz insallah hepimiz sağlıkla alırız bebeğimizi :)
Canım ben de içiyor ve çok zorlanıyordum bebeği 12 nisanda öğrendim o günden düne kadar azalttım azaltabildiğim kadar. baktım olmuyor azaltsam da bazı günler artıyor bir de bebişin ölmesinden korkuyorum çok. sigarayı da bırakamıyordum 3 gün önce eşim bıraktı bana destek olmak için. hazır olunca sen de bırak dedi. ben de dün kırdım kalan tüm sigaraları içmiyorum artık. ilk 3 gün veya 1 hafta zorlanırız en fazla sonrası rahat olur diye düşünüyorumGunaydin hanimlar, bende aranizdayim henuz doktora gitmedim bugun arayip randevu almayi dusunuyorum. Cok sukur bunaltim fakan yok, arada bir kasiklarimda gerilme gibu hissediyorum ama o da bisey degil.
Asil baska bir sorunum var, 1,5 yil sigarayi biraktiktan sonra 1-2aydir iciyordum yine.
Bugun yinr birakmaya niyetlendim ama cok zorlaniyorum aranizda benim gibi olan varmi?
Oncelikle hayırlı olsun canım. Ben de 8 yıllık tiryakilik üzerine hamile kaldım ve bir hafta icinde azaltarak bıraktım. Başlarda çok zorlandım çok ağladım ama bebeğim için alıştım. Bu onun için yaptığım ilk fedakarlikti diyorumGunaydin hanimlar, bende aranizdayim henuz doktora gitmedim bugun arayip randevu almayi dusunuyorum. Cok sukur bunaltim fakan yok, arada bir kasiklarimda gerilme gibu hissediyorum ama o da bisey degil.
Asil baska bir sorunum var, 1,5 yil sigarayi biraktiktan sonra 1-2aydir iciyordum yine.
Bugun yinr birakmaya niyetlendim ama cok zorlaniyorum aranizda benim gibi olan varmi?
Insallah dedigin gibi olur, bende azaltmaya calismistim ama bu sefer aklimdan hic cikmaz oldu, bulantida olmadigi icin rahat rahat iciyordum ama icim rahat degil tabi. Inşallah fazla zorlanmayizCanım ben de içiyor ve çok zorlanıyordum bebeği 12 nisanda öğrendim o günden düne kadar azalttım azaltabildiğim kadar. baktım olmuyor azaltsam da bazı günler artıyor bir de bebişin ölmesinden korkuyorum çok. sigarayı da bırakamıyordum 3 gün önce eşim bıraktı bana destek olmak için. hazır olunca sen de bırak dedi. ben de dün kırdım kalan tüm sigaraları içmiyorum artık. ilk 3 gün veya 1 hafta zorlanırız en fazla sonrası rahat olur diye düşünüyorum
Darisi basima o zaman, eskiden hamileyken sigara icenlere cok kizardim ama bukadar zor olacagini dusunmemistimOncelikle hayırlı olsun canım. Ben de 8 yıllık tiryakilik üzerine hamile kaldım ve bir hafta icinde azaltarak bıraktım. Başlarda çok zorlandım çok ağladım ama bebeğim için alıştım. Bu onun için yaptığım ilk fedakarlikti diyorum
günaydın hoşgeldin ben daha bırakmadım sıgarayı valla acıkcası herhalde ilk bebeğimi gördüğüm an bırakıcam gibime geliyor ama azalttım normalde günde 1 paket içerdim artık 10 tane anca ama canım cok istiyor sanırım sıgaraya aş eriyorumGunaydin hanimlar, bende aranizdayim henuz doktora gitmedim bugun arayip randevu almayi dusunuyorum. Cok sukur bunaltim fakan yok, arada bir kasiklarimda gerilme gibu hissediyorum ama o da bisey degil.
darısı bize cnm çok tedirginimTam 6+1 de duydum canım ama vajinal bebeği de gördük kesenin icinde
günaydın hoşgeldin ben daha bırakmadım sıgarayı valla acıkcası herhalde ilk bebeğimi gördüğüm an bırakıcam gibime geliyor ama azalttım normalde günde 1 paket içerdim artık 10 tane anca ama canım cok istiyor sanırım sıgaraya aş eriyorum
canım kaç haftalık senin bebiş bende henüz bulantı başlamadıGünaydın kızlar. Sürekli midem bulanıyor. Mahvolmuş durumdayım. Gece gündüz farketmiyor. Bir şey yiyemiyorum. Aç duramıyorum. Kızımda bu kadar erken başlamamıştı. İşteyim birdeSizler nasılsınız?
Kaç gün
Slm cok gecmis olsun .12 haftaya kdr suruyormus etrafimda bi kisi haric oyle oldu .dayan tahminen cok zor sukur bende cok az oldu ..dayanin kizlarGünaydın kızlar. Sürekli midem bulanıyor. Mahvolmuş durumdayım. Gece gündüz farketmiyor. Bir şey yiyemiyorum. Aç duramıyorum. Kızımda bu kadar erken başlamamıştı. İşteyim birdeSizler nasılsınız?