5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Arkadaşlar merhaba. Bende Ocak başı ya da Aralık sonu gibi anne olucam inşallah. Henüz kan sa öğrendim kese bile görmedim çok heyecanlı yım. Allah herkese yaşatsın sağlıkla tamamına erdirelim İnş. Çay kahve konusunu sormak istiyorum. Nasıl ne kadar olmalı tüketim ben çok Tiryaki yim de
aynrn cnm bende

BENİM EN BÜYÜK SORUNUM UTANARAK YAZIYORUM SİGARA HERŞEYDEN TİKSİNİYORUM AMA HALA SİGARADAN TİKSİNEMİYORUM TABİKİ PÜFÜR PÜFÜR İÇMİYORUM AMA HİÇ BİR KERE BİLE İÇMEK İSTEMİYORUM KENDİMDEN UTANIYORUM Bİ ANNE BEBEGİ İCİN NELER YAPAR Bİ KERE DAHİ İÇMEMEM GEREKİRKEN STRESİM ARTINCA TUTAMIYORUM KENDİMİ ÇOK UTANIYORUM NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN MELEKLERİM

Merhaba kizlar, ben Cuma aksamı acile gittim. Kahverengi lekelerim kırmızıya dönustu. Salı günü karından gözükmeyen bebişim Cuma aksamı göründü elhamdülillah 5mm dedi doktor ve 4 buçuk haftalık falan. Progestan hap verdi, kanama çoğalırsa gel iğne yaparız dedi. Cuma aksamdan beri hep yatiyorum. Kanamamartmadi ama her wc'ye gittigimde peceteye geliyor yine. Progestan kaç günde keser acaba bu lekelenmeyi?

Merhaba kizlar, ben Cuma aksamı acile gittim. Kahverengi lekelerim kırmızıya dönustu. Salı günü karından gözükmeyen bebişim Cuma aksamı göründü elhamdülillah 5mm dedi doktor ve 4 buçuk haftalık falan. Progestan hap verdi, kanama çoğalırsa gel iğne yaparız dedi. Cuma aksamdan beri hep yatiyorum. Kanamamartmadi ama her wc'ye gittigimde peceteye geliyor yine. Progestan kaç günde keser acaba bu lekelenmeyi?
Canim benimde senin gibi oldu hep yattım tam 2 hafta sürdü 1 tane progestan bitirdim 2 tane iğne oldum ve çok şükür 3 gündür kesildi

BENİM EN BÜYÜK SORUNUM UTANARAK YAZIYORUM SİGARA HERŞEYDEN TİKSİNİYORUM AMA HALA SİGARADAN TİKSİNEMİYORUM TABİKİ PÜFÜR PÜFÜR İÇMİYORUM AMA HİÇ BİR KERE BİLE İÇMEK İSTEMİYORUM KENDİMDEN UTANIYORUM Bİ ANNE BEBEGİ İCİN NELER YAPAR Bİ KERE DAHİ İÇMEMEM GEREKİRKEN STRESİM ARTINCA TUTAMIYORUM KENDİMİ ÇOK UTANIYORUM NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN MELEKLERİM
Canim yalniz degilsin, bende oyleyim bende cok utaniyorum. Kacinci haftadasin? Benim 5. Haftam, kac gundur erteliyorum bugun yarin birakicam diye. Belki birklikte biraksak destek oluruz birbirimize..
Bebegi okadar cok istedim ama sigara icmeyince sigaradan baska bisey dusunmuyorum..

B

Benimde değerlerim
9nisanda 14.9
11nisanda 41.5
14nisanda 160.6
16nisanda 667.4
21nisanda 4506 hayırlısı inşallah canımm

neden kan testi yaptılar ben 13 nisanda kan testi yaptırdım 128 kusur cıktı 23 nisanda kadın dogum dr gittim kese gözüktü kan tahlili yapılmadı tekrar kese gözüktümü senin canım?

Günaydın hayırlı haftalar kızlar. Sabahtan beri iş yerinde midemin bulantısından mahvoldum. Hiç bişeyde yiyemiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım doktora sorcam. Çalışan birisi olarak çok zor bir durum.

Bende bu sabah gittim dra rutin kan tahlilleri mi verdim gecen cuma gitmistim hamileligi kesinlestirmek icin.kan tahlillerine gore kan ilaci vitmn fln basliyorlar.kese gorundu iki hafta sonrada kalp atislari icin gel dedi

Günaydın hayırlı haftalar kızlar. Sabahtan beri iş yerinde midemin bulantısından mahvoldum. Hiç bişeyde yiyemiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım doktora sorcam. Çalışan birisi olarak çok zor bir durum.
Aynı durumdayım. Çalışırken çok zor oluyor. Bulantıdan gerilmiş durumdayım birde. Ağzımı açmamaya çalışıyorum. Ondan sonra her şeyi hamileliğe bağlıyorlar birde.

Arkadaşlar ben 6.haftamın içindeyim.özel hastaneye gidiyorum kontrollere ama daha hiç kan tahlili yapıp bir eksiklik varsa ona göre ilaç vs durumu da olmadı tabi.
Aranızda bu tahlilleri yaptıran var mı ?
Ne zaman yapılıyor ?

Arkadaşlar ben 6.haftamın içindeyim.özel hastaneye gidiyorum kontrollere ama daha hiç kan tahlili yapıp bir eksiklik varsa ona göre ilaç vs durumu da olmadı tabi.
Ne zaman yapılıyor ?
Devlete gidiyorum zaten burda pek ozel yok ki devlet gayet iyi burdaki.az once internetten baktim hivden sifilize tam kan tahlilinden idrar kulturune neredeyse cekap gibi her seye bakmislar toxoplazma rubella sonra kreatin ure (bobrek fonksynlari icin) kan sekeri vs ve hatirlamadigim bircok sey

mrb tatlı annişler dünden beri mide bulantısı öldürücek beni yediklerim çıkıyor mide krampı geçirecem neredeyse sizinde öyle oluyormu bugünde devam ediyor diyorumki artık bebeğim kendini belli etmeye başladı

Ne zaman yapılıyor ?
mrb cnm benim 6 ci haftada kan tahlili yapıldı Allaha şükür herşey ii çıktı sorun yok dedi doktor

Devlete gidiyorum zaten burda pek ozel yok ki devlet gayet iyi burdaki.az once internetten baktim hivden sifilize tam kan tahlilinden idrar kulturune neredeyse cekap gibi her seye bakmislar toxoplazma rubella sonra kreatin ure (bobrek fonksynlari icin) kan sekeri vs ve hatirlamadigim bircok sey
Teşekkür ederin Canım bende Çarşamba günü yine kontrolüm var artık bu hafta içi giderim doktora tahliller için

mrb tatlı annişler dünden beri mide bulantısı öldürücek beni yediklerim çıkıyor mide krampı geçirecem neredeyse sizinde öyle oluyormu bugünde devam ediyor diyorumki artık bebeğim kendini belli etmeye başladı
aynen canim bugün kat kat arttı bulantılarım istifra ettim öğle arası çıkıp geldim eve iş miş Gözüm görmüyor o dereceyim :KK43:

X