- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Aynen benim durumum canım.Selam kızlar ben de karında belirginlesme hissediyorum bir kaç gündür aynaya bakıp duruyorumbir de bazı pantolonlarim dar gelmeye başladı. Gaz problemi devam ediyor sık wc gitme devam ediyor. Kusma bulantı halen yok çok şükür bazen iştahsızlık oluyor. Biraz yuruyunce kasiklarda batma ve beyaz akıntı oluyor
Tüp bebek merkezinde emel öktem var ona gidiyorum gayet memnunum şimdilik
Slm arkadasim hicbirsey olmaz:)boyle ufak tefek herseye takilmayalim yoksa dokuz ay cok zor gecer oturup kendimizi dinlersek:)benimde ilk basta patliycak gibi sisiyor sonra geciyor znmla ilkindede oyle olmustuKızlar bana bir yardım edin dune kadar benim göğüslerim kayet dolgun sisti şimdi öyle değil mi sizce birşey falan olur mu
Benimde oksururken ve hapsururken sag tarafima daha büyük bi agri giriyor.doktoruma sorucam mutlaka umarim normaldir.Günaydın Anne adayları bugün sabaha karşı midem hafif bulandı özellikle sol tarafıma minik minik iğne batması oluyor arada sizlerde oluyormu bide psikolojik olarak sanırım korkutuyor beni
Benim 114. Neye göre mesela Bilgin var mı? :)Kalp atım hızı ve boyunu soyledimi doktorlarınız kızlar? Kalp atım hızına göre cinsiyetini tahmin edebiliyorlarmış..
Bende de öyle oluyor. Bazen hassasiyet geciyor sonra baska bir gün tekrar cok agrimaya basliyor. Normal galiba deneyimli arkadaslar da normal oldugunu söylüyor.Kızlar bana bir yardım edin dune kadar benim göğüslerim kayet dolgun sisti şimdi öyle değil mi sizce birşey falan olur mu
Slm arkadasim dr dusuk tehlikesi icin ilaclarini vermis eminim dikkatte ediyorsundur.bende regl gunumde ogrendim gittigimde rahim duvari kalinlasmis idi ama kese gorunmuyordu etken oldugu icin .haftaya tekrar gidicem rutin tahlil ve ultrason icin .icini ferah tut once motivasyonArkadaşlar evde test yaptım adet günümde ama gecikme olmadan uç tane yaptım ucude pozitif çıktı doktora gittim kan tahlili yaptı beta hct 577 çıktı hamilesin dedi ultrasona aldı ama ultrason da gözükmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kese görünmüyor dedi sizce neden daha küçük olduğu için mi gözükmedi daha bi gün geçilmişti gittiğimde iki kez düşük yaptım daha önce bu sefer protestan verdi coraspin birde sizce normalmi gozukmemesi
Benim dusuk problemim olmadi sukur birincidede deli gibi isimi gucumu son ana kdr yaptim .umarim nu gebeligin sorunsuz rahat gecer .ilkinde degil ama bunda bende heran regl olacakmisim gibiydim bugun daha iyi gibiyim karincalamalar sizilat kramplar vs hepsi oluyor bendede sadece hersey normal diyip miralimi yuksrk tutuyorum.kizim var kucak istiyor hala mecbur aliyom indir kaldir vs ... hepimizinki korunsun dualarimiz ileSağol teşekkürler içim rahatladı biraz iki düşük olunca insan aklına değişik şeyler geliyor sanki heran adet olacakmisim gibi bi ağrı oluyor bazen normal sanırım ayin 29 unda gidicem tekrar bakalım bebek gorunecekmi
Öncelikle tebrikler :)Arkadaşlar evde test yaptım adet günümde ama gecikme olmadan uç tane yaptım ucude pozitif çıktı doktora gittim kan tahlili yaptı beta hct 577 çıktı hamilesin dedi ultrasona aldı ama ultrason da gözükmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kese görünmüyor dedi sizce neden daha küçük olduğu için mi gözükmedi daha bi gün geçilmişti gittiğimde iki kez düşük yaptım daha önce bu sefer protestan verdi coraspin birde sizce normalmi gozukmemesi
Bende 2 dusuk yaptım önlem olsun diye aynı ilaçları verdi, ayrıca birde iğne verdi...1500 civarında goruluyor keseArkadaşlar evde test yaptım adet günümde ama gecikme olmadan uç tane yaptım ucude pozitif çıktı doktora gittim kan tahlili yaptı beta hct 577 çıktı hamilesin dedi ultrasona aldı ama ultrason da gözükmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kese görünmüyor dedi sizce neden daha küçük olduğu için mi gözükmedi daha bi gün geçilmişti gittiğimde iki kez düşük yaptım daha önce bu sefer protestan verdi coraspin birde sizce normalmi gozukmemesi
bana da aynen öyle demişti rahim duvarı kalınlaşmış diye 10 gün sonra çağırmıştı keseyi gördük çok şükür canım küçük olduğundan dolayı görünmemiştirArkadaşlar evde test yaptım adet günümde ama gecikme olmadan uç tane yaptım ucude pozitif çıktı doktora gittim kan tahlili yaptı beta hct 577 çıktı hamilesin dedi ultrasona aldı ama ultrason da gözükmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kese görünmüyor dedi sizce neden daha küçük olduğu için mi gözükmedi daha bi gün geçilmişti gittiğimde iki kez düşük yaptım daha önce bu sefer protestan verdi coraspin birde sizce normalmi gozukmemesi
merhabalarr, benim de testim pozitif çıktı sanırım aralık olacak benim de