Ben 6+5 im evet giriyo adet ağrısı gibi belime de vuruyoKiKizkar ben 7+6gunlugum.karnıma ara ara ağrı giriyor sizdede öyle oluyor mu
Neden kaynaklanıyprmuş tatlım düşük tehlikesi birşey mi gördü doktorunKizlar ben dun gitdim doktora.bebiwimi gorduk.6 haftalik.kalp atiwlari var.her wey normal dedi doktor.yalniz biraz dikkat etmem lazim.duwuk tehlikesi var dedi.yatib dinlenmem lazim
Benim böyle karnim agriyor ve böyle ara ara midem bulanıyor canım hiç birşey istemiyorBen 6+5 im evet giriyo adet ağrısı gibi belime de vuruyo
Aynen benimde öyleBenim böyle karnim agriyor ve böyle ara ara midem bulanıyor canım hiç birşey istemiyor
Ay çok erken cnm ya bende 4 5 ayı bulur diyodum belli olması :))Aynen canım tam 1 2 gündür böyle. E ikimizin aynıysa normaldir o zaman. Ya şişmeye başladık desene :)
canım hangi doktora gidiyorsun bende düşünüyorum orayı ama daha tam karar veremedim tüp bebek olduğuna çok pimpirikliyimAnkara da Etimed diye özel bir hastane var oraya gidiyorum
Aynen ya :) ama bu iki gündür şişkinlik dışında bi kas gerilmesi genişlemesi gibi hissediyorum. Aslında erken belli olması da güzel ya kilo almadansa tadından yenmez :)Ay çok erken cnm ya bende 4 5 ayı bulur diyodum belli olması :))
Tüp bebek merkezinde emel öktem var ona gidiyorum gayet memnunum şimdilikcanım hangi doktora gidiyorsun bende düşünüyorum orayı ama daha tam karar veremedim tüp bebek olduğuna çok pimpirikliyim
Tamam canım teşekkür ederimTüp bebek merkezinde emel öktem var ona gidiyorum gayet memnunum şimdilik
Koyu kahve lekelenmem oldu.o yuzden gotdim doktora.yatib dinlen dedi.agir kaldirma.ptogesteron yazdiNeden kaynaklanıyprmuş tatlım düşük tehlikesi birşey mi gördü doktorun
Canim migden bulanirsa sabah kalktiginda tuzlu kraker ye iyi gelirŞuan çok fena mide bulantısı başladı.çok kötü hissediyorum kendimi.Sade maden suyu içiyorum iyi geliyormu bilen varmı?