5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Slm canim.bende bu ay ogrendim.hamileligimi tahmini dogum ayi aralik benim.kanimda problem.var tasirsa aralikda dogum.ins

Slm canim.bende bu ay ogrendim.hamileligimi tahmini dogum ayi aralik benim.kanimda problem.var tasirsa aralikda dogum.ins

Aynen canım tam 1 2 gündür böyle. E ikimizin aynıysa normaldir o zaman. Ya şişmeye başladık desene :)

Kizlar ben dun gitdim doktora.bebiwimi gorduk.6 haftalik.kalp atiwlari var.her wey normal dedi doktor.yalniz biraz dikkat etmem lazim.duwuk tehlikesi var dedi.yatib dinlenmem lazim
Neden kaynaklanıyprmuş tatlım düşük tehlikesi birşey mi gördü doktorun

Merhaba rabbimin izniyle bende aralik annesiyim ins rabbim herkesin ewladini kocagina almayi nasip etsin sizce kac haftalikken gitmeliyim doktora ?

Şuan çok fena mide bulantısı başladı.çok kötü hissediyorum kendimi.Sade maden suyu içiyorum iyi geliyormu bilen varmı?

Selam kızlar ben de karında belirginlesme hissediyorum bir kaç gündür aynaya bakıp duruyorum bir de bazı pantolonlarim dar gelmeye başladı. Gaz problemi devam ediyor sık wc gitme devam ediyor. Kusma bulantı halen yok çok şükür bazen iştahsızlık oluyor. Biraz yuruyunce kasiklarda batma ve beyaz akıntı oluyor

Günaydın Anne adayları bugün sabaha karşı midem hafif bulandı özellikle sol tarafıma minik minik iğne batması oluyor arada sizlerde oluyormu bide psikolojik olarak sanırım korkutuyor beni

Kızlar bana bir yardım edin dune kadar benim göğüslerim kayet dolgun sisti şimdi öyle değil mi sizce birşey falan olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…