5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Senin değerlerinde gayet iyi Can'ım hayırlıysa inşallah aynı Zaman'larda doğum yapcaz galiba Benim bugün 5 hafta doldu 6.haftadan gün alıyoruz
Ewet canım bende pazartesi doktora gidicem kese için bi görüp kalp atışını duysam rahatlıcam tam anlamıyla hamileyim diyebilcem

Müdürle kavgalıyım bu gebelik testleri için bi ara okula gidememiştim diye. Eğer kendimi kaldıramayacak gibi hissedersem öyle yapıcam artık sonunda. teogda rapor geçerli oluyor mu ki acaba ya
Canım hastalıkla ilgili birşey her zaman geçerli olur. Hangi günler teog? Ben lisedeyim bilmiyorum.

Canım hastalıkla ilgili birşey her zaman geçerli olur. Hangi günler teog? Ben lisedeyim bilmiyorum.
bu çarşamba ve perşembe canım. eşime sordum 12de biter dedi aynı okulda olacağız muhtemelen kemal beyden tekrar çarşambaya randevu aldım teog çıkışı gideceğiz hemen.

kızlar gerçekten anneliğe ilk adım sabırla başlıyor,bunu hepimiz yaşıyoruz...sürekli tedirgin,meraklı,korku halindeyiz...aslında biz ne yaparsak yapalım olacak olan hertürlü oluyor engel olamayız ama işte o annelik içgüdüsü varya kadınlarda doğuştan olan hepsinin sebebi o.boşuna dememişler cennet anaların ayaklarının altındadır diye.rabbim hiç birimizin kucağını boş koymasın,tanıdık tanımadık herkese dua gönderiyorum hep...rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı inşallahh

Canım peki kesenin içinde herhangibirşey var mıydı tamamen boş muydu ya da görülebiliyor muydu bir şeyler?

Bana 25inde gel dedi 11inde gittim doktora 41.5 çıkmıştı
Geç döllenme olmuş sanırım Can'ım.bu sebeple büyük ihtimalle 5 haftalık felan diyecek doktorun.çünkü benim değerlerimin yarısı kadar şuan.belki de dediğim gibi benim ki ikizdir o yüzden böyledir bilemiyorum.değerlerin katlanarak gitmiş yani bu sağlıklı bir gebeliğin olduğu anlamına geliyor İnşallah sende keseciğini görürsün Sabretmeye gelmişiz dünyaya

Çok teşekkur ederim dilerim benimkide böyle pozitif sonuçlanır moralmen cok düştüm gerçekten.. Bugun bebeğin kalp atışını da gördük bu saçma sapan durum yuzunden kaybetmek istemiyorum .. Hayırlısı olur umarım. Tekrar teşekkrler ve kucak dolusu sevgiler..

Merhaba ben de araniza yeni katıldım Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ve şu an 4 gun gecikti. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Yarin sabah tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak sonuç

arkadaşlar merhaba bayan arkadasımın beta hcgsi 3.90 dı pazartesi günü yaptırdığında düşük gerçekleştiriyordu doktorlar kürtaja gerek duymadı fakat bugün yaptırdığında beta hcg 4.10 cıkmıs tekrardan bi gebelik olusurmu kanaması varken ? daha önce hep düşüş sağlarken dört gün içinde neden 0.20 artmıs olabilir

İyi akşamlar.beta HCG 5 ve 5 üzeri değilse tıpta gebelikden bahsedilmez.kabaca tarif etmek gerekirse çok çok erken yani yumurta ile sperm birleşmiş ama hemen tekrar ayrıldıkları için HCG bu şekilde çıkmış.yine test yaptırsa daha düşük çıkacaktır ve diğer bir ihtimalde yumurtalıklarında oluşan kist nedeniyle bazen hormon bu şekilde düşükte olsa yükselebiliyor.kadın doğuma muayene olması gerekiyor.umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalır arkadaşınız

yalnız şöyle bişi daha eşiyle tekrar ilişkiye gireli 1 bucuk hafta olmus olsaydı daha değeri yüksek olurdu demi ilk bebeğini kaybedeli iki ay oldu hemen bir gebeliğe hazır değil kocası ne kadar istese de

Evet orasını bilemeyiz tabi ki ama doktorların kürtajdan sonraki 3 aya kadar korunulnası gerektiğini söylüyorlar.eğer 1,5 hafta önce birlikte olduysa bunun yumurtlama günü var yani yumurtlama gününe en az 2 gün kala birlikte olduysa gebelik olabilir ama öyle olsa bile yine de değer çok düşük.Ayrıca pazartesiden bugüne 4 gün var eğer sağlıklı bir gebelik olsaydı bu değerin iki katına çıkıp şimdi 16 larda olması gerekiyordu.adeti gelecektir stres yapmasın ve beklesin

zaten su an kanaması devam etmekte. bişi daha sorucam size biz bu konularda pek bilgili değiliz doktora da sormaya cekiniyoruz şimdi ben de gebelikten şüpheleniyordum ama anne olmak için cok erken diye yasım istemiyordum doktora gittim görünürde gebelik yok stresten adet olamıyorsundur dedi beta hcg testi yaptırdı 1.20 cıktı idrar testim de negatif cıktı ve de ben dün adet oldum şimdi bende boş kese yoktur demi ultrasyon da kese gibi bişi vardı bayan arkadaşlarım beni çok korkuttu onlara da bir şey soramıyorm doktorda beni korkutuyor simdi bos kese olsaydı adet görmezdim değil mi vallaha uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

Kızlar benimle aynı gün yani perşembe kalp atışı dinlemeye gidecekler vardı bakıyorum hiç bişey yazmamışlar ne oldu duydunuz mu?brn duyamadım görebildik sadece kalp atışlarını doktor yaşıyor kalbi atıyor deri hareketleri gösterdi çok derinde ondan duyamıyoruz deri vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi kan tahlillerim de normal çıktı 1 ay sonraya randevu verdi Nasıl geçecek yavvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…