Ewet canım bende pazartesi doktora gidicem kese için bi görüp kalp atışını duysam rahatlıcam tam anlamıyla hamileyim diyebilcemSenin değerlerinde gayet iyi Can'ım hayırlıysa inşallah aynı Zaman'larda doğum yapcaz galibaBenim bugün 5 hafta doldu 6.haftadan gün alıyoruz
Canım hastalıkla ilgili birşey her zaman geçerli olur. Hangi günler teog? Ben lisedeyim bilmiyorum.Müdürle kavgalıyım bu gebelik testleri için bi ara okula gidememiştim diye. Eğer kendimi kaldıramayacak gibi hissedersem öyle yapıcam artık sonunda. teogda rapor geçerli oluyor mu ki acaba ya
bu çarşamba ve perşembe canım. eşime sordum 12de biter dedi aynı okulda olacağız muhtemelen kemal beyden tekrar çarşambaya randevu aldım teog çıkışı gideceğiz hemen.Canım hastalıkla ilgili birşey her zaman geçerli olur. Hangi günler teog? Ben lisedeyim bilmiyorum.
Mıu/ml yazıyor. Gerçekten baya yüksek :) bu iyi bir şey. İkiz olabilir mi acaba? Bu arada raporda 10 mm kese görüldüğü yazıyor bende de kese 6+0 da 9mm di ama doktorum her şey normal dedi. Bence sen hiç moralini bozmaCanım baktım şimdi nerde ne var anlayamadım fotolarını atayım
7.hafta içindesin ben 5.haftamın içindeyim keseyi gördüm sen görmedin mi henüz ?Ewet canım bende pazartesi doktora gidicem kese için bi görüp kalp atışını duysam rahatlıcam tam anlamıyla hamileyim diyebilcem
kaç gun varken kan verdın canuım[/QUOTE
5 yun once baktirmistim
Canım peki kesenin içinde herhangibirşey var mıydı tamamen boş muydu ya da görülebiliyor muydu bir şeyler?Mıu/ml yazıyor. Gerçekten baya yüksek :) bu iyi bir şey. İkiz olabilir mi acaba? Bu arada raporda 10 mm kese görüldüğü yazıyor bende de kese 6+0 da 9mm di ama doktorum her şey normal dedi. Bence sen hiç moralini bozma
Onunla ilgili bir şey demedi, zaten ilk kese görülüyor bebek sonradan görülüyor. Çoğu kişi önce kese görüyor bebek falan görmüyor. Doktorun niye öyle demiş anlamadımCanım peki kesenin içinde herhangibirşey var mıydı tamamen boş muydu ya da görülebiliyor muydu bir şeyler?
Bana 25inde gel dedi 11inde gittim doktora 41.5 çıkmıştı7.hafta içindesin ben 5.haftamın içindeyim keseyi gördüm sen görmedin mi henüz ?
Geç döllenme olmuş sanırım Can'ım.bu sebeple büyük ihtimalle 5 haftalık felan diyecek doktorun.çünkü benim değerlerimin yarısı kadar şuan.belki de dediğim gibi benim ki ikizdir o yüzden böyledir bilemiyorum.değerlerin katlanarak gitmiş yani bu sağlıklı bir gebeliğin olduğu anlamına geliyorBana 25inde gel dedi 11inde gittim doktora 41.5 çıkmıştı
Çok teşekkur ederim dilerim benimkide böyle pozitif sonuçlanır moralmen cok düştüm gerçekten.. Bugun bebeğin kalp atışını da gördük bu saçma sapan durum yuzunden kaybetmek istemiyorum .. Hayırlısı olur umarım. Tekrar teşekkrler ve kucak dolusu sevgiler..Yaa canim, dur bi sakin ol bakalim. Bak hem birisi saglikliymis ne güzel. Ben laparoskopi ameliyati olmustum, öncelikle kolay geciyor korkma. Doktorlar hamileligini bildigi icin ona göre dikkatli davranacaklardir. Karnindan ufak 3 delikle giriliyor ve ben hic agri aci cekmedim, o delikler de hemen sorunsuz kapandi. Yanimda benimle ayni ameliyati olmus bir kadin yatiyordu o hamileydi ama ameliyat sonrasi bebegi saglikliydi. Icini ferah tut, insallah saglikla sorunsuz bir sekilde atlatirsin
Hadi bakalım hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun:)bu çarşamba ve perşembe canım. eşime sordum 12de biter dedi aynı okulda olacağız muhtemelen kemal beyden tekrar çarşambaya randevu aldım teog çıkışı gideceğiz hemen.
İyi akşamlar.beta HCG 5 ve 5 üzeri değilse tıpta gebelikden bahsedilmez.kabaca tarif etmek gerekirse çok çok erken yani yumurta ile sperm birleşmiş ama hemen tekrar ayrıldıkları için HCG bu şekilde çıkmış.yine test yaptırsa daha düşük çıkacaktır ve diğer bir ihtimalde yumurtalıklarında oluşan kist nedeniyle bazen hormon bu şekilde düşükte olsa yükselebiliyor.kadın doğuma muayene olması gerekiyor.umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalır arkadaşınızarkadaşlar merhaba bayan arkadasımın beta hcgsi 3.90 dı pazartesi günü yaptırdığında düşük gerçekleştiriyordu doktorlar kürtaja gerek duymadı fakat bugün yaptırdığında beta hcg 4.10 cıkmıs tekrardan bi gebelik olusurmu kanaması varken ? daha önce hep düşüş sağlarken dört gün içinde neden 0.20 artmıs olabilir