5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Merhaba kızlar. Kendimle ilgili ilginç ve üzücü bir haberle karşınızdayım.
30.000 de 1 görülen, ancak tüp bebek tedavisi gorenlerde %1 oranında rastlanılan heterotopik gebelik durumu dün bende teşhis edildi doktorum tarafından.
Önce Haydarpaşa GATA'ya ordan Prof.Dr.Vedat Atay'a yönlendirildim.
Ben doğal yollarla ilk kez hamile kaldım ve daha önce düşüktü, gebelikti böyle bir hikayem yok.
Şöyleymiş ki; benim normal sağlıklı gebeliğimin yanında bir de dış gebeliğim mevcutmuş. Anlayacağınız ikiz oluyormuş, biri tüplerden aşağı inememiş. Yani kesesi var içi boş ama diğer rahimde ve sağlıklı olan bebekle aynı şekilde gelişiyormuş.
Pazartesi operasyon geçireceğim. Laparoskopik dış gebelik ameliyatı ile bu kist alınacak. Dilerim bebeğim yaşamaktan vazgeçmez.
Herkesten pozitif enerji ve dua bekliyorum...
Sevgiler...

Ben de klasik müzik dinliyorum Puzzle iyi fikirmiş ama ben işteyim. Zaten dün işte çıldırdım, hatta işi bırakcam yani, o kadar

Sakın üzülme, inşallah herşey yolunda gider. Dualarımız seninle

Ben de klasik müzik dinliyorum Puzzle iyi fikirmiş ama ben işteyim. Zaten dün işte çıldırdım, hatta işi bırakcam yani, o kadar
Ben 3 ay önce ayrıldım işte hatta bu hafta yeni göreve başlamam gerekiyordu ama aradım firmayı gelemicemi söledim

Canım Allah yardımcınız oldun. İçerdeki bebeğin güçlü ki oraya gitmiş:) emin ol olumlu ol tutunacaktır sana. Sen de ona tutun, hep pozitif enerji yolla bebeğine

Kızlar ya saçma bi sorum olacak evhamın dibini yaşıyorum sanırım :))) ya şu hazır çiğköfteler etsiz dimi? Etsiz yazıyor zaten ama saçmasapan taktım kafama:) çiğ et sakın yeme dedi doktorum
Et koyacaklarını hiç sanmıyorum etsiz yazıyorsa. Ama ben de yemezdim

16 nisanda 660 olan değerim 21nisanda 4506 ya yükselmiş normalmidir 25indede kese için çağırmıştı görünürmü acaba?
Ne güzel artmış değerleriniz Maşallah... Benim de 3000 küsürdü, görüntü sizin de görünecektir. Kese için 1000li değerler yeter diyor doktorlar. Hayırlısı inşallah

Bugün gördük keseyi Maşallah size de... Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Evet arkadaşlar bende keseyi gördüm Elhamdülillah.ailede ikiz varmı diye sordu rahmetli babaannemin ikizleri varmış vefat etmiş dedim.iki tane kese göründü ama birleşik gibi duruyor dedi.vajinal ultrasona karşıyım ama mecbur öyle yaptırdım.böyle oluşta sonradan ikizi olan varmı ya acaba ikiz mi .bu arada sağlıklı keseler sedi Çarşamba gel kalp atışına bakalım sedi bebeği göremedik

Yaa canim, dur bi sakin ol bakalim. Bak hem birisi saglikliymis ne güzel. Ben laparoskopi ameliyati olmustum, öncelikle kolay geciyor korkma. Doktorlar hamileligini bildigi icin ona göre dikkatli davranacaklardir. Karnindan ufak 3 delikle giriliyor ve ben hic agri aci cekmedim, o delikler de hemen sorunsuz kapandi. Yanimda benimle ayni ameliyati olmus bir kadin yatiyordu o hamileydi ama ameliyat sonrasi bebegi saglikliydi. Icini ferah tut, insallah saglikla sorunsuz bir sekilde atlatirsin

Kizlar doktordan ciktim su an hcg 30000 kese cok minik ve ici gorunmuyor dedi ultrasona yolladi orda da baktilar onlar da kesede bişey goremediler cok minik dediler. Doktor kese bos dedi 10 gun sonra gel hala ayniysa kürtaj yapacagiz dedi coktum moral olarak

Senin degerin cok yüksek aslinda 30000 olduguna emin misin 3000 olabilir mi?
Bir de kacinci haftadasin? Belki erkendir henüz?

30000 canim sat 9 martti. Bilemiyorum ki boyle bisey yasayan var mi?
6+2 oluyorsun o zaman. Ben 6+0 ken sadece kese gördük. Kalp atisi icin verdigi randevu 7+5 e denk geliyor. Bence biraz bekle, telas yapma hemen.
30000 se eger bir de birimini biliyor musun yaninda mıu/ml mi yaziyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…