5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bi bayan arkadaşımın kasıkları sertleşmişti kız 360 derece değişti o doğurana kadar bizim canımız cıktı sürekli ağlamaları vardı ağlıyo gülüyo değişik bişiydi :)
Bendede hiç belirti olmadığı için acaba ben mi cok rahatım die rahatsız oluyorum ağlama krizimde yok aşermemde enteresan

Slm yeni uyeyim.ikinci cocuguma hamileyim aralik tarihi dogum gorunce konu ilgimi cekti.4+5 gunluk hamileyim dra gore kan degerim 2220 bulanti vs hicbirsey yok .aynen regl olacakmisim gibi basladi hersey taki cift cizgiyi regl olacagim gun gorene dek.ama inanilmaz yorgunluk var uyku hele

aman aman dilini ısır annem de kız kardeşime öyle gebelik geçirmişti ama bende öyle değilmiş hala söyler sende bir ıkınıyorsam üc kusuyordum der

daha dört beş günlük hamileysen bunların olmaması normal değiilmi

daha dört beş günlük hamileysen bunların olmaması normal değiilmi
Ilk cocugumdada kusma vs gibi sorunum olmadi odemlerimi saymaz isem sorunsuzdu:) hani hamile kalmak isterken okuyoruzya firumlari artik bendevute oluyim istedim . Bi suredir ikinci cocuk istiyorduk sukur simdilik oldu gibi sorunsuz bi surec yasariz umarim tum hamile arkadaslar ile

Allah seninde kucağına sağ salim almayı nasip etsin :) ismi ne olcak bak smdiden düşündürüyo :)

Drlar tahmini gebelik tarihinden iki hafta oncesine gore 40 hafta uzerinden hesapliyorlar gebeligi.benim hesabima gore 24 gunluk hamileyim .isim dusunmedim daha.birazda tecrube li oluyor insan ikinci hamilelikte eger pilanli ise

Isim dusunmedim cinsiyeti belli olduktan sonra karar veririz diye dusunuyorum.tek sorunum yorgunluk e tabi bi cocugum daha var hoplayip ziplayan ilgi isteyen.simdilik bi sorun yok umarim boylede gider

canım sende 10 gün sonra başka dr a git.1 ay çok zor geçer yaa

kızlar dün kese gördük ama bebek var yok demedi hiç haftaya cuma tekrar gel dedi.... buarada 5+2 yim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…