Bendede hiç belirti olmadığı için acaba ben mi cok rahatım die rahatsız oluyorum ağlama krizimde yok aşermemde enteresanbi bayan arkadaşımın kasıkları sertleşmişti kız 360 derece değişti o doğurana kadar bizim canımız cıktı sürekli ağlamaları vardı ağlıyo gülüyo değişik bişiydi :)
Slm yeni uyeyim.ikinci cocuguma hamileyim aralik tarihi dogum gorunce konu ilgimi cekti.4+5 gunluk hamileyim dra gore kan degerim 2220 bulanti vs hicbirsey yok .aynen regl olacakmisim gibi basladi hersey taki cift cizgiyi regl olacagim gun gorene dek.ama inanilmaz yorgunluk var uyku hele
Ilk cocugumdada kusma vs gibi sorunum olmadi odemlerimi saymaz isem sorunsuzdu:) hani hamile kalmak isterken okuyoruzya firumlari artik bendevute oluyim istedim . Bi suredir ikinci cocuk istiyorduk sukur simdilik oldu gibi sorunsuz bi surec yasariz umarim tum hamile arkadaslar iledaha dört beş günlük hamileysen bunların olmaması normal değiilmi
Ilk cocugumdada kusma vs gibi sorunum olmadi odemlerimi saymaz isem sorunsuzdu:) hani hamile kalmak isterken okuyoruzya firumlari artik bendevute oluyim istedim . Bi suredir ikinci cocuk istiyorduk sukur simdilik oldu gibi sorunsuz bi surec yasariz umarim tum hamile arkadaslar ile
Besinci haftadayim hamileligimde 4 hafta 6 gun
canım sende 10 gün sonra başka dr a git.1 ay çok zor geçer yaaKızlar benimle aynı gün yani perşembe kalp atışı dinlemeye gidecekler vardı bakıyorum hiç bişey yazmamışlar ne oldu duydunuz mu?brn duyamadım görebildik sadece kalp atışlarını doktor yaşıyor kalbi atıyor deri hareketleri gösterdi çok derinde ondan duyamıyoruz deri vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi kan tahlillerim de normal çıktı 1 ay sonraya randevu verdi Nasıl geçecek yavvvvvvvv
GünaydınGünaydın arkadaşlar gününüz mükemmel geçer inşallah ve tabi annelik yolunda