Karından denemrdi karından baktıgında değerim kaçtı onu bilmiyorum tatlım doktor ölçtürmediAcaba karından görünürmü bu değer canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından denemrdi karından baktıgında değerim kaçtı onu bilmiyorum tatlım doktor ölçtürmediAcaba karından görünürmü bu değer canım
Yok canını sıkma kese olsa adet olmazdın olduysan sorun yok merak etmezaten su an kanaması devam etmekte. bişi daha sorucam size biz bu konularda pek bilgili değiliz doktora da sormaya cekiniyoruz şimdi ben de gebelikten şüpheleniyordum ama anne olmak için cok erken diye yasım istemiyordum doktora gittim görünürde gebelik yok stresten adet olamıyorsundur dedi beta hcg testi yaptırdı 1.20 cıktı idrar testim de negatif cıktı ve de ben dün adet oldum şimdi bende boş kese yoktur demi ultrasyon da kese gibi bişi vardı bayan arkadaşlarım beni çok korkuttu onlara da bir şey soramıyorm doktorda beni korkutuyor simdi bos kese olsaydı adet görmezdim değil mi vallaha uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Ben dün gittim canım kalp atışını duyduk şülür ama benim doktor biraz enteresan haftaya tekrar cagırdı kontrole ilk 3 ay her perşembe gel dedi 3 ay dolduktan sonra ayda 2 defaya düşürecekmişKızlar benimle aynı gün yani perşembe kalp atışı dinlemeye gidecekler vardı bakıyorum hiç bişey yazmamışlar ne oldu duydunuz mu?brn duyamadım görebildik sadece kalp atışlarını doktor yaşıyor kalbi atıyor deri hareketleri gösterdi çok derinde ondan duyamıyoruz deri vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi kan tahlillerim de normal çıktı 1 ay sonraya randevu verdi Nasıl geçecek yavvvvvvvv
Canım kanaman tam adet kanaması ise eminsen sorun yok döküntülü yada parçalı kanama gelirse bi doktora görünKızlar benimle aynı gün yani perşembe kalp atışı dinlemeye gidecekler vardı bakıyorum hiç bişey yazmamışlar ne oldu duydunuz mu?brn duyamadım görebildik sadece kalp atışlarını doktor yaşıyor kalbi atıyor deri hareketleri gösterdi çok derinde ondan duyamıyoruz deri vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi kan tahlillerim de normal çıktı 1 ay sonraya randevu verdi Nasıl geçecek yavvvvvvvv
Benim doktorum pek bi rahat anlamadım gitti:)bulantım yok kanamam yok hiç bi belirtim yok diye Ada'm da rahat herhalde hiç öyle sorun yok çok güzel diyip diyip duruyor:)Ben dün gittim canım kalp atışını duyduk şülür ama benim doktor biraz enteresan haftaya tekrar cagırdı kontrole ilk 3 ay her perşembe gel dedi 3 ay dolduktan sonra ayda 2 defaya düşürecekmiş
Siciline işlemesinin bi sorunu olmaz tatlım zaten bende ünivde okurken evliydim hamile kaldım sorun olmuuor yani devlet öğrenciye neden hamilesin demiyoradet olmak için en sonunda eczaneye gittim ordan bi ilac aldım soğan suyu kaynatıp içtim :) sırf adet olayım diye hı bir de kan sulandırıcı aspirin unutmamak lazım :) ama kesin kesem yoktur demi doğuda yasıyorum burda tek bir özel hastane var oraya da gidemiyorum sürekli evliyim ama okuyorum -_- devlet hastanesinde de sicilime işler okulum varken diye gitmiyorum o yuzden buralara kaldık -_- erkenden evlenmenin zararları
Devlet hastahanesine mi gidiyorsun canım ?Benim doktorum pek bi rahat anlamadım gitti:)bulantım yok kanamam yok hiç bi belirtim yok diye Ada'm da rahat herhalde hiç öyle sorun yok çok güzel diyip diyip duruyor:)
Amin Can'ım herkesin inşallah :)ismi güzelmiş Ada :) Allah sağ salim kucağınıza allmayı nasip etsin :)
Tamam canım o zaman sorun değil kese falan yok temizsinyok yok normal adet kanaması parçalı kanama pıhtı gibi oluyor değil mi ? arkadasım düşük yaptığı için biliyorum bir de aspirin içtim diye kan rengim cok acık renkte öyle koyu değil bir de ev tipi iki test yapmıstım onlarda da negatif cıkmıstı
Hiç birşey olmuyor lisans okurken tam iki arkadaşım doğum yaptı birimin derste tutmuştu sancısı telaş yapma yanionu bilmiyorum işte yeni evli oldugum için evlilik kuralları okulu etkiler mi bilmiyorum :) bi yüksek lisansım bitsin cocugu öyle yapıcam hemde dört tane :)
Ben suan bişi hissetmiyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece sigara bıraktım bulantım vs hiç birşry yok bebegi görmesen ultrasonra kendimi tek hissedecegim karnım buyuyene kadar devam eder sanırım rahatlığımannelik nasıl bi duygu ? hissediyormusunuz ? böyle heycanlı anneler görünce insan bi an istiyo bi an geri çekiliyo