5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende de bu hafta biraz daha azaldı daha doğrusu iki gündür. Bence normal
ben dr a sordum canım bulantının azalıp çoğalması bebeğin gelişimiyle keseyle ilgisi yokmuş östrojen hormonunun dalgalanmasından bir inip bir çıkmasından kaynaklıymış.dr bir gün öyle bir gün böyle olur bir gün hiç bulanmaz korkma dedi aklınızda bulunsun kızlar

Kizlar doktordan ciktim su an hcg 30000 kese cok minik ve ici gorunmuyor dedi ultrasona yolladi orda da baktilar onlar da kesede bişey goremediler cok minik dediler. Doktor kese bos dedi 10 gun sonra gel hala ayniysa kürtaj yapacagiz dedi coktum moral olarak
Dur Can'ım panikleme geç görünebilir, kürtaj diyip sağlıklı bebeği alan çok doktor var, küçüktür diye. Sakın ha bi kaç doktora gitmeden böyle bişeye izin verme. Kemal beye mi gittin?

Evet arkadaşlar bende keseyi gördüm ☺️ Elhamdülillah.ailede ikiz varmı diye sordu rahmetli babaannemin ikizleri varmış vefat etmiş dedim.iki tane kese göründü ama birleşik gibi duruyor dedi.vajinal ultrasona karşıyım ama mecbur öyle yaptırdım.böyle oluşta sonradan ikizi olan varmı ya acaba ikiz mi .bu arada sağlıklı keseler sedi Çarşamba gel kalp atışına bakalım dedi bebeği göremedik.bugün tam 5+0 haftadayım.çarşamba günü kalp atışı için 5+5 oluyor çok erken değil mi sizce de? Birde bu şekilde çift gibi ama birleşik şekilde kese gören varmı?

Kizlar doktordan ciktim su an hcg 30000 kese cok minik ve ici gorunmuyor dedi ultrasona yolladi orda da baktilar onlar da kesede bişey goremediler cok minik dediler. Doktor kese bos dedi 10 gun sonra gel hala ayniysa kürtaj yapacagiz dedi coktum moral olarak
Can'ım kesinlikle başka bir doktora da görün hatta başka bir hastaneye çünkü hepsinin cihazı aynı olmuyor.lütfen üzme tatlı canını.biliyorum bizler çok sabırsızız.birde buralarda herşeyi araştırıyoruz okuyoruz kafamızı karıştırıyoruz.sakın moralini bozma Allah korusun sağlıksız bir gebelik bile olsa hamdolsun yeniden hamile kalabilirsiniz sakın üzülme arkadaşım

Merhaba kızlar. Kendimle ilgili ilginç ve üzücü bir haberle karşınızdayım.:KK42:
30.000 de 1 görülen, ancak tüp bebek tedavisi gorenlerde %1 oranında rastlanılan heterotopik gebelik durumu dün bende teşhis edildi doktorum tarafından.
Önce Haydarpaşa GATA'ya ordan Prof.Dr.Vedat Atay'a yönlendirildim.
Ben doğal yollarla ilk kez hamile kaldım ve daha önce düşüktü, gebelikti böyle bir hikayem yok.
Şöyleymiş ki; benim normal sağlıklı gebeliğimin yanında bir de dış gebeliğim mevcutmuş. Anlayacağınız ikiz oluyormuş, biri tüplerden aşağı inememiş. Yani kesesi var içi boş ama diğer rahimde ve sağlıklı olan bebekle aynı şekilde gelişiyormuş.
Pazartesi operasyon geçireceğim. Laparoskopik dış gebelik ameliyatı ile bu kist alınacak. Dilerim bebeğim yaşamaktan vazgeçmez.
Herkesten pozitif enerji ve dua bekliyorum...
Sevgiler...

Allah yardımcınız olsun hersey yoluna gşrecek inşAllah güzell düşünün dualerım sizinle...

ben de adet günüm gelmeden deger baktırmıştım 52 idi, henuz kontrol bhcg baktırmadım ve adetim tam 3 gün gecikti, arada karnımın sağ alt tarafında adet olacakmışım gibi sancım olup geçiyor ama bu yaklaşık 10 gundur var.yerleşme ağrısı olsa bu kadar sürermiydi. cumartesi günü bir hocadan randevu aldım ona gidicem bakalım hayırlısı, ilki düşmüştü o yuzden tedirginim biraz

kaç gun varken kan verdın canuım

Evet arkadaşlar bende keseyi gördüm ☺️ Elhamdülillah.ailede ikiz varmı diye sordu rahmetli babaannemin ikizleri varmış vefat etmiş dedim.iki tane kese göründü ama birleşik gibi duruyor dedi.vajinal ultrasona karşıyım ama mecbur öyle yaptırdım.böyle oluşta sonradan ikizi olan varmı ya acaba ikiz mi .bu arada sağlıklı keseler sedi Çarşamba gel kalp atışına bakalım sedi bebeği göremedik
Canımmmm inşallah Rabbim nasip eder sana ikiz duygusunu Beende çok heves ediyorum hcg değerin kaçtı canım

6+2 oluyorsun o zaman. Ben 6+0 ken sadece kese gördük. Kalp atisi icin verdigi randevu 7+5 e denk geliyor. Bence biraz bekle, telas yapma hemen.
30000 se eger bir de birimini biliyor musun yaninda mıu/ml mi yaziyor?
Canım baktım şimdi nerde ne var anlayamadım fotolarını atayım

Eklentiler

• 13045413_260883290924572_1093374444_n.jpg
    13045413_260883290924572_1093374444_n.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 13059847_260883277591240_1462149450_n.jpg
    13059847_260883277591240_1462149450_n.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 36
Dur Can'ım panikleme geç görünebilir, kürtaj diyip sağlıklı bebeği alan çok doktor var, küçüktür diye. Sakın ha bi kaç doktora gitmeden böyle bişeye izin verme. Kemal beye mi gittin?
Canım Kemal bey salıya kadar doluydu ben de ancak cuma boş olacağım diye haftaya cumaya randevu almıştım. bugün benim ilk gittiğim şu sinir bozucu doktora gittim hcgyi takip edeyim ve keseyi göreyim diye. kese minik diye kürtaj mürtaj bi başladı bu bende ne moral kaldı ne heves kaldı adam ağzını bir hayra açmıyor korkuya ve umutsuzluğa kapıldım :KK61::KK61:

Canımmmm inşallah Rabbim nasip eder sana ikiz duygusunu Beende çok heves ediyorum hcg değerin kaçtı canım
İnşallalh Can'ım
8 nisan 16.88
11 nisan 383
15 nisan 1188 di.iki günde bir değerim iki katına arttı çok şükür.bugün HCG ye gerek kalmadı artık dediği için yapmadı ama tahminimce bugün 14256 dır

Canım Kemal bey salıya kadar doluydu ben de ancak cuma boş olacağım diye haftaya cumaya randevu almıştım. bugün benim ilk gittiğim şu sinir bozucu doktora gittim hcgyi takip edeyim ve keseyi göreyim diye. kese minik diye kürtaj mürtaj bi başladı bu bende ne moral kaldı ne heves kaldı adam ağzını bir hayra açmıyor korkuya ve umutsuzluğa kapıldım :KK61::KK61:
Olmadı şey yap git konuş çok acil bi durumum var de bir görünmem lazım de zorla da olsa sıra al. Yanındaki kızlara rica et olmadı bişey yap ya mutlaka git ona. Ben olsam ona görünürdüm içini ferah tut. Böyle doktorlar hep var

Olmadı şey yap git konuş çok acil bi durumum var de bir görünmem lazım de zorla da olsa sıra al. Yanındaki kızlara rica et olmadı bişey yap ya mutlaka git ona. Ben olsam ona görünürdüm içini ferah tut. Böyle doktorlar hep var
şimdi hastanenin sitesi üzerinden mesaj yazıyorum canım inşallah görür ve döner bana. tam da teog haftasına denk geldi cumaya kadar dolu olacağım of..:KK61:

şimdi hastanenin sitesi üzerinden mesaj yazıyorum canım inşallah görür ve döner bana. tam da teog haftasına denk geldi cumaya kadar dolu olacağım of..:KK61:
üzme kendini bana da 3 gün önce doktor dış gebelik sorunlu gebelik diye korkuttu sonra bir şey çıkmadı sen en kısa zamanda kendi doktoruna veya başka bi doktora görün hiçbir şey yoktur Allah'ın izniyle bende doktorumu değiştircem

Rapor al bu durumda teogunu yemişim ya. Şimdi onun stresine hiç girme.
Müdürle kavgalıyım bu gebelik testleri için bi ara okula gidememiştim diye. Eğer kendimi kaldıramayacak gibi hissedersem öyle yapıcam artık sonunda. teogda rapor geçerli oluyor mu ki acaba ya

B
İnşallalh Can'ım
8 nisan 16.88
11 nisan 383
15 nisan 1188 di.iki günde bir değerim iki katına arttı çok şükür.bugün HCG ye gerek kalmadı artık dediği için yapmadı ama tahminimce bugün 14256 dır
Benimde değerlerim
9nisanda 14.9
11nisanda 41.5
14nisanda 160.6
16nisanda 667.4
21nisanda 4506 hayırlısı inşallah canımm

B

Benimde değerlerim
9nisanda 14.9
11nisanda 41.5
14nisanda 160.6
16nisanda 667.4
21nisanda 4506 hayırlısı inşallah canımm
Senin değerlerinde gayet iyi Can'ım hayırlıysa inşallah aynı Zaman'larda doğum yapcaz galiba ☺️ Benim bugün 5 hafta doldu 6.haftadan gün alıyoruz

X