5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar merhaba benimde geç döllenme yoluya bir gebeliğim oluştu pazartesi günü keseyi gördük ama bebek yoktu bugün kahverengi lekelenmeler oldu hiç böle bi sorunlar karşılaşan varmı? :KK43:

tatlı annişler nasıllar bakalım onlarda ben gibi işyerinde uyukluyorlarmı ölecem ya başımı koysam masaya gözlerim gidecek yüzümü yıkıyorum fayda etmiyor dışarı çıkıyorum fayda etmiyor felaket uykum var birde bişi daha soracam benim sol göğsüm sancıyor sanki iğne batırıyorlar canım çok acıyor ben gibi olan varmı :oops:
Uykuuuuuuu uykuuuuuuu diye aranıyorum resmen. Bende anaokulu öğretmeniyim boşluğumda uyudum bugün mesela dayanamıyorum. Çok halsiz hissediyorum kendimi

Uykuuuuuuu uykuuuuuuu diye aranıyorum resmen. Bende anaokulu öğretmeniyim boşluğumda uyudum bugün mesela dayanamıyorum. Çok halsiz hissediyorum kendimi
Senin uyuma imkanın var benim hiç yok devamlı patronlar başımda kamaralar var izleniyoruz ama bi 5 dk olsa yetecek ya 2 ile 3 arası bitiriyor beni uykusuzluk :emir_bebek:

Kızlar merhaba benimde geç döllenme yoluya bir gebeliğim oluştu pazartesi günü keseyi gördük ama bebek yoktu bugün kahverengi lekelenmeler oldu hiç böle bi sorunlar karşılaşan varmı? :KK43:
cnm doktora gitseydin ii olurdu hiç vakit kaybetme lütfen yada doktorunla görüş Allah korusun bişi olur şeytan kulağına kurşun

Merhaba arkadaslar bende adet gunumde yaptm 18 nisanda idrar cift cizgi kan hcg 32.20 cikti 20 nisanda hcg 64.9 cikyi normalmi sizceee bende geldim araniza Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Birde hamilelik takvimini nasil eklicez yapamadm

kızlar meraba aranıza yeni katıldım , nasip olursa aralık annesiyim bisey sormak istiyorum bilginiz vardır belki , bugun doktora gittim bbek kesesini gördü kalp atısını görmedi haftasından geri dedi normalde 7 haftaya yakın ama 4+4 te kalmış düşük olabilir dedi böylebi durum yasayıp düzelen varmı
hemen moralini bozup kötü düşünme benim de pazartesi gittiğim doktor duymuştu bana da dinletmişti ama bugünkü ses duyulmaz dedi doktordan doktora çok büyük farklılıklar olabiliyo

hemen moralini bozup kötü düşünme benim de pazartesi gittiğim doktor duymuştu bana da dinletmişti ama bugünkü ses duyulmaz dedi doktordan doktora çok büyük farklılıklar olabiliyo
Tsk ederm canim 2 drla gorustum saglik ocaginada gittim takip icin degerlerin normal dediler cok sukur .. gereksiz bi endise icindeyim iste. Allah sabir saglik versin zamaninda kucagimiza almayi nasip etsn ins. Isteyen herkes icinde ayrica dua ediyorum..

X