5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İnsAllah güzukur canım Rabbim sağlıkla mutlulukla dogmalarını nasip etsin evlatlarımızın. bebek isteyen herkesede teza amanda nasip etsin.

yarın mutlaka yaz bana merak ederim bende inşAllah güzel haberler alırsın kalp sesi duyulmayabilir eger duymazsan üzme kendisi sakın.

yazarım cnm sen doktora gittinmi kese göründümü

Mrb kızlar bende adetime 2gün kala kan tahili yaptırdım ve bhcg 2370 çıktı yani hamileyim Allahıma sonsuz şükürler olsun.doğum tarihi 26 Aralık olarak hesap edildi. Değerlerim 3 hafta olarak gözüküyor daha Dr gitmedim sizce değerlerim iyimi bi sorun yoktur değilmi

yazarım cnm sen doktora gittinmi kese göründümü

13 martta gittim bat a 2 gün kala tabiki gözükmedi ctesi günü gidicem dr. kısmet olursa :) benim 6 yasında bir kızım var ikincide daha sakin sabırlı oluyor insan. ilk kızımda 3 iidrar 2 kan testi yapmıstım kese gözükmedi diye çok üzülüp ağlamıstım bunda daha rahatım inşAllah aksilik çıkmaz bakalım.

kızlar aranızda herseye sinir olan var mı? benım hep hayatımda bıseyler ters gıdıyo ve sinirlenıyorum aglıyorum sonra benım yuzumden bebegıme bısey olcak dıye daha cok aglıyorum
bende ara ara psikoloji gel gitler yaşıyorum gülüm:KK51:

kızlar aranızda herseye sinir olan var mı? benım hep hayatımda bıseyler ters gıdıyo ve sinirlenıyorum aglıyorum sonra benım yuzumden bebegıme bısey olcak dıye daha cok aglıyorum
Ben öyleyim canım içim çıktı aglamaktan. Bir de üstüne kayinvalide gelecekmis haftaya yatılı . Dünden beri gözlerim şişti aglamaktan . Zaten halim yok hicbirsey yapamıyorum sigarayı da birden bıraktım sinirli stresliyim kafayı yedirtecekler bana. Allah hepimize sabırlar versin.

bunlar da geçcek mı acaba :KK43: karnım acıktı yemek yapmaya üşenıyorum kendıme sınırlenıyorum şu an
bilmiyorum ki canım bende bu şekerden dolayı içim şişti ya bulantıdan protein alamıyorum ya tost ya simit o da şekerimi yükseltiyor

Bende aynıyım eskisi gibi sabırlı değilim herşeye herkese kızıyorum elimde değil istemeyerek yapıyorum inan bende bebeğe zararı olacak diye korkuyorum işallah bişi olmaz

kızlar meraba aranıza yeni katıldım , nasip olursa aralık annesiyim bisey sormak istiyorum bilginiz vardır belki , bugun doktora gittim bbek kesesini gördü kalp atısını görmedi haftasından geri dedi normalde 7 haftaya yakın ama 4+4 te kalmış düşük olabilir dedi böylebi durum yasayıp düzelen varmı

tatlı annişler nasıllar bakalım onlarda ben gibi işyerinde uyukluyorlarmı ölecem ya başımı koysam masaya gözlerim gidecek yüzümü yıkıyorum fayda etmiyor dışarı çıkıyorum fayda etmiyor felaket uykum var birde bişi daha soracam benim sol göğsüm sancıyor sanki iğne batırıyorlar canım çok acıyor ben gibi olan varmı :oops:

kızlar meraba aranıza yeni katıldım , nasip olursa aralık annesiyim bisey sormak istiyorum bilginiz vardır belki , bugun doktora gittim bbek kesesini gördü kalp atısını görmedi haftasından geri dedi normalde 7 haftaya yakın ama 4+4 te kalmış düşük olabilir dedi böylebi durum yasayıp düzelen varmı
cnm kalp atışını duymak için 5 yada 6 haftalık olması lazım içini ferah tut ve moralini bozma lütfen

Ben öyleyim canım içim çıktı aglamaktan. Bir de üstüne kayinvalide gelecekmis haftaya yatılı . Dünden beri gözlerim şişti aglamaktan . Zaten halim yok hicbirsey yapamıyorum sigarayı da birden bıraktım sinirli stresliyim kafayı yedirtecekler bana. Allah hepimize sabırlar versin.
yardım etmez mı sana kayınvalıde ?

tesekkür edrim canım cevapladığın için benim 2. hamileliğim ilk düşük yaptım onunda gerideydi kalp atısı yoktu buda öyle olur diye içim içimi yiyor . 3 doktora gittim bugün 2 si gördü biride bbek yok kese boş dedi kafam karıştı , insallh sdediğin gibi olur

Bu zamana kadar hiç bir yardımını görmedim. Annemi çağırmayı düşünüyorum. Anlayissiz olmasi beni sinirlendiriyor telefonda görüştüğümüz de anlatıyorum yorgunum halsizim diye ama yine de anlamamis
belkı yorgunum halsızım dedın dıye yardıma gelıyodur? baska torunu var mı ?
benımkıyle aram baya bozuktu 2 aydır konusmyoduk bıle bebegı ögrenınce aradı bebeğimler bıtanemler havada ucuyo :KK70: yakın oturuyoruz daha gtmedık bı aksam gtcez bakalım :KK70:

belkı yorgunum halsızım dedın dıye yardıma gelıyodur? baska torunu var mı ?
benımkıyle aram baya bozuktu 2 aydır konusmyoduk bıle bebegı ögrenınce aradı bebeğimler bıtanemler havada ucuyo :KK70: yakın oturuyoruz daha gtmedık bı aksam gtcez bakalım :KK70:
Hayırlı olsun canım :KK70:yok yardıma falan değil canı sıkılmış hava değişikliğine geliyor hnfendi ben de tam onu avutacak durumdayım ya. Yok ilk torun.

X