5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar bende dün doktora gittim keseyi görmek için 5 h 3h lük benimkide. Çok küçük olduğu için alttan muayene etti. Galiba bi kaç kere öyle muayene edecek. Sizin nasıl oluyor kontroller ben ilk defa attan bakıldığını ogrendim
bana da alttan bakmıstı kese ıcın canım. 7+4 de gıdıcem tekrar kalp atısı ve bebek ıcın ınsallah alttan bakmaz cunku alttan bakınca eşimi içeri almıyo :KK43:

25 dakikalık bir mesafe. Silivri'de oturan bir arkadaşım var, ona sordum ama bilmiyor. Eğer Çorlu'ya gelmeyi düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım memnuniyetle.
Eşimi ikna edebilecegimi sanmiyorum silivrideyken çorluya neden gidelim diyecek simdi :KK43: interneten arastiriyorum ama silivride kesinlikle bu doktor diye tawsiye edeni gormedim hic :KK43: neyse bakalim cuma gunu randewum var Ibrahim Alemdar diye bi doktor bakalim o nasil cikacak...

Doktoruma sordum zaten neden alttan muayene diye. Üstten bakınca tam olarak herşey gözükmüyor o yüzden riske atamayız dedi
bana da çok küçük üstten görünmez dedi. ama 7+4 de gtcem kontrole ınsallah karnımdan bakar cunku vagınal bakınca eşimi almıyo. alttan muayene olan hamısler hepınıze soruyorum doktor eslerınızı ıcerı alıyo mu ?

bana da çok küçük üstten görünmez dedi. ama 7+4 de gtcem kontrole ınsallah karnımdan bakar cunku vagınal bakınca eşimi almıyo. alttan muayene olan hamısler hepınıze soruyorum doktor eslerınızı ıcerı alıyo mu ?
Benim eşimi almıştı doktor. Bence doktorla alakalı bi durum rica etsen belki alir

bu doktorum daha alttan bakmadı ama önceki doktorum her seferinde alttan bakardı. kist kontrolü rahim kalınlığı vs için. ilk gebeliğimde de alttan bakarken eşimi almıştı. zaten soyunurken yalnız oluyorsunuz sonra hemşire üstünüze örtü koyuyor ve cihazı kullanırken örtü altında kaldığından doktor bile görmüyor çıplak olarak

Kizlar bende hamile oldugunu yeni ogrendim ama tsh degerim 8.2 cikti olac kullaniordum normalde ama yukselmis lutfen bana yardimci olurmusunuz gecen ay kimyasal gebelik yasadim cok korkuyorm

bu doktorum daha alttan bakmadı ama önceki doktorum her seferinde alttan bakardı. kist kontrolü rahim kalınlığı vs için. ilk gebeliğimde de alttan bakarken eşimi almıştı. zaten soyunurken yalnız oluyorsunuz sonra hemşire üstünüze örtü koyuyor ve cihazı kullanırken örtü altında kaldığından doktor bile görmüyor çıplak olarak
valla ben soyunurken hemsıre yanımdaydı örtü falan da yoktu ben koltuga uzandım doktor yanımda hemşire tam karsımda bana bakıyodu :KK70: sonra rahatsız oldugumu anlayıp doktor cıkardı dısarı hemsıreyı :KK70:

valla ben soyunurken hemsıre yanımdaydı örtü falan da yoktu ben koltuga uzandım doktor yanımda hemşire tam karsımda bana bakıyodu :KK70: sonra rahatsız oldugumu anlayıp doktor cıkardı dısarı hemsıreyı :KK70:
Örtü olmadan bakmaları kötüymüş, aslında örtü olunca herkes daha rahat hissediyor :) Daha önce düşük yapmıştım, o hamileliğimde eşim hep giriyordu, hatta ekranda benden önce görüp yorum bile yapıyordu :KK70: Bu sefer daha gitmedik bakalım, neler göreceğiz..

kızlar ultrasonda kalp atışı dinleyen var mııııı.......biz dün gittik kalp atışını dinledik.. 130 muş.. boyu da 7mm normal mi? sizlerinki kaçtı acaba?
Biz de dün gidip kalp atışını dinledik ama hızını sorunca doktor normal dedi herhangi bir rakam vermedi. boyu da 0,75 cm olmuş:21:

Arkadaşlar 22 şubatta 7 haftalık bebeğim düştü bunu bügün yaptım hamilemiyim.

Eklentiler

• IMG_20160419_172925.JPG
    IMG_20160419_172925.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 132
anladım canım ben değerlerden endişe ediyordum ama senin doktor sorun değil dediyse iyi. benimki hiçbir şey söylemedi sadece takip et ona göre bakalım demişti. sorunsuz atlatırız inşallah
benim şeker değerinden mi endişelendin kendininkinden mi gülüm

benim şeker değerinden mi endişelendin kendininkinden mi gülüm

ikimizinki de aşağı yukarı aynıymış zaten . benim doktor seninki gibi sorun değil demediği için kendiminki için endişe ediyordum umarım bebeklerimiz doğana kadar yükselmez bizim şekerler

X