valla baktırmadım canım değerıme keseyı görduk bız görmeye gtmeden 10 gun once baktırmıstım 197 cıkmıstı bıdaha hıc baktırmadım keseyı görduk 15 gun tekrar cagırdıDeğerin kaç canım bana sadece kese dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla baktırmadım canım değerıme keseyı görduk bız görmeye gtmeden 10 gun once baktırmıstım 197 cıkmıstı bıdaha hıc baktırmadım keseyı görduk 15 gun tekrar cagırdıDeğerin kaç canım bana sadece kese dedi
bana da alttan bakmıstı kese ıcın canım. 7+4 de gıdıcem tekrar kalp atısı ve bebek ıcın ınsallah alttan bakmaz cunku alttan bakınca eşimi içeri almıyoKızlar bende dün doktora gittim keseyi görmek için 5 h 3h lük benimkide. Çok küçük olduğu için alttan muayene etti. Galiba bi kaç kere öyle muayene edecek. Sizin nasıl oluyor kontroller ben ilk defa attan bakıldığını ogrendim
Neden alttan muayenede ne sakınca var ki. Sakıncalı birşey olsaydı doktor yapmazdı herhalde diye düşünüyorum amacanım alttan muaeyene ettirme ben 8. haftaya kadar görmesemde alttan muayeneyi reddedicem sonuçta bekleyeceğiz yani bşekilde gözükecek acele etmicem
bende öyle düşünuyorum . bazıları alttan muayenın düşüğü sebep oldugunu dusunuyo bence cok sacma..Neden alttan muayenede ne sakınca var ki. Sakıncalı birşey olsaydı doktor yapmazdı herhalde diye düşünüyorum ama
Eşimi ikna edebilecegimi sanmiyorum silivrideyken çorluya neden gidelim diyecek simdi interneten arastiriyorum ama silivride kesinlikle bu doktor diye tawsiye edeni gormedim hic neyse bakalim cuma gunu randewum var Ibrahim Alemdar diye bi doktor bakalim o nasil cikacak...25 dakikalık bir mesafe. Silivri'de oturan bir arkadaşım var, ona sordum ama bilmiyor. Eğer Çorlu'ya gelmeyi düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım memnuniyetle.
Doktoruma sordum zaten neden alttan muayene diye. Üstten bakınca tam olarak herşey gözükmüyor o yüzden riske atamayız dedibende öyle düşünuyorum . bazıları alttan muayenın düşüğü sebep oldugunu dusunuyo bence cok sacma..
bana da çok küçük üstten görünmez dedi. ama 7+4 de gtcem kontrole ınsallah karnımdan bakar cunku vagınal bakınca eşimi almıyo. alttan muayene olan hamısler hepınıze soruyorum doktor eslerınızı ıcerı alıyo mu ?Doktoruma sordum zaten neden alttan muayene diye. Üstten bakınca tam olarak herşey gözükmüyor o yüzden riske atamayız dedi
Benim eşimi almıştı doktor. Bence doktorla alakalı bi durum rica etsen belki alirbana da çok küçük üstten görünmez dedi. ama 7+4 de gtcem kontrole ınsallah karnımdan bakar cunku vagınal bakınca eşimi almıyo. alttan muayene olan hamısler hepınıze soruyorum doktor eslerınızı ıcerı alıyo mu ?
bana da çok küçük üstten görünmez dedi. ama 7+4 de gtcem kontrole ınsallah karnımdan bakar cunku vagınal bakınca eşimi almıyo. alttan muayene olan hamısler hepınıze soruyorum doktor eslerınızı ıcerı alıyo mu ?
valla ben soyunurken hemsıre yanımdaydı örtü falan da yoktu ben koltuga uzandım doktor yanımda hemşire tam karsımda bana bakıyodu sonra rahatsız oldugumu anlayıp doktor cıkardı dısarı hemsıreyıbu doktorum daha alttan bakmadı ama önceki doktorum her seferinde alttan bakardı. kist kontrolü rahim kalınlığı vs için. ilk gebeliğimde de alttan bakarken eşimi almıştı. zaten soyunurken yalnız oluyorsunuz sonra hemşire üstünüze örtü koyuyor ve cihazı kullanırken örtü altında kaldığından doktor bile görmüyor çıplak olarak
ettim iki kere falan söyledım cok samımı bı doktor alllltttaaann bakıcam kızıım dedı aynı annem gbı sıcacık gbı ıfadeyleBenim eşimi almıştı doktor. Bence doktorla alakalı bi durum rica etsen belki alir
geçmiş olsun canım Allah şifa versinBende dış ağrısından duramiyorum aynen ilaç almadan atlatmaya caliscaz ben her türlü doğal yolları deniyorum mesela
Örtü olmadan bakmaları kötüymüş, aslında örtü olunca herkes daha rahat hissediyor :) Daha önce düşük yapmıştım, o hamileliğimde eşim hep giriyordu, hatta ekranda benden önce görüp yorum bile yapıyordu Bu sefer daha gitmedik bakalım, neler göreceğiz..valla ben soyunurken hemsıre yanımdaydı örtü falan da yoktu ben koltuga uzandım doktor yanımda hemşire tam karsımda bana bakıyodu sonra rahatsız oldugumu anlayıp doktor cıkardı dısarı hemsıreyı
Biz de dün gidip kalp atışını dinledik ama hızını sorunca doktor normal dedi herhangi bir rakam vermedi. boyu da 0,75 cm olmuşkızlar ultrasonda kalp atışı dinleyen var mııııı.......biz dün gittik kalp atışını dinledik.. 130 muş.. boyu da 7mm normal mi? sizlerinki kaçtı acaba?
Karindan mi dinlediniz cnmBiz de dün gidip kalp atışını dinledik ama hızını sorunca doktor normal dedi herhangi bir rakam vermedi. boyu da 0,75 cm olmuş
benim şeker değerinden mi endişelendin kendininkinden mi gülümanladım canım ben değerlerden endişe ediyordum ama senin doktor sorun değil dediyse iyi. benimki hiçbir şey söylemedi sadece takip et ona göre bakalım demişti. sorunsuz atlatırız inşallah
benim şeker değerinden mi endişelendin kendininkinden mi gülüm