5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben eve geldigimden beri takiyorum korse oksurup hapşırınca gülünce filan karnim cok sarsilmadigi icin rahat ediyorum doktorum da hemen takabilirsin demisti zaten ben de tavsiye ederim..tabi doktorunuz izin verirse..

Ben spınal den çoooook memnun kaldım canım ama sonra çok baş ağrısı çektim çokk kötüydü. Epidural in yan etkilerini bi görüş doktorunla bence
Bende spinalden çok memnun kaldım canım yalnız ben hiç baş ağrısı veya başka bişi çekmedim. Zaten suni sancının ağrısı yetmişti. Baş ağrısı oluyo diye söylemişlerdi hazırlıklıydım ama olmadı şükür :)

Kızlar selam doğum yapan arkadaşlar korse takmaya başladınızmı ben bi türlü karat veemedim nasıl birşey alsam
Canım ben 20. günde korse taktım, 16.günde takıcaktım iç karın ağrım olduğu için 20.günde başladım. Pierrecardin in göğüs altına kadar çıtçıtlı korsesini aldım onu kullanıyorum. İlk başlarda baya sıksada artık o sıkılığı hissetmiyorum ama azda olsa göbek var hala.

Canim cok sukur aldik bebegimizi kucagimiza
Agrim var tabi.sut gelmedi mama verdiler.
Eve gecince toparlariz insallah.
Darisi dogurmayan atkadaslara insallah
Gözünüz aydın canım. Rabbim anasına babasına hayırlı evlat eylesin, upuzun sağlıklı bi ömür versin inşallah.

Kızlar nasılsınız? İyisinizdir inşallah
Keremcikle uğraşmaktan çok fazla bakamıyorum sayfaya ama baya doğumlar olmuş. Aralık annelerinden çok az kişi kalmış sanırım doğum yapmayan. Doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum, yapacak olan arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum
Biz 1. ayımızı doldurduk bile Keremcik büyüdü, gün geçtikçe biraz daha rahatlıyorum oda bende alıştık birbirimize. Evlat kokusu meğer nasılda güzel kokarmış Hamileyken bunların hayaliyle geçirdik 9 ayımızı, Rabbim şimdi bunları yaşattığı için okadar çok dua ve şükrediyorumki. Allahım hiç kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın.
durulavinya canım sen nasılsın? Heyecan hat safhadadır senin şimdi inşallah bebişini hemencik alıverirsin kucağına haberdar edersin bizide kendine geldiğin zaman.

Masallah size ya. Bnde yarin genel anestezi ile dogum yapicam inan cok sakinim ben bile kendime sasiyorum sabah belli olur heyecan tabi ki haber ederi.

Ayy ben çok fena oldum baş ağrısından dıkıskerımden yana bi şeyim yoktu
Neyse ki artık tamamen geçti. Bebiş nasıl? Biz bugün ilk defa yalnız kaldık

Ayy ben çok fena oldum baş ağrısından dıkıskerımden yana bi şeyim yoktu
Neyse ki artık tamamen geçti. Bebiş nasıl? Biz bugün ilk defa yalnız kaldık
Geçmesine sevindim canım, dikişler ağrıkesiciyle biraz daha hafifliyo ama ağrı kesicisiz dayanılmaz bence. Bebiş iyi dün 2.aşımızı olduk bi ağla bi ağla, o ağladı ben ağladım bende ilk kez yalnız kaldığımda çok korkmuştum. Ya ağlarsa ya bişey olursa diye ama 2.-3. kez yalnız kalınca alışıyo insan. Benim annem yanında hala 40ına kadar yanımda sonra tek başımayım bakalım ozaman nolacak? Senin bebişin nasıl bakalım?

Masallah size ya. Bnde yarin genel anestezi ile dogum yapicam inan cok sakinim ben bile kendime sasiyorum sabah belli olur heyecan tabi ki haber ederi.
Hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz kendine gelince anlatırsın doğum hıkayenı darısı biZlere olsun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar iyi geceler yazımı ne Zaman görürsünüz bilmiyorum ama yarın sabah 8 de hastaneye gidiyorum suni sancıyla doğumum başlayacak Zaman'ı geçti ne açılma ne sancı var artık ne olur bilmiyorum biraz gerginim bol bol dua edin bana lütfen kendime gelince haber veririm yazımı gören bi Fatiha okursa çok sevinirim iyi geceler herkese

Okurum canım hepimiz için
Guzel haberkerını beklıtıruz aynı bedende son gecenız tadını çıkar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Okudum bende cnm sağlıklı bir doğum olsun inşallah

Kizlar sut olmasi icin bir arkadasimiz tarif vermisti sanki hurnali falan neydi acaba
Canım benim verdiğim vardı ama başka biri yazdımı bilmiyorum. Tereyağında hurmaların çekirdeklerini çıkarıp kavurun içine ceviz koyup sıcak sıcak yemen gerek. Yalnız kayınvalidem doğumun 3.günü yemen lazım deyip ozaman yapmıştı. Yedikten 4-5 saat sonra geldi sütüm. İnşallah gelir seninde. İlk günden itibaren yemek de belki hemen getirir sütünü, ama bilmiyorum canım.

Okudum canım inşallah sağ salim kucağına al bebeğini sağlıcakla. Haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…