5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah. Okudum canim. Sende bana dua et benim.de yarin dogumum

Yarin tamda 3.gunu oluyo yaparim canim benim cok sagol insallah iyi gelir

Hayirli dogumlarin olsun insallah.rabbim bebegine kavustursun en kolay sekilde

Benim bebiş zayıflamıstı doğumdan sonra şimdi anca toparladı kuzum. Göbeği biraz geç düştü enfekte olmuş olabilir diye tahlil yaptırdık sonucunu bekliyoruz bakalım. Hepsi üst üste gelince bazen diyorum bakamıyor muyum ben bebeğime diye evham yapıyorum

Kızlar sezeryan olanlara bir sorum var ameliyat sırasında alt bölgemizde açık kaliyormu ve alt bölgeyle işleri oluyor mu doktorların? çok korkuyorum

Kızlar sezeryan olanlara bir sorum var ameliyat sırasında alt bölgemizde açık kaliyormu ve alt bölgeyle işleri oluyor mu doktorların? çok korkuyorum
Komple açıktı sadece göguslerim kapalıydı sanırım. Ama operasyona baslarken üzerine örtü ortuyorlar işlem bitince de komple açıp bacaklarımı falan strelıze etmişlerdi. Onun dışında alttan bi işlem yapılmadı. Ha ben spınal anestezi aldım uyusturduktan sonra sonda takılmış ben hissetmedim.

ayy demee :)) peki neden sezeryan oldun? açılman mı olmadı canım ?
Yok cati muayenemi daha olmamıştım 4 saat sanci cektim suyum geldikten sonra doktoru beklerken. Normal istiyordum ama doktor gelince cati muayenesini yapti meger ustten basiklik varmis riskli sezaryene alicaz dedi ben de itiraz etmedim doktoruma guveniyorum diye.

Canim benim de komple acikti korkudan cok agliyordum sakinlestirici yaptilar sonra inan hatirlamiyorum kapattilar mi acik mi ameliyat ettiler sonda benim anesteziden once takildi onu mutlaka anesteziden sonra taktir bas bas bagirmistim ben acisindan. Hic acimadi diyen de var ama bende acidi baya.

Kizlar bu oglan beni hic uyutmuyor foruma fazla bakamiyorum dogum yapanlara hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. Hamile arkadaslar da bol bol uyuyun hamileyken uyumak zor dogumdan sonra imkansiz :))) 2 saatte bir kalkip emzirip sut sagip sut yetmeyince mama hazirlamaktan gun kavramim gitti bugun günlerden ne tarih ne hic bilmiyoru

sezeryan sonrası alt bölgenin açık kalmasına gerek yok , kimsenin orayla işi olmuyor. pansumanı zaten 2 gün yapıyorlar oda kesi yerine batikon sürüp kapatıyorlar . sonda ihtiyacınız olursa o zaman aşağıyla işleri olur. hastane çıkışı istersen hemen banyoda yapabiliyorsun.
ben sezeryan sonrası iç çamaşırı giyemedim kayarda kesi yerine denk gelir diye. gazlı bez koydular hastaneden çıkana kadar iç çamaşırı giymedim.evde de hamile çamaşırlarını kullanıyorum hala . 12. günüm ağrım kalmadı. uzun süre uyuşukluk ve hissizlik olacakmış :) kişisel temizliğide 1 ay sonra yaparsın demişti doktorum

bende günde 3-4 saat uyuyabiliyorum toplam. biz birde sarılık olduk değer çok yüksek çıktı, doğumdan sonraki 3. gün 19 oldu değerimiz 2 gün hastanede kaldı yavrum fototerapi gördük o zaman da 3 saatte 1 hastaneye gidip evde sağdığım sütü verdim. mama takviyeside o zaman yapmaya başladık. altını aç -meme ver. altını aç - mama ver altını aç kalan sütü sağ 2 saat sürüyor zaten :) uyumaya vakit yok

Canım hadi inşallah sağlıklı sıhatli kavuşun birbirinize

Selam kızlar benimde bebeğim gece saat 1 ile 4 arası 20 dk ara ile sürekli uyanıyor ve sürekli gaz cukarıp ağzından süt gelsede emmek istiyor ne yapıcamı.Sürekli emzirmekten gögüs ucum şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…