5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende şimdi doktordan geldim pazartesi sezeryana alacak.
Suyu hiç yok denecek kadar az
Hatta aç olsan şimdi alırdım dedi.
Hakkımızda hayırlısı.
Genel anestezimi spinal mi yaptirsam çok kararsızım :KK43:

I
Gecmis olsun canim. Insallah sende oglun da iyilesir aglama sut olayi psikilojik cunku kesilmez insallah
Insallah canim. Basinda annesi kalacak demisler apar topar hastaneye geldim yatisi yapildi oglumun isigin altinda su an fototerapi mi neymis. Kendime de agri kesici antibiyotik karisik bi igne vermisti dr onu yaptırdım ayakta durabilmek icin. Bu gece kesin hastanedeyiz esim de hastanenin girisindeki koltukta sabahlayacak.

Oglum hastaneye yatacak sariliktan :KK43: esim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi? :KK43:
Endişelenmeyin lütfen benim oğlumda yattı sarılıktan üç günlükken 16 ile çokta kilo vermişti.. Aynen cok ağladım cok üzüldüm ama çok iyi makinesi olan bir hastanede 6 saat fototerapi aldı ve 12 ye düştü taburcu olduk. "artık evde beslenerek geçecek inşallah" dedi doktor. ama anne sütüm yeterli olmadığından mama takviyesi de yaptık bir kaç gün sonra gittik 9 a inmişti bilirubin seviyesi. Hem de kilo almıştı.Çişle kakayla atıyorlarmış vücuttan o yuzden beslenme cok onemli. Sağ salim gelecek bebişiniz merak etmeyin çoğu bebek oluyor ve geçiyor biliyorsunuz...

Oglum hastaneye yatacak sariliktan :KK43: esim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi? :KK43:
Sakın ol canım stres yapma uzun sürerse emzirmeye gidersin sen de.bizim de vardı sarılıgımız düştü çok sukur

Hakkımızda hayırlısı.
Ben spınal den çoooook memnun kaldım canım ama sonra çok baş ağrısı çektim çokk kötüydü. Epidural in yan etkilerini bi görüş doktorunla bence

Hakkımızda hayırlısı.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım haberdar et bizide mutlaka
Ben daha Dr la konuşmadım ama genel olmak istiyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin ışığın altında yatar bşrax iyileşir gelir kucağına tekrar sütünü de sağ bence göğüsde süt birikmesi de iyi değil ateş yapar sana

I

Insallah canim. Basinda annesi kalacak demisler apar topar hastaneye geldim yatisi yapildi oglumun isigin altinda su an fototerapi mi neymis. Kendime de agri kesici antibiyotik karisik bi igne vermisti dr onu yaptırdım ayakta durabilmek icin. Bu gece kesin hastanedeyiz esim de hastanenin girisindeki koltukta sabahlayacak.
Canım kuzenimin bebeği daha yeni fototeraoi aldı gözlerine dikkat edin mutlaka Dr söylemiştir zaten

Hakkımızda hayırlısı.
Canim spinal oldum cok memnunum genelde oksuruk cok oluyor diyorlar dikisler varken cok buyuk azap. Bir de genel bebege geciyomus ayilmasi da zormus bence en iyisi spinal

Bende bugun acile gittim gece uyuyamadım gripten kbb uzmanı gördü önce boğaz kültürü ve kan verdim pztsi çıkacak burun dpreyı ve elma sirjesiyle Gargara yap dedi sonra nst ye girdim onda. Tek sancı cıktı Dr um çok halsiz görünce bide serum verdi şimdi düne göre daha iyiyim çok şükür çok sık hapşurorum karnımı tutarak hapşurmadsn bişey olmaz dimi o basınçla

X