Canım anca girebildim neteKizlar catim darmis spinal sezeryan oldum cok agrim var Bebisim cok tatli :)) insallh agri cabuk gecer
Baş Ağrın olmaz inşallah ben ondan çok cektım kahve iç bi de kafeınlı ağrı kesici ıste.hayırlı olsun bebişin insan bakmaya doyamıyorKizlar catim darmis spinal sezeryan oldum cok agrim var Bebisim cok tatli :)) insallh agri cabuk gecer
Bas agrim hic olmadi canim su ana kadar ama sanirim kabiz oldum bagirsak ve dikis agrim var :/Baş Ağrın olmaz inşallah ben ondan çok cektım kahve iç bi de kafeınlı ağrı kesici ıste.hayırlı olsun bebişin insan bakmaya doyamıyor
sırada sen varsın galiba hade bakslımKızlar 3de yalancı sanciyla uyandım 15dk sancı kesildi saat 5.30bende hala uyku yok
İnşallah cnm ama doktor 21i dedi bunlar yalancı sancı dedilerKı
sırada sen varsın galiba hade bakslım
Ben sezaryenden çok baş ağrısı çektim canım çok kötüydü. Komposto falan ıcseydın ben hastaneye bile götürdüm hemen içtim ordaBas agrim hic olmadi canim su ana kadar ama sanirim kabiz oldum bagirsak ve dikis agrim var :/
ya ben anne bebek çantama bebiş eşyaları ile doldurdum kendim için de küçük bi valiz yaptım onlar da yetmedi 1 de kocaman e-bebek poşetine de battaniyeleri, hasta pedlerini fln koydum galiba çok abarttık bi sürü hastane çıkışı vs hazırladık bana bi sürü pijama almış annemBen ayri ayri koydum canim bu arada o kadar cok goturecegim oldukii dun liste yaptim unutmayayim diye esim yok artik dedi hepsi gerekli seyler bende mi bi gariplik var acaba :)))
bende 12 kilo aldım ama sadece göbek var başka hiçbişi yok yerimden kalkarken o kadar zorlanıyorum ki destek almadan hareket edemiyorum resmen:)Gunaydin kizlar gobisten yatarken oturup kalkarken cok zorlaniyorum. Agirlastim dedikleri boyle bisey sanirim ben hareketliydim baya. gece pek uyumadim ilk bebiste persembe icin sezeryan gunu almistik sali suyum gelince dogdu. Bu gece hep aklima geldi korktum sukur bugeceyi atlattim. Hayirli zamanda saglikla gelir insAllah hepimizin bebisleri :)
Ayy kızlar bu yalancı sancı dedikleri ne acayip bi şeymiş kaynanama giderken yolda yine girdi 15dk boyunca yolda kaldım gidemedim sağolsun kaynanam geldi aldı beni 10dk evde çektim geçti sonra gelse artik bizim cimcime böle yalancı sancı çeken varmı kızlar aranizda
Valla bugün ilk kez bende yaşadım onu biraz önce 10-15 dk sancı oldu geçti sancı varken de çok hareket Halinde Bebek bilemedim ki yalancı mı değil mi zamanı da geldi artık doğsalar bence olur yaniAyy kızlar bu yalancı sancı dedikleri ne acayip bi şeymiş kaynanama giderken yolda yine girdi 15dk boyunca yolda kaldım gidemedim sağolsun kaynanam geldi aldı beni 10dk evde çektim geçti sonra gelse artik bizim cimcime böle yalancı sancı çeken varmı kızlar aranizda
Canım takvimin doğru mu senin doğumun gelmişValla bugün ilk kez bende yaşadım onu biraz önce 10-15 dk sancı oldu geçti sancı varken de çok hareket Halinde Bebek bilemedim ki yalancı mı değil mi zamanı da geldi artık doğsalar bence olur yani
Sancin olsa hissedersin cnm zaten kadından belden sağlam ağrı girio adet ağrısından daha fazla oluo hissetmemen mümkün değil yani olunca anlarsinya ben anne bebek çantama bebiş eşyaları ile doldurdum kendim için de küçük bi valiz yaptım onlar da yetmedi 1 de kocaman e-bebek poşetine de battaniyeleri, hasta pedlerini fln koydum galiba çok abarttık bi sürü hastane çıkışı vs hazırladık bana bi sürü pijama almış annem
bende 12 kilo aldım ama sadece göbek var başka hiçbişi yok yerimden kalkarken o kadar zorlanıyorum ki destek almadan hareket edemiyorum resmen:)
ya canım sancı nası bişi, bana hiç olmuyo ne sancı ne kasılma. oluyo da ben mi anlamıyorum. sadece bebek hareketini hissediyorum ben
Hadi gözün Aydın canım benden önce genelle alacaksın inşallah bebeğini kucağına deneyimlerini anlatırsın artıkKizlar nasilsiniz ? Bugun kontrolumuz vardi ve sukur iyiyiz. 14 aralik nikah gunumuzde genel anestezi ile geliyor pasamiz.
Belden ben istemedim anestezi doktoru istedi ama ...
Bebek guncesi aldiniz mi ? Bebeginizin ilklerini kaydetmek icin ?
Evet doğru ama tık yok malesefCanım takvimin doğru mu senin doğumun gelmiş