Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz
İnşallah tatlım ben hastahanedede almadım suni sancı vetrcekti istemedimValla suni sancı yerine öyle gelsin napalım bi şekilde doğurcaz kendi sancısıyla olursa daha kolay olur benim de senin gibi olur inşallah bi kaç güne kendisi gelir umutlandırdın beni:)
Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz
Allah bi avazda kurtarsın cnm inş kalan açıklığında hemencik olur yavrunu biran önce alırsın kucağınaKizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Canımya Allah yar ve yardımcın olsun inşallahKizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Vermedıler canım. 3 . Gün alabilirsin dediler ama ben dıkıslerımı ıslatmadan yıkandımCanım sezeryan sonrası hemen duş almaya izin veriyorlarmı ?
Ayyy hadi bakalım inşallah kolayca dogurmussundur şimdiye kadar :)Kizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Kizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Allah bi avazda kurtarsın cnm sağlıkla almissindir inşallah bebeğini kucağına darısı bize olsun insallahKizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Hadi gözün aydın canim ne güzel kavustun yavrunaKizlar catim darmis spinal sezeryan oldum cok agrim var Bebisim cok tatli :)) insallh agri cabuk gecer
Kizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Maşallah tatlım gözünüz aydın Rabbim sağlık sıhat versin ikinizedeKizlar catim darmis spinal sezeryan oldum cok agrim var Bebisim cok tatli :)) insallh agri cabuk gecer
Canımmmmm hiç korkma bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun hadi bakalım kolaylıkla kucağına alKizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir(( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye
Kizlar catim darmis spinal sezeryan oldum cok agrim var Bebisim cok tatli :)) insallh agri cabuk gecer
Geçmiş olsun ne güzel bebisini kucağına aldın darısı bizim başımıza :)Kizlar catim darmis spinal sezeryan oldum cok agrim var Bebisim cok tatli :)) insallh agri cabuk gecer