5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz

Ben ayri ayri koydum canim bu arada o kadar cok goturecegim oldukii dun liste yaptim unutmayayim diye esim yok artik dedi hepsi gerekli seyler bende mi bi gariplik var acaba :)))

Valla suni sancı yerine öyle gelsin napalım bi şekilde doğurcaz kendi sancısıyla olursa daha kolay olur benim de senin gibi olur inşallah bi kaç güne kendisi gelir umutlandırdın beni:)
İnşallah tatlım ben hastahanedede almadım suni sancı vetrcekti istemedim

Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz

Ben bugun hazirladim cantayi ve ayirdim canim. Annemle hazirladik hatts nerde ne var o da biliyor. Iki kucuk valiz yaptik

Bu gece gozume uyku girmiyor kizlar ... bedenim yorgun ama uyuyamiyorum ... yatinca belim agriyor ... vucuduma agirlik yapsin uyuyim diye surekli yiyorum az kiloluymusum gibi bi de

Kizlar hastanedeyiz suyum geldi 3cm acikligim var doktoruma ulasamiyoruz ona ulasmayi bekliyorum dogumum basladi insallah kendi doktorum gelir (( bu arada sancilari henuz hissetmiyorum 30daymis henuz. Nobetci dr normal dogumdan korkutup sezeryana almaya kalkti doktorumu istiyorum dedim. Cati muayenesi acitiyormus gercekten. Damar yolu acilirken de acidi serum takili su an. Bu hastanede epidural normal dogum yokmus guya batmanin en iyi hastanesi ve reklamlarinda var diyordu.. Esim de taksi ariyor valizi falan getirmek icin suyum hala geliyor ustum basim su oldu.. Dua edin benim icin guzelce ikinabileyim cok korkuyorum ikinamam diye

Allah bi avazda kurtarsın cnm inş kalan açıklığında hemencik olur yavrunu biran önce alırsın kucağına

Canımya Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Ayyy hadi bakalım inşallah kolayca dogurmussundur şimdiye kadar :)

Rabbim yardimcin olsun insallah skintisiz bir sekilde gelmistir bebegin

Allah bi avazda kurtarsın cnm sağlıkla almissindir inşallah bebeğini kucağına darısı bize olsun insallah

Canım benim dualarımdasın korkma güzel şeyler düşün meleğini kucağına aldığın anı hisset ve nefes alıp ver...şakın ağrıyacak acıyacak diye düşünme...bebeğine kavuşturacak o dalgalar seni...yürümeye çalış ki daha hızlı olsun açılma...haber ver aklımdasın...

Canımmmmm hiç korkma bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun hadi bakalım kolaylıkla kucağına al

Canim benim Allah yardimcin olsun benimde en buyuk korkum dr gelememesi hakkinda hayirlisi herseyde bir hayir vardir insAllah biran once saglikla kucagina alirsin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…