Oluyor canım salgın var ben hastanede çalışıyorum sırf bu yüzden uzatmadım çalışmayı ayrıldım izne sen ne kadar dikkat edersen et bağışıklık sistemlerimizi bebekler kapattı en ufak bişeyden alırsın az kaldı perşembeye dün bende artık bitsin bu hamilelik dedim zorlanıyorum hep bi korku içimde öyle 40 o falan beklemıcem en geç 38 de alsın Dr. Sen yinede c vitamini yükle kendıne toplamaya yardımcı olurİyi uykular kizlar
Bugunlerde uyku bana hic ugramiyor tum gece uyanig saat 7 gibi uyuyorum.
Bogazim aciyor sankii bu hamilelik Beni cok yorduu hayirlisiyla biran once persembe olsada kucagima alsam yavrumu rahatliycam. İnsAllah ilerlemez ptesi kbb dr gidicem sanirim o kadar cok dikkat ediyorum nasil hasta oluyorum anlamiyorumm cok uzgunum.
Gunaydin cnm aynen günler yaklaştıkça gecmio günler hicGünaydın kızlar
Bir gün daha yaklaştık bebeklere ama gecmıyor gunler
Korkutmuş sizi cimcimeBugün çok sancilandim acile gittik ne güzel sevindiydim kızım gelio DİE megersem yalancı sanciymis :)))
Ahhh bu kızlar çok fenalarBugün çok sancilandim acile gittik ne güzel sevindiydim kızım gelio DİE megersem yalancı sanciymis :)))
Canım sezeryan sonrası hemen duş almaya izin veriyorlarmı ?Ahhh bu kızlar çok fenalar
Bende doğumdan 1 gün önce öle hafif sancı geldi cok sevinmiştimBenim de 2 gündür şimdiye kadar bir olmayan ufak ufak sancılarım oluyor seviniyorum geliyor diye sonra geçiyor suni sancıya doğru gidiyoruz valla bu grubun kız bebekleri çok nazlı sanırım bi türlü gelmiyorlar oysa ki kız bebekler erken doğar derler:)
Ben cuma oldum bugün eve cıktım aldım duşumu ikinci gün izin veriyolar sanırımCanım sezeryan sonrası hemen duş almaya izin veriyorlarmı ?
Süper o zaman yarın kuzenim sezeryan olacak cok merak ediyor bazı hastahanrler ameliyattan hemen sonrs alabilitsin diyormuş süt gelsin die geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bu araBen cuma oldum bugün eve cıktım aldım duşumu ikinci gün izin veriyolar sanırım
Ben ayırmamıştım tatlım hatta voğu şeyi hiç kullanmadan geri getirdim eve :)Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz
Korkudan ziyade heyecanlandirdi cnmda bizim herifin heyecanı boğazında kaldı gelmedi bizim cimcime.Korkutmuş sizi cimcime
Hic sorma cnm nazlı olacak galiba bizim kizAhhh bu kızlar çok fenalar
Aynen cnm kız erken gelir derler ama bizimkilerin gelmeye niyeti pek yok gibiBenim de 2 gündür şimdiye kadar bir olmayan ufak ufak sancılarım oluyor seviniyorum geliyor diye sonra geçiyor suni sancıya doğru gidiyoruz valla bu grubun kız bebekleri çok nazlı sanırım bi türlü gelmiyorlar oysa ki kız bebekler erken doğar derler:)
Çok sağol canımmm cok tesekür ederiz :) Duş büyük rahatlıkkk cok iyi oluyor valla :)Süper o zaman yarın kuzenim sezeryan olacak cok merak ediyor bazı hastahanrler ameliyattan hemen sonrs alabilitsin diyormuş süt gelsin die geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bu ara
Valla suni sancı yerine öyle gelsin napalım bi şekilde doğurcaz kendi sancısıyla olursa daha kolay olur benim de senin gibi olur inşallah bi kaç güne kendisi gelir umutlandırdın beni:)Bende doğumdan 1 gün önce öle hafif sancı geldi cok sevinmiştimertesi gün öle bi vurduki bi gün önceki sancı değil sancıcıkmış :)