5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Oluyor canım salgın var ben hastanede çalışıyorum sırf bu yüzden uzatmadım çalışmayı ayrıldım izne sen ne kadar dikkat edersen et bağışıklık sistemlerimizi bebekler kapattı en ufak bişeyden alırsın az kaldı perşembeye dün bende artık bitsin bu hamilelik dedim zorlanıyorum hep bi korku içimde öyle 40 o falan beklemıcem en geç 38 de alsın Dr. Sen yinede c vitamini yükle kendıne toplamaya yardımcı olur

Benim de 2 gündür şimdiye kadar bir olmayan ufak ufak sancılarım oluyor seviniyorum geliyor diye sonra geçiyor suni sancıya doğru gidiyoruz valla bu grubun kız bebekleri çok nazlı sanırım bi türlü gelmiyorlar oysa ki kız bebekler erken doğar derler:)

Bende doğumdan 1 gün önce öle hafif sancı geldi cok sevinmiştim ertesi gün öle bi vurduki bi gün önceki sancı değil sancıcıkmış :)

Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz

Ben cuma oldum bugün eve cıktım aldım duşumu ikinci gün izin veriyolar sanırım
Süper o zaman yarın kuzenim sezeryan olacak cok merak ediyor bazı hastahanrler ameliyattan hemen sonrs alabilitsin diyormuş süt gelsin die geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bu ara

Yok mu daha başka doğuran siz doğurunda sıra bize gelsin
Bende kızın ütülerini bitirdim yarın dolaplara koyarım artık
Kızlar hastane çantasını anne bebek diye ayırdınız mı bir mi koydunuz
Ben ayırmamıştım tatlım hatta voğu şeyi hiç kullanmadan geri getirdim eve :)

Aynen cnm
Aynen cnm kız erken gelir derler ama bizimkilerin gelmeye niyeti pek yok gibi

Süper o zaman yarın kuzenim sezeryan olacak cok merak ediyor bazı hastahanrler ameliyattan hemen sonrs alabilitsin diyormuş süt gelsin die geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bu ara
Çok sağol canımmm cok tesekür ederiz :) Duş büyük rahatlıkkk cok iyi oluyor valla :)

Bende doğumdan 1 gün önce öle hafif sancı geldi cok sevinmiştim ertesi gün öle bi vurduki bi gün önceki sancı değil sancıcıkmış :)
Valla suni sancı yerine öyle gelsin napalım bi şekilde doğurcaz kendi sancısıyla olursa daha kolay olur benim de senin gibi olur inşallah bi kaç güne kendisi gelir umutlandırdın beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…