5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benimde takvimim yakında kalkar ama bebişin geleceği yok bugün kontrol vardı hala sancı falan yok bir hafta daha bekliycez olmazsa suni sancı verecek doktor vermese kendi sancım gelse keşke bir haftaya kadar

Napiyorsunuz kizlar ?
Artik dogru duzgun ev isi yapamiyorum karnim kasiliyor oysa ki yapilacak cok isim var daha evimi eski duzeninde gormey8nce canim skiliyor

Benimde takvimim yakında kalkar ama bebişin geleceği yok bugün kontrol vardı hala sancı falan yok bir hafta daha bekliycez olmazsa suni sancı verecek doktor vermese kendi sancım gelse keşke bir haftaya kadar
Benimde senin gibi canim.bende bekliyorum kendi sancimin gelmesini ama tık yok.nts de baya sanci cikiyo ama ben bişey hissetmiyorum.salı kontrol var bakalim ne olacak.

Napiyorsunuz kizlar ?
Artik dogru duzgun ev isi yapamiyorum karnim kasiliyor oysa ki yapilacak cok isim var daha evimi eski duzeninde gormey8nce canim skiliyor
Valla canim normalde iş falan hiç yapmadım hamilelik boyunca ama bugün kalkıp yaptım birşeyler belki hareketle gelir bebis diye :)
Umut dünyası benimkiside
Ama zorlama sende kendini fazla yeterince calistin yoruldun da

Napiyorsunuz kizlar ?
Aynen bende ev bekar evi gibi eve gecınce yaparım dedım bu sefer evde olunca sürekli uyku halindeyim ütü var bissürü onları yapmam lazım

Valla canim normalde iş falan hiç yapmadım hamilelik boyunca ama bugün kalkıp yaptım birşeyler belki hareketle gelir bebis diye :)
Umut dünyası benimkiside
Ama zorlama sende kendini fazla yeterince calistin yoruldun da

Insallah hayirlisi ile gelsin bebisin canim zamanli olsun.
Duzenimi ozluyorum iste takinti belki de.

İyi uykular kizlar
Bugunlerde uyku bana hic ugramiyor tum gece uyanig saat 7 gibi uyuyorum.
Bogazim aciyor sankii bu hamilelik Beni cok yorduu hayirlisiyla biran once persembe olsada kucagima alsam yavrumu rahatliycam. İnsAllah ilerlemez ptesi kbb dr gidicem sanirim o kadar cok dikkat ediyorum nasil hasta oluyorum anlamiyorumm cok uzgunum.

Kuzum bebnde öyleydim uyku haram oluyor sın günlerde sana canını sıkma bebeğini kucagına aldıgında bu sıkıntıların hepsi gececek yine uykusuz kalacaksın ama umrunda bile olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…