Takvımım yok onu farkettımSelam kızlar ne var ne yok
Benimde senin gibi canim.bende bekliyorum kendi sancimin gelmesini ama tık yok.nts de baya sanci cikiyo ama ben bişey hissetmiyorum.salı kontrol var bakalim ne olacak.Benimde takvimim yakında kalkar ama bebişin geleceği yok bugün kontrol vardı hala sancı falan yok bir hafta daha bekliycez olmazsa suni sancı verecek doktor vermese kendi sancım gelse keşke bir haftaya kadar
Valla canim normalde iş falan hiç yapmadım hamilelik boyunca ama bugün kalkıp yaptım birşeyler belki hareketle gelir bebis diye :)Napiyorsunuz kizlar ?
Artik dogru duzgun ev isi yapamiyorumkarnim kasiliyor oysa ki yapilacak cok isim var daha evimi eski duzeninde gormey8nce canim skiliyor
Biz beklemedeyiz taze anne asıl senin nasıl gidiyo bebisli hayatSelam kızlar ne var ne yok
Mayışmış bi şekilde bitti bügünde sizden ne var ne yok bebiş nasılSelam kızlar ne var ne yok
Aynen bende ev bekar evi gibi eve gecınce yaparım dedım bu sefer evde olunca sürekli uyku halindeyim ütü var bissürü onları yapmam lazımNapiyorsunuz kizlar ?
Artik dogru duzgun ev isi yapamiyorumkarnim kasiliyor oysa ki yapilacak cok isim var daha evimi eski duzeninde gormey8nce canim skiliyor
Valla canim normalde iş falan hiç yapmadım hamilelik boyunca ama bugün kalkıp yaptım birşeyler belki hareketle gelir bebis diye :)
Umut dünyası benimkiside
Ama zorlama sende kendini fazla yeterince calistin yoruldun da
Aynen bende ev bekar evi gibi eve gecınce yaparım dedım bu sefer evde olunca sürekli uyku halindeyim ütü var bissürü onları yapmam lazım
Oluyor o doğuma giderken hersey tam olsun istiyorum ama gücüm yok ne yapayımYa evimi dipkose yapamayinca aklimda kaliyor iste. Takinti bende ki
Maşallah benim kuzum yormuyor beni umarım böyle devam eder. Sonradan bozanlar varmış. Korkuyorum valla. Ama annelik bambaskaymıs bi bakıp gülmesi her şeye değiyor..Biz beklemedeyiz taze anne asıl senin nasıl gidiyo bebisli hayat
Bebişim iyi maşallah. Bakmaya doyamıyorum derlerdi de inanmazdım ama saatlerce onu izliyorumMayışmış bi şekilde bitti bügünde sizden ne var ne yok bebiş nasıl
Ayyy maşallah cnm darısı bizim başımıza inşallah su son haftalarda bi geceydiBebişim iyi maşallah. Bakmaya doyamıyorum derlerdi de inanmazdım ama saatlerce onu izliyorum
Masallah :) ne guzel rabbim korusun meleklerimiziMaşallah benim kuzum yormuyor beni umarım böyle devam eder. Sonradan bozanlar varmış. Korkuyorum valla. Ama annelik bambaskaymıs bi bakıp gülmesi her şeye değiyor..
Kuzum bebnde öyleydim uyku haram oluyor sın günlerde sana canını sıkma bebeğini kucagına aldıgında bu sıkıntıların hepsi gececek yine uykusuz kalacaksın ama umrunda bile olmayacakİyi uykular kizlar
Bugunlerde uyku bana hic ugramiyor tum gece uyanig saat 7 gibi uyuyorum.
Bogazim aciyor sankii bu hamilelik Beni cok yorduu hayirlisiyla biran once persembe olsada kucagima alsam yavrumu rahatliycam. İnsAllah ilerlemez ptesi kbb dr gidicem sanirim o kadar cok dikkat ediyorum nasil hasta oluyorum anlamiyorumm cok uzgunum.