Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin inşallah ne güzel bebeğine kavuşuyorsunKızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin inşallah ne güzel bebeğine kavuşuyorsunKızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya
Can'ım korkma Rabbim yardımcın olsun miniğini kucağına alacağını düşün ve Mutlu ol hadi sıra sende:)Kızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya
Ben oksururken kusuyorum reflu iyice artti. Mide koruyucu da eskisi gibi ise yaramiyor sakiz cigneyince oksuruk geciyor birazSon zamanlarda mide bulantısı oluyomu acaba
Bi kaç gündür bulaniyo sizlerde de varmi
Allah yardımcın oldun sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağınaKızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya
Bende de bi iştahsızlık var size de oluyor muSağol canim demekki olabilir
Bende de bi iştahsızlık var size de oluyor muSağol canim demekki olabilir
Canim gaviskon surup ve rebelis diye hap var iyi geliyo bana reflu icinBen oksururken kusuyorum reflu iyice artti. Mide koruyucu da eskisi gibi ise yaramiyor sakiz cigneyince oksuruk geciyor biraz
Ay tam tersi iyice ye ye nereye kadar oldum 83kilo hele tatli krizim hic bitmiyoBende de bi iştahsızlık var size de oluyor mu
gaviscon vermişti dr bugün içeyim bari. boğazım da tahriş oldu öksürmekten ağrıyor. sıcak suya zencefille tarçın attım içicem şimdi inşallah zararlı değildirCanim gaviskon surup ve rebelis diye hap var iyi geliyo bana reflu icin
Canım senin haftandayken fena iştahsızlık vardı bebek yukarıdaydı midemi sıkıştırıyordu. o aralar kilo almadım hatta. ara öğün bile yiyemiyordum. aşağıya indikten sonra geçti birkaç haftaya geçer tahminenBende de bi iştahsızlık var size de oluyor mu
Aynen ic canim rahatlatir senigaviscon vermişti dr bugün içeyim bari. boğazım da tahriş oldu öksürmekten ağrıyor. sıcak suya zencefille tarçın attım içicem şimdi inşallah zararlı değildir
Ay ne guzel maşallah ye bence nasıl olsa dogum sonrası süt verme işi bitince bu sefer kilo verme derdinde olucaz ben heralde yemek yapmaya da üşeniyorım ondan mı bilmiyorumAy tam tersi iyice ye ye nereye kadar oldum 83kilo hele tatli krizim hic bitmiyo
Karnim acken bile tatli yiyorum once
Sağol canım inşallah geçer su bile zor içiliyorCanım senin haftandayken fena iştahsızlık vardı bebek yukarıdaydı midemi sıkıştırıyordu. o aralar kilo almadım hatta. ara öğün bile yiyemiyordum. aşağıya indikten sonra geçti birkaç haftaya geçer tahminen
Oda olabilir tabi benim annem yanımda haliyle yemekler onda etkisi vardır tabiAy ne guzel maşallah ye bence nasıl olsa dogum sonrası süt verme işi bitince bu sefer kilo verme derdinde olucaz ben heralde yemek yapmaya da üşeniyorım ondan mı bilmiyorum
Yok malesef arıyor hala eşim otelcilik yapıyordu başvuru var ama ses yok bebek Kısmetıyle gelir diyorum zaten çarsamba bebegın nefes alış verişi düzgün çıkmayınca Dr a nedenini sordum stres ve yorgunluk dedi bunu kafama takıyor olabilirim diye düşündüm artık bebeğimde etkileniyorsa düşünmşcem hersey olacağına varır Allah bir kapı açacaktır inşallah
Kızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya
Bana söyle lütfennnnnn:)
Bildiklerini tecrübelerini paylaşırken sevinirim cnm
Ben normal düşünüyorum her türlü öneriye açığım:)
Amin canım inşallah hamilelerin duası kabul olurmuşHerseyde bir hayir vardir Rabbim cok daha guzel kapilar acar insAllah onun icin rahat olmaya calis saglik olunca herseyin ustesinden geliniyor.