5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende bugün kontrole gittim normal doğum görünüyor 2haftaya kadar gelir dedi. plasenta hafif yaslanmis ama önemli değilmiş. inşallah haftaya tekrardan kontrol var kızım erkenden gelmesin diye cok uğraştım igneler ciğer geliştirici igne hap. galiba kusturdum kızımı şimdi de olan sancilarim gitti hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Bende de bi iştahsızlık var size de oluyor mu
Canım senin haftandayken fena iştahsızlık vardı bebek yukarıdaydı midemi sıkıştırıyordu. o aralar kilo almadım hatta. ara öğün bile yiyemiyordum. aşağıya indikten sonra geçti birkaç haftaya geçer tahminen

Ay tam tersi iyice ye ye nereye kadar oldum 83kilo hele tatli krizim hic bitmiyo
Karnim acken bile tatli yiyorum once
Ay ne guzel maşallah ye bence nasıl olsa dogum sonrası süt verme işi bitince bu sefer kilo verme derdinde olucaz ben heralde yemek yapmaya da üşeniyorım ondan mı bilmiyorum

Ay ne guzel maşallah ye bence nasıl olsa dogum sonrası süt verme işi bitince bu sefer kilo verme derdinde olucaz ben heralde yemek yapmaya da üşeniyorım ondan mı bilmiyorum
Oda olabilir tabi benim annem yanımda haliyle yemekler onda etkisi vardır tabi

Yok malesef arıyor hala eşim otelcilik yapıyordu başvuru var ama ses yok bebek Kısmetıyle gelir diyorum zaten çarsamba bebegın nefes alış verişi düzgün çıkmayınca Dr a nedenini sordum stres ve yorgunluk dedi bunu kafama takıyor olabilirim diye düşündüm artık bebeğimde etkileniyorsa düşünmşcem hersey olacağına varır Allah bir kapı açacaktır inşallah

Herseyde bir hayir vardir Rabbim cok daha guzel kapilar acar insAllah onun icin rahat olmaya calis saglik olunca herseyin ustesinden geliniyor.

Kızlar 2 gündür karnım kaşınmaktan mahvoldu.çatır çatır çatladı.artık kaşıyamıyorum çok acıyor.göğüslerimde de çatlak yoktu.onlarda da hızlı bir şekilde çatlak oluştu.acaba bu doğum bdlirtisi olabilir mi.sürekli karnım aşağı inmişmi diye kontrol ediyorum ama hiç bir fark göremiyorum.

Bana söyle lütfennnnnn:)

Bildiklerini tecrübelerini paylaşırken sevinirim cnm

Ben normal düşünüyorum her türlü öneriye açığım:)

Dr. yasaklamadıysa son günlerde cinsel ilişki. (gün aşırı gibi) muhakkak kalça esnetme egzersizi, ben plates topuyla yaptım. Hareket etmekten korkmamak gerek eğitimde ebe hergün halıları gırgırla çok faydası oluyor dedi. Kalça kemiği doğumda 4 cm açılıyor bunu doğumdan önce esnetmek kolaylık sağlıyor. Merdiven çıkma yürüme zaten bilinen şeyler ben doğumdan bir gün önce pazara gittim :) bir de nefes egzersizleri var sancı geldiği anda burundan derin nefes alma 3 parçada ağızdan yavaş verme şeklinde, doğum anında ıkınırken burundan alıp tutarak kafayı ceneye dayayıp ıkınma, hurma ananas açılma sağladığını bildiğim ve denediğim şeyler, hakiki zeytinyağı ile vajina dışından anüse doğru düzenli masaj yapmak da yırtılmayı önleme açısından işe yarıyor. Uzun oldu ama aklıma gelenler şimdilik bunlar.

X