İnsan ilk önce sudan çıkmış balığa dönüyor açıkçası ama Rabbim herkese tattırsın bu duyguyuAy ne guzel yorgunluklarmasallah. Ben sahsen su elden ayaktan dusme, agridan acidan uyuyamama ve dogum endisesinden yildim artik o yuzden boyle hemen pirt diye dogsun istiyorum
2. Doğumum bu ve çok rahattı şükür. Ciddi sancıları kısa süre çektim ve çok hızlı bi doğum oldu bikaç saatte herşey bitmişti bile. Ben gebelik okuluna da gitmiştim çok faydası oldu. normal düşünen arkadaşlar isterse nacizane kolaylıklar söyleyebilirim :)Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. Dogum nasildi
Merdıven çıkmayı denedin mi bebek ne zaman geleceğini bilir dert etme kendine öncesinde bol bol yalancı sancı çekmektense bi kere Çek tam Çek seninki annesine kıyamıyor denek ki ;/)Ya kızlar okuyorum bi çoğunuz da sancılar var bende hiç yok ya bi de normal doğum yapıcam böyle giderse kendi sancısıyla gelmeyecek suni sancı alıcam ben hiç istemiyorum hurma yemekten yürüyüş yapmaktanher akşam kaynar suya oturmaktan helak oldum hala sancı yok artık olsa da kendi sancımla doğursam böyle hiç sancı olmaması da beni geriyor
Yok malesef arıyor hala eşim otelcilik yapıyordu başvuru var ama ses yok bebek Kısmetıyle gelir diyorum zaten çarsamba bebegın nefes alış verişi düzgün çıkmayınca Dr a nedenini sordum stres ve yorgunluk dedi bunu kafama takıyor olabilirim diye düşündüm artık bebeğimde etkileniyorsa düşünmşcem hersey olacağına varır Allah bir kapı açacaktır inşallahCok sevindim insAllah bundan sonrasi guzel saglikli gecer sen yinede cok yorma kendini sagolsunlar el birligiyle yaparsiniz zamanla. Esin ise basladimi?
Gunaydın kızlar
Ankara da hava buz doğum yapacağımız gün kar yağarmış yollar kapanırmış bide
Aynen valla planlı sezeryan olunca sıkıntı yokta normal doğum sancı birden gelirse diye artık bebekleri sarıp sarmalıcaz iyi tarafı şu tam hareketlenince havalar iyileşecek dışarı çıkarırız bebişleri inşallahgünaydın canım.
aynısını bende düşünüyorum hava acayip kötü bende eskişehirde doğum yapıcam don buzlanma kesin olur zaten bu havalarda oranın ayazı bi başka kar da oldu mu tam kış bebesi olacaklar
Bana söyle lütfennnnnn:)2. Doğumum bu ve çok rahattı şükür. Ciddi sancıları kısa süre çektim ve çok hızlı bi doğum oldu bikaç saatte herşey bitmişti bile. Ben gebelik okuluna da gitmiştim çok faydası oldu. normal düşünen arkadaşlar isterse nacizane kolaylıklar söyleyebilirim :)
14 kat merdiven çıkıyorum her gün yarım saat yürüyorum tık yok valla inşallah dediğin gibidir kıyamıyordur bana:)Merdıven çıkmayı denedin mi bebek ne zaman geleceğini bilir dert etme kendine öncesinde bol bol yalancı sancı çekmektense bi kere Çek tam Çek seninki annesine kıyamıyor denek ki ;/)
Bildiklerini tecrübelerini paylaşırken sevinirim cnm2. Doğumum bu ve çok rahattı şükür. Ciddi sancıları kısa süre çektim ve çok hızlı bi doğum oldu bikaç saatte herşey bitmişti bile. Ben gebelik okuluna da gitmiştim çok faydası oldu. normal düşünen arkadaşlar isterse nacizane kolaylıklar söyleyebilirim :)
Olur mu olur cnm ciddi ayaz var ankaradaGunaydın kızlar
Ankara da hava buz doğum yapacağımız gün kar yağarmış yollar kapanırmış bide
Allah yardımcımız olsunOlur mu olur cnm ciddi ayaz var ankarada
Ben normal düşünüyorum her türlü öneriye açığım:)2. Doğumum bu ve çok rahattı şükür. Ciddi sancıları kısa süre çektim ve çok hızlı bi doğum oldu bikaç saatte herşey bitmişti bile. Ben gebelik okuluna da gitmiştim çok faydası oldu. normal düşünen arkadaşlar isterse nacizane kolaylıklar söyleyebilirim :)
Bendede oluo arada bulantı cnm bu son haftalar daha çok migdem eksimeye başladı tüm gün suruo bazenSon zamanlarda mide bulantısı oluyomu acaba
Bi kaç gündür bulaniyo sizlerde de varmi
Kızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya
Sağol canim demekki olabilirBendede oluo arada bulantı cnm bu son haftalar daha çok migdem eksimeye başladı tüm gün suruo bazen
Allah yardim cin olsun bebisine kavus hayirlisiylaKızlarr 4 bucukta sezeryana giricem dua edin bana çok korkuyorum ya