5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. Dogum nasildi
2. Doğumum bu ve çok rahattı şükür. Ciddi sancıları kısa süre çektim ve çok hızlı bi doğum oldu bikaç saatte herşey bitmişti bile. Ben gebelik okuluna da gitmiştim çok faydası oldu. normal düşünen arkadaşlar isterse nacizane kolaylıklar söyleyebilirim :)

Merdıven çıkmayı denedin mi bebek ne zaman geleceğini bilir dert etme kendine öncesinde bol bol yalancı sancı çekmektense bi kere Çek tam Çek seninki annesine kıyamıyor denek ki ;/)

Cok sevindim insAllah bundan sonrasi guzel saglikli gecer sen yinede cok yorma kendini sagolsunlar el birligiyle yaparsiniz zamanla. Esin ise basladimi?
Yok malesef arıyor hala eşim otelcilik yapıyordu başvuru var ama ses yok bebek Kısmetıyle gelir diyorum zaten çarsamba bebegın nefes alış verişi düzgün çıkmayınca Dr a nedenini sordum stres ve yorgunluk dedi bunu kafama takıyor olabilirim diye düşündüm artık bebeğimde etkileniyorsa düşünmşcem hersey olacağına varır Allah bir kapı açacaktır inşallah

Gunaydın kızlar
Ankara da hava buz doğum yapacağımız gün kar yağarmış yollar kapanırmış bide

günaydın canım.
aynısını bende düşünüyorum hava acayip kötü bende eskişehirde doğum yapıcam don buzlanma kesin olur zaten bu havalarda oranın ayazı bi başka kar da oldu mu tam kış bebesi olacaklar

Aynen valla planlı sezeryan olunca sıkıntı yokta normal doğum sancı birden gelirse diye artık bebekleri sarıp sarmalıcaz iyi tarafı şu tam hareketlenince havalar iyileşecek dışarı çıkarırız bebişleri inşallah

Bana söyle lütfennnnnn:)

Merdıven çıkmayı denedin mi bebek ne zaman geleceğini bilir dert etme kendine öncesinde bol bol yalancı sancı çekmektense bi kere Çek tam Çek seninki annesine kıyamıyor denek ki ;/)
14 kat merdiven çıkıyorum her gün yarım saat yürüyorum tık yok valla inşallah dediğin gibidir kıyamıyordur bana:)

Bildiklerini tecrübelerini paylaşırken sevinirim cnm

Ben normal düşünüyorum her türlü öneriye açığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…